ARKADAŞLAR 2. TEMİZ FULL AKSESUARLI NOKİA N95 8 GB ALDIM FAKAT BANA VERİLEN USB KABLOSU İLE DAHİLİ 8 GB HAFIZAYA DOSYA ATTIĞIMDA ÇOK YAVAŞ ATIYOR ORTALA 500-600 KB HIZINDA BU NEDEN OLUYORDUM ACABA 8B HAFIZA DA BİR PROBLEM Mİ VAR YOKSA KULLANDĞIM KABLO YÜZÜNDEN Mİ YOKSA FİN 7 DEN Mİ KAYNAKLANIYOR GERÇEĞİ XP YÜKLÜ BİR PC DE DOSYA ATMA YAPMADIM AMA BİLGİSİ OLANA ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM.
Bu telefonun yavaş attığını bende duymuştum.içindeki 8gb lik Hafıza kartı dışarıda olsaydı kart okuyucuyla çok hızlı atabilirdik. SAnırım her güzel şeyin bir kusuru var
arkadaşlar bende n95 aldım ama hafıza kartı kilitli 8 foto cektim hafıza dolu dedi kurcaladım hafıza kartı kilitliresimklosörü oluşturulmıyor diyorkiliti nasıl acabilirim bide bluetootu alışveriş yapılmıyo,acaba format falan atılabilirimi......saygılar
n95 8 gb ı 1 yıl kullandım.bu telefonun en büyük eksisi budur.flaş hafızaya veri yazması çok yavaş malesef.
Bu sorun değil aslında. Bu N95 in normal hali. Şahsen ben şükrediyorum halime Daha kötüsü de olabilirdi. Dediğiniz gibi güzel telefon yapıyorlar kronometre koymuyorlar Saçmalık