Bildirim
H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Cok fazla adaptor sorunu duydum hocam. Isinma da varmis. Milletin soğutucuyla birlikte kullandığını gordum Ustune sahibindende bozuk satilan h96yi görünce vazgectim almaktan. Bu baslik altinda gormustum yorumlari. Z28 aldik bakalim nasil olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi
Bende bugün spariş verdim, almak isteyenler satıcıya bu notu girsin...
Please send quality power adapter...
Merhaba bende senin aldigin satıcıdan aldım büyük ihtimal ayni zamanlarda elimize geçer umarım memnun kalırız kargo takibinde ve sonrasında haberleşiriz bende sağlam adaptör istedim ama henüz cevap yazmadı her halde çok yoğun lar
Yazmışken bir şey sorayim bi arkadaşın üstte verdiği klavye maus tan bende vardı arkadaşıma satacam kendime air mouse alacam ali expresten 3 seçenek var
1 mele f10 pro kargo ile birlikte 115 lira
2 mele f10 deluxe ücretsiz kargo 84 lira
3 mx3-l mikrofon özellik li 45 lira
Mele markaların içinde hareket sensoru varmış oyun oynamak için onlar cazip geliyor fakat pahallı lar
Pro da mikrofon var sanırım deluxe de varmı bilmiyorum youtube de sesli arama yapa bilirmiyiz bilmiyorum ayni şey mx3-l içinde geçerli
Bu ürünleri kullananlar varmı acaba önerir misiniz cevap lar için şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, bu cihazın orjinal romunu, nerden ve nasıl indirebiliriz? -
Bende 11.11 de aliexpressden aldım. Digitürk playda maçları 90 dk. Sıkıntısız izleyen var mı acaba. Mk 809 cihaz var bende. 10 dakika da bir kasıyor. Pcden izleyince sorunsuz. İnşallah bu cihazda sıkıntı olmaz
H96 pro plus 3gb ram 32 gb rom nereden buluruz en uyguna?
H96 pro olus mı yoksa beelink A1 mi?
Merhaba
Internet'ten baktığımda satışta 64GB rom olanlar da var. Bu yeni versiyon mudur? 32gb ile 64GB rom arasında fark neye etki eder? Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
ROM ne kadar fazla olursa o oranda yükleyeceğiniz uygulamalarda artar. 32 GB ROM lu bir cihaza diyelim 100 uygulama yüklenirsen 64 GB lı cihaza 200 uygulama yüklenir. Torrentten film vb.de "sanırım" ROM a veya varsa sd karta indiriliyor Bunu da göz anına almakta fayda var. Standart bir kullanıcı için 2 GB RAM - 16 GB ROM yeterli olacaktır.
Yanlışım varsa veya ek bilgi vermek isteyen varsa yazarlarsa bilgilenelim -
Boxların işlemcileri güçlenip hızla hale geldikçe , depolama kapasitesini de arttırıyorlar .
1 TB hatta 2 TB ye kadar mobil harddiski destekleyenler var .
Rom kapasitesinin yüksek olması depolama kapasitesini arttırdığı gibi box ın hızını da etkiliyor . -
rom un kapasitesi dışında romun hızı önemli nasıl bilgisayarlarda hddler en yavaş parça ve bu sistem hızını etkiliyorsa rom un hızı önemli. Bunu netteki testlerden inceleyebilirsiniz. kapasite android 6 dan beri sorun olmaktan çıktı. hdd yi bile yerel bellek olarak formatladığında 2 tb lik bile romun olabiliyor. -
Henüz cihazım gelmedi ama N11 de başka bir mağazadan aynı adaptörü 14,71+3,85 TL kargo ile aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: braveyours
Henüz cihazım gelmedi ama N11 de başka bir mağazadan aynı adaptörü 14,71+3,85 TL kargo ile aldım
İyi almışızsınız. Hayırlı olsun.
Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama 2 amperlik adaptör ile netten hd videolar daha geç açılıyordu. 3 amperli adaptörle hızlandı alet internet performansı olarak. O donanımı beslemek için 2 amper yetersiz geliyordu demek ki.
İhtiyacı olanlar için link 5v. 3a Fully adaptör urun.n11.com
Uydu Ekipman & Malzeme - Anten Kablosu - n11.comhttps://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/adaptor-5v-3a-universal-adaptor-fully-1614l-P193169850
11.11 den bir cihaz aldım ama hâlâ cihaz yollanmadı.2GBRAM 16GB ROM lu 1 hafta oldu. Buradaki yorumlara istinaden adaptör sorunu nedeniyle bu adaptörü ve bir de aliexpressten İ8 klavye aldım. İnşallah cihazımda yollanır da kullanabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 18 Kasım 2017; 20:38:14 >
-
Cihazı turkvod uygulaması ile kullanıyorum.Bir çok tv ve film uygulamasına erişim var.
Fakat malum kanallarda donma ve geriye sarma problemi var.
Farklı kullandığınız uygulamalar var mı? -
Yeni rom ile gelen rom arasında nasıl fark var açıklayabilir misiniz? Bu verdiğiniz rom custom rom mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: monodoks
Cihazı turkvod uygulaması ile kullanıyorum.Bir çok tv ve film uygulamasına erişim var.
Fakat malum kanallarda donma ve geriye sarma problemi var.
Farklı kullandığınız uygulamalar var mı?
Terrarium tv yi kesinlikle tavsiye ederim.. Tr alt yazı seçeneği de var. Linkten indirebilirsiniz..
Og youtube var. Arka planda youtube oynatmak için birebir. Bir de google play de puhu tv var. Tamamen ücretsiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 19 Kasım 2017; 20:0:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/alfawise/firmware-roms-ac/647777-rom-alfawise-h96-pro-3-16gb-3-32gb-3-64gb-scv7a-7-1-2-ddr3-ddr4-and-9377-wifi-chipset/
ben bunu kullanıyorum hocam ama farklı bir sürü klonu çıkmaya başladı bizim cihazların. Benimkinde çalışıyor seninkinde çalışmayabilir. ağustosda gearbestten almıştım. adaptörü şimdiden bozuldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X