Şimdi Ara

H95 8GB DAHİLİ 8 GB LİK HAFIZAYA YÜKLEME HIZI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2. TEMİZ FULL AKSESUARLI NOKİA N95 8 GB ALDIM FAKAT BANA VERİLEN USB KABLOSU İLE DAHİLİ 8 GB HAFIZAYA DOSYA ATTIĞIMDA ÇOK YAVAŞ ATIYOR ORTALA 500-600 KB HIZINDA BU NEDEN OLUYORDUM ACABA 8B HAFIZA DA BİR PROBLEM Mİ VAR YOKSA KULLANDĞIM KABLO YÜZÜNDEN Mİ YOKSA FİN 7 DEN Mİ KAYNAKLANIYOR GERÇEĞİ XP YÜKLÜ BİR PC DE DOSYA ATMA YAPMADIM AMA BİLGİSİ OLANA ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM.

• Bu telefonun yavaş attığını bende duymuştum.içindeki 8gb lik Hafıza kartı dışarıda olsaydı kart okuyucuyla çok hızlı atabilirdik.
    SAnırım her güzel şeyin bir kusuru var
  • arkadaşlar bende n95 aldım ama hafıza kartı kilitli 8 foto cektim hafıza dolu dedi kurcaladım hafıza kartı kilitliresimklosörü oluşturulmıyor diyorkiliti nasıl acabilirim bide bluetootu alışveriş yapılmıyo,acaba format falan atılabilirimi......saygılar
  • n95 8 gb ı 1 yıl kullandım.bu telefonun en büyük eksisi budur.flaş hafızaya veri yazması çok yavaş malesef.
  • Bu sorun değil aslında. Bu N95 in normal hali. Şahsen ben şükrediyorum halime Daha kötüsü de olabilirdi. Dediğiniz gibi güzel telefon yapıyorlar kronometre koymuyorlar Saçmalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.