Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
33
Favori
91.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mağazadan almıştım. İnternet sitesi aşağıda yazdım belki havale karşılığı kargo yaparlar.

www.yildirimadaptor.com.tr
    YILDIRIM ADAPTÖR
    http://www.yildirimadaptor.com.tr/iletisim.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın üstünde gelen roma launcher yükleme şansımız yok mu arkadaşlar. İlle rom mu atmamız gerek dışardan..

• yawan kullanıcısına yanıt
    benim adaptorde bozuldu.
    17 liraya S-link 5 v 2 amper yeni adaptor aldım.2 hafta kullandım artık o da cihazı çalıştırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Cihazın üstünde gelen roma launcher yükleme şansımız yok mu arkadaşlar. İlle rom mu atmamız gerek dışardan..

Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpane_18

benim adaptorde bozuldu.
    17 liraya S-link 5 v 2 amper yeni adaptor aldım.2 hafta kullandım artık o da cihazı çalıştırmıyor

2 amper kaldırmıyor . 5 v 3 a olmalı .
  • Merhaba arkadaşlar 3 gündür bu konuyu okuyorum ve en sonunda h96 pro plus 3gb ram 32 gb rom almaya karar verdim yarında aliexpress te 11.11 indirimleri var aliexpress te daha öncede alışveriş yaptığım için kullana biliyorum başka siteden daha ucuza bula bilirmiyim bimiyorum sizce doğru karar vermismiyim

Birde ben aliexpress fiyatlarına baktım 3gb/32gb 275 lira civarlarında ama bazı arkadaşlar 180 liraya düşecek demişler verdikleri linkten bakıyorum mesela ana sayfada 240 lira dan 11.11 indirimi ile 180 liraya inmiş görünüyo fakat denemek için ŞİMDİ SATIN ALIN butonuna tıkladığım da orda seçenekler var 2gb/16gb nin fiyatı 240 lira görünüyor yani indirim olunca 2gb/16gb 180 e gelecek sanırım çünkü 3gb/32gb i seçince ortalama 275 lira civarlarında

3gb/32gb ye özel bir indirim olursa burdan bir birimize bildirelim lütfen ve yarın son gün acele etmemiz gerekiyo

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Not: arkadaşlar 3gb/32gb alacam ama özellikleri değişik olan varmı mesela android sürümü ne olmalı yada buna benzer başka nelere dikkat etmeliyim?

• aliexpresste öyle müthiş indirimler yok. H96 Pro Plus'ta sadece 1-2 dolar arasında indirimler var. Fiyatların 180 TL'ye düşeceğine hiç inanmıyorum. Bence sürenin bitimine doğru fiyatlara tekrar bakmalı. 3GB-32GB, android 7.1.2 yada 7.1.3 olabilir.
  • Cevap için çok teşekkür ederim hangi satıcıdan almalıyım acaba bir android 7.1.2 yada 7.1.3 olmalı yazmissin fakat bütün satıcılar 7.1 yazmış sondaki 2 ve 3 u yazmamislar onu nasıl anlayacağım yada tavsiye ede bileceğiniz satıcılar varmı ven baktım 260 ile 275 lira arasında hg6 plus satanlar var

Edit2:arkadaşlar 11.11 indirimleri bitmeden bi box almayı düşünüyorum
    Aliexpress ten h96 pro plus 3gb/32 gb alacağım bana indirim yapmış bi satıcı önere bilirmisiniz
    Bide indirim de iyi bir air mouse ve sd kart varsa ala bilirim
    H96 pro plus un adaptörü çabuk bozuluyor demiş siniz benim eskiden k2 pro tv box um vardı bozuldu onun adaptörü var fotoğrafını alta ekleyecem bu adaptörü h96 pro plus a takip kullana bilirmiyim
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)
    H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 11 Kasım 2017; 13:45:21 >

• @sahanne2 Bu adaptör kesinlikle olmaz, yakarsın...
    sana 5v 2A üstü gerekli...
  • Bende bugün spariş verdim, almak isteyenler satıcıya bu notu girsin...

Please send quality power adapter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bende bugün spariş verdim, almak isteyenler satıcıya bu notu girsin...

Merhaba nerden hangi cihazı sipariş verdiniz bende aynı yerden sipariş vere bilirim.

• CoOLMuSTi nin yazdığı gibi boxu yakarsın. En iyisi 5V-3A olmalı. Forumda satın alan bir arkadaş vardı.
    CoOLMuSTi satıcıya kaliteli adaptör gönder diye yazsan da sana yine dandik adaptör gönderecektir. Bana boxla gelen adaptör 28 gün dayanmıştı. Kaliteli bir adaptör gönderin diye yazdım. Gelen adaptörü taktığımda boxu hiç çalıştıramadı. Bende farklı bir çözümle boxu kullanıyorum.
    Fiyatlar aliexpresste esasında çok pahalı değil ama dolardaki artış TL cinsinden fiyatları şişirdi. Yine de indirimli fyat beklemeyin. 220 TL den aşağıya box bulamazsınız. baggoog'da ise indirim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanne2

quote:

Merhaba nerden hangi cihazı sipariş verdiniz bende aynı yerden sipariş vere bilirim.

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.bdpR13&orderId=87782110661265&productId=32795065745

Bu satıcan aldım, Kaliteli adaptör gönder yazdım, gelen cevap:Andy Lin
    17/11/11 04:10
    Of course,my friend

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahanne2

quote:

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.bdpR13&orderId=87782110661265&productId=32795065745

Bu satıcan aldım, Kaliteli adaptör gönder yazdım, gelen cevap:Andy Lin
    17/11/11 04:10
    Of course,my friend

Verdiğin link ölmüş ben alttaki ürünlerden 1 ini alacam biri 226 lira diğeri 230 lira H96 pro plus 3gb ram 32gb rom

Sen hangi ürünü almıştım ram/rom kaçtı ne kadara aldın acaba

H96 pro artı Akıllı Android 7.1 TV Kutusu S912 Octa Çekirdek UHD 4 K 3 GB/32 GB 1000 LAN 2.4G

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/fYniuUvU

(from AliExpress Android)

Android 7.1 4 K TV Box 3G/32G H96 Pro Artı Amlogic S912 Octa Çekirdek 64Bit 2.4G/5G Wifi BT4.1 HD Medya Oynatıcı Set Üstü Kutusu

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/2ui6zIvE

(from AliExpress Android)

edit: yanlız 2 satıcıya da mesaj attım sabah ama ikisi de henüz cevap vermedi cevap gelmezse birinden sipariş versemmi acaba yada bu satıcılardan birinden urun alıp memnun olan varsa ondan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 11 Kasım 2017; 18:4:25 >

• Ben ana ekrandaki menü görüntüsünü değiştirmek için googleplay den çeşit çeşit launcher indirdim(nova,tv launcher gibi...)Hiçbiri açılmadı. Klasik menüden sıkıldım. Buna nasıl çözüm bulabiliriz. Rom atmaktan bahsediliyor. Rom nedir ne amaçla yapılır. Cihaza zarar verirmi hiç bilgim yok. Tvboxlar genelde çin mali oludugu icin zarar verirsem elimde patlar diye korkuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca bu klavye ile kullanıyorum ama dead triger, dream league soccer gibi oyunları oynayamıyorum. Playstation joystick alsam (blutootlu yada kablolu farketmez) marketteki oyunları oynayabilirmiyim.
    H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozman33 -- 11 Kasım 2017; 19:27:6 >

• Kararsız kaldım hangisinden alsam acaba 2 side sorularıma cevap vermedi senin aldigin yer acaba takipli kargo ve imza karşılığı mi gönderiyor birde bu adaptör işi var

Sen ne zaman iletişime gectin o nezaman sana geri dönüş yaptı acaba ?

• Bana hemen cevap yazdı, baya iş yapıyor, bu eleman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z28le bunun arasında kaldım. Ancak bundaki adaptör ve ısınma sorunu 2 kez düşünmeye itiyor. Isınmayı ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Z28le bunun arasında kaldım. Ancak bundaki adaptör ve ısınma sorunu 2 kez düşünmeye itiyor. Isınmayı ne yapıyorsunuz?

Yeni adaptör alarak. şahsen 15 tl ye elektrikçiden bir 5 volt 2 amperlik adaptör aldım. Cihaz tüm gün açık nerdeyse hiç ısınmadan kullanıyorum. 3 amperlik olsa daha iyi olur tabi. Cihaz güzel wifi çekim gücü iyi. Misal 24 mbps hızım var. Bu alette speed test yaptım 22 mbps çıktı kablosuz.. Telefonda 21 civarı çıkıyordu. Ethernet ile bağlasam sonuç daha iyi olurdu tabi. 3 gb ram cihazı rahatlatıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.