Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
33
Favori
90.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihazda üzerinde gelen rom var. Custom rom yüklemeli miyim? Değişiklik oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamer1981 D kullanıcısına yanıt
    Premium apk indirip kurdum artık hiç reklam çıkmıyor

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Ben 5v 3a adaptör aldım cihaz hala ısınıyor. Yani adaptörle alakalı değil. Uzun süre kullanımda 70-75 dereceleri görüyor cpu. Aliexpress'te tv boxlar için fan satılıyor. Sipariş verdim bekliyorum. Bakalım faydası olacak mı. Şimdi böyle ısınıyorsa yazın hiç kullanılmaz cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüak

Ustadim premium apk linkini paylasirsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

cihazınız bricked olmuş olabilir. geçenlerde bir arkadaşın başına geldi. boot ekranına girmek istedikten sonra hiçbir şekilde cihaz açılmadı. biz de adaptörden vs sandık ama çözümü 2 ucu erkek usb kablo ile bilgisayardan bağlanıp, üzerindeki flash'ı silmek ve custom rom yüklemekle hallettik. şuan sorun yok, bir deneyin isterseniz

bende banggood'dan h96 pro plus siparişi verdim, bugün yarın gelecek, herhangi bir sıkıntı olursa diye bu flash silme ve custom rom yükleme işlemini nasıl yapıyoruz acaba hocam? kısaca anlatır mısınız?
  • Akşam göndereyim pm ile apk şuan dışardayım.

• adaptörle güç vermek yerine usb ile güç verip cihazı çalıştırabilir miyiz?
  • yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Tamamdir. Tesekkur ederim.
  • mgkk40 kullanıcısına yanıt
    Ben denemiştim çalışmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

cihazınız bricked olmuş olabilir. geçenlerde bir arkadaşın başına geldi. boot ekranına girmek istedikten sonra hiçbir şekilde cihaz açılmadı. biz de adaptörden vs sandık ama çözümü 2 ucu erkek usb kablo ile bilgisayardan bağlanıp, üzerindeki flash'ı silmek ve custom rom yüklemekle hallettik. şuan sorun yok, bir deneyin isterseniz

bende banggood'dan h96 pro plus siparişi verdim, bugün yarın gelecek, herhangi bir sıkıntı olursa diye bu flash silme ve custom rom yükleme işlemini nasıl yapıyoruz acaba hocam? kısaca anlatır mısınız?

ilk sayfada anlatmıştım linklerde koydum.

• Bu rom güncelleme yaparken %100. Olana kadar mı küçük deliğe basılı tutuyoruz. 2. Romu hafıza kartına atın demişiniz bunu atmasak olur mu. Atarsak hangi hafıza kartından bahsediyosunuz.

• Usb ile bağlayınca mavı ışık yanıyor fakat ekran gelmiyor.usb adaptör ile deneyen oldu mu

• mgkk40 kullanıcısına yanıt
    usb ile güncelleme yaparken başladığında deliğe basmayı bırakabilirsiniz.

facebook da kodi de buffer ile ilgili bir konuşma geçti. kodide buffer yapıyorsa cihaz advancedsettings die bir olay var.
    kodi.wiki
    advancedsettings.xml - Official Kodi Wiki
    http://kodi.wiki/view/advancedsettings.xml

Bu sayfada nasıl ayarlar yapabileceğinizi görebilirsiniz. Network ve cache kısımlarında buffer i önleyecek ayarlar mevcut.
    ben şu ayarı kullanıyorum. bir text dosyası açıp advancedsettings.xml olarak kaydedip onu da Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ klasörüne kopyalıyorsunuz. .kodi klasörü gizli bilginiz olsun. bir de bu ayarla raminizin 1.5 gigabyte ını filme ayırmış oluyorsunuz. Bu ayarlar sadece 3 gb ve üzeri rami olan cihazlar için geçerlidir.

<advancedsettings>
    <network>
    <curlclienttimeout>10</curlclienttimeout>
    <curllowspeedtime>20</curllowspeedtime>
    <curlretries>2</curlretries>
    </network>
    <cache>
    <buffermode>1</buffermode>
    <memorysize>524288000</memorysize>
    <readfactor>20</readfactor>
    </cache>
    </advancedsettings>

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüak

yüzüak
    Premium apk'yı bana da atar mısın?

Adaptör sorununa kendime göre bir çözüm buldum.
    H96 Pro Plus box'un adaptörü kullanmaya başladıktan 28 gün sonra bozulmuştu. Bundan 10 gün önce satıcıya durumu bildirip kaliteli bir adaptör göndermelerini talep ettim. 2 gün sonra adaptörü gönderdiler. Adaptör gelene kadar X96 boxun adaptörünü (5V-2A) kullandım. Bu arada X96 kullananlara, adaptörün çok sağlam olduğunu, net 2A çıkış verdiğini söyleyeyim. X96'ya müşteri çıkınca elektronik pasajından USB'den dişi jaka dönüştüren bir kablo (10 TL) aldım. Dönüştürücü kabloyu, telefonumu şarj ederken kullandığım oldukça kaliteli Ugreen marka şarj adaptörün 5V-2A çıkışına bağlayıp H96'yı sorunsuz çalıştırdım.
    Bu arada H96'nın taş gibi çalıştığını en az 30 tane apk'nın sorunsuz çalıştığını, bir kere dahi kitlenmediğini vede aşırı ısınmadığını belirteyim.
    Adaptörü yanan arkadaşlara faydası olur diye fotoları da ekliyorum.

Bu forumda foto eklemek hep sorunlu mudur?
    https://hizliresim.com/d78L8L.jpghttps://i.hizliresim.com/pGX5XL.jpghttps://i.hizliresim.com/ByvOr9.jpg

H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 19 Ekim 2017; 10:24:51 >

• Arkadaşlar merhaba,üründe tivibunun şu an google playde olan son sürümünü kurma imkanınız varmı?
    Mümkünse deneyebilirmisiniz. Tivibu Go yu çalıştırıp çalıştırmadığına göre ürünü alacamda.
    Ürünü hepsi çalıştırıyorda, izlemeye başlanıldığında siyah ekran çıkmakta.Bunda bu sorun var mı?
  • meraba arkadaşlar h96 pro plus cihazımın fişini taktığımda cihaz açılmıyor, mavi ışık sürekli yanıp sönüyor.
    4-5 kere üst üste fişe takıp çıkardığımda cihaz ancak açılıyor.
    Bunun sebebi nedir acaba?
  • maxpane_18 M kullanıcısına yanıt
    Yeni adaptor aldım artık cihaz normal çalışıyor.
  • Dün konunun ilk mesajındaki @Guguk hocamın talimatları ile cihazı güncelledim. Cihaza usb takarken başta windows cihazı tanıyamadı ve 1-2 defa aygıt tanınmadı hatası verdi. Sonra kendi tanıdı ve işlemi tamamladı. Daha öce youtube dan 4k video açmayı çalışmıştım ama youtube uygulamasındaki seçeneklerde 1080p den yukarı çözünürlük görünmemişti ve 4k video deneyimi yapamamıştım. Güncellemeden sonra youtube 4k videoları açmama izin verdi. Fakat 4k videoları tam ekran yaparken ekran yeşile filan döndü ve cihaz takıldı ve açılış ekranında kaldı. Bir kaç kez daha denedim 4k videolarda ( youtube uygulamasından ) yine aynısı oldu ve cihaz kendikendine reset attı ve öyle takılı kaldı. Bir de kodinin açılışında iptv rehber yüklemesini bitirmeden canlı tv açmak istediğim de cihaz dondu ve takılı kaldı fakat bu sefer home tuşu ile ana ekrana döndüm ve bir süre işlem yapamadım. Bilmiyorum bunlar sadece benim cihaza da denk gelmiş olabilir. Şu anlık cihaz normal çalışıyor. Cihaz ısınınca harici bir adaptörle aşağıdaki usb fanı kullanıyorum, hemen soğutuyor. H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: gokay27

quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Dostlar yaklaşık 1 haftadır gerek ''Android Tv Box Öneri'' konusunda,gereksse de dün itibariyle bu konu içeriğinde sık sık sizleri meşgul ettiğim ve kendimi yoğun bir stres altında hissettiğim H96 MAX ses sorunumuzu dün akşam itibariyle kökten çözmüş bulunmaktayız.

Çözüm aşamalarında bana ön ayak ve destek olan,yaklaşık 1,5 saat bana zaman ayırıp hassasiyet gösteren dostuma da sonsuz teşekkürler.Çok ama çok memnun oldum kendisini tanıdığıma,ki umuyorum ki zamanla diğer arkadaşlarımız için de aynı temennilerde bulunabilelim.

Önümüzdeki günlerde cihazlarıyla alakalı ses sorunu yaşayabilecek arkadaşlara nacizane önerimiz şu olacak ki;Kablo bağlantılarından ziyade Tv ve cihaz konfrigasyonuna odaklanın lütfen.Her türlü çıkartılabilir materyali denediğiniz halde sorununuz çözülmediyse eğer,konfrigasyona odaklanmanız şarttır.

Dün akşam neredeyse hertürlü ihtimali deneyip eledikten sonra sorunun televizyonun kısıtlı ayar sisteminden kaynaklandığı sonucuna ulaştık.Nihayetinde şuan cihazımı LG LED tv ile kullanmaktayım.Sıfır problem,Best performans..

İlerleyen zamanlarda H96 MAX deneyimlemeyi düşünen arkadaşlara kesin yanıtım,MUTLAKA ve MUTLAKA EVET olacaktır.

Saygılar.

Not: İlerleyen zaman zarfında, (cihaz ilk elime ulaştığında da belirttiğim üzere) mümkün olduğunca anlaşılabilir bir inceleme gerçkleştirip burada yayınlayacağım.

Dostum bende hg6 max aldım. Yanlız ses yok , hdmi kabloyu değiştirdim ama halen ses alamadım. Samsung led tv de kullaniyorum . Cihaz arızalı mı yoksa yapmam gereken biseyler var mı. Yardımcı olursan sevinirim tskler.

Sevgili gökay merhabalar;H96 Max ile Samsung Lcd televizyonumda ses alamama problemini ben de yaşamıştım.Lcd tv yazılım güncellemelerinden,kodi ayarlarına,hdmi kablo değişikliğine kadar herşeyi denememe rağmen problemi giderememiştim.

Kullandığım Lcd televizyonun ses ayar menüsü de oldukça kısıtlı olduğundan ötürü daha fazla uğraşmak istemedim ve lg led tv aldım.Şimdi problemsiz kullanıyorum.Samsung tv'lerde uyumsuzluk sözkonusu olabiliyor demek ki bazen,bu da bize denk geldi :)

• Dostlar;Dün akşam klasik tv seyir keyfimi gerçekleştirip cihazı kapattım ve uyudum.Şimdi cihazı çalıştırmaya kalktığımda malesef ki;Ön taraftaki ışık hiç yanmıyor.Arka taraftaki spdif girişi kırmızı yanıyor bir süre sonra sönüyor.Zannediyorum benim de adaptörüm vefat etti.

Bu konuda sizin fikirleriniz nelerdir ve adaptör tavsiyeniz ne olacak?Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.