Şimdi Ara

H96 pro+ Satılık 370TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son güncelleme Arkadaşlar cihaz saygi arkadaşımıza satılmıştır. Pazartesi kargoya vereceğim. Satış kapanmıştır.

Güncelleme: Cihazı Eylül ayında satışa koymuş ancak sonradan annemlerde kullanmaya karar vermiştim. Maalesef TV dışında bir şey seyredilmediğinden, cihaz öyle duruyor. O yüzden satmaya karar verdim. Şu anda sıfır fiyatı 500 TL civarında. Cihazda hiç bir sorun yoktur. 2 gün + annemlerde birkaç saat kullanılmıştır. Fiyatta değişiklik yapmıyorum. 370 lira kargosu benden, elden almak isteyene 355 liraya veriyorum. İsteyene cihazı sıfırlayarak, isteyene güncel iptv, dizi,film uygulamaları, Kodi, reklamsız Youtube kurarak yollayabilirim.
    H96 pro+ Satılık 370TLH96 pro+ Satılık 370TL
    Arkadaşlar Eylül 23'de Banggood.com'dan verdiğim sipariş bugün elime geçti. Ekteki resimde de göreceğiniz üzere, Cuma günü kapıma not bırakmışlar. Bugün gidip aldım ve testlerini yaptım. Toplamda 2 saat kullanılmıştır. Cihazın en ufak bir sorunu yok. Her şey olması gerektiği gibi çalışıyor. Cihazın bana maliyeti 360+67 yani toplam 427 lira oldu. İçinden çıkan adaptörün kalitesiz olduğunu okudum ve elimde bulunan kaliteli adaptörle kullandım. Cihazı alırken 1.5 aya yakın beklemeyeceğiniz gibi, yanında kaliteli bir de adaptörünüz olacak.

Hanenize yazılacaklar:
    H96 pro+
    kaliteli adaptör
    Kargo ücreti benden.

Satma sebebine gelince; Resimde de gördüğünüz üzere bende Xbox One var. Netflix, Kodi, Web Browser ve Spotify kullanabiliyorum. Evet bu cihazda genişleme özelliği(uygulama açısından) daha iyi ancak benim beklentimi karşılamadı. Tabiki elimde ihtiyaçlarımı karşılayan cihaz olması etken. Elinizde Xbox One varsa, Popcorn Time ve türevi uygulamalarla ilgilenmiyor ve bilgisayarınızdan stream ederek film/dizi seyrediyorsanız, sizin için de gereksiz olacaktır ancak herhangi bir cihaz yoksa, televizyonunuzu akıllı televizyona çevirmek için biçilmiş kaftan. Bu modeli almamın esas sebebi dijital ses çıkışı olmasıydı. Logitech Z-5500 ile 5.1 olarak dinliyorum ve bu yüzden özellikle bu modele yöneldim.

İşin özü, kargo benden olmak üzere(PTT kargo ile), 2 saat önce açılmış H96 pro+ ve kaliteli adaptör ile 370 liraya satıyorum. Elden almak isterseniz 15 lira düşerim. Bunun için Kadıköy/Moda'ya gelmeniz gerekmekte. 1-1.5 ay beklememiş ve daha ucuza almış olacaksınız. Önce havale, sonra kargo şeklinde olacaktır.

Ürün budur:
    www.banggood.com
    H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 29 Mayıs 2020; 23:4:13 >

• Hocam öncelikle iyi satışlar. Ürünle ilgili merak ettiğim bir konu var. Youtube 4 k videoları açıyormu. Yani youtube 4k oynatıcı olarak görüyormu. Birde bluetoot varmı cihazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionn38

Hocam öncelikle iyi satışlar. Ürünle ilgili merak ettiğim bir konu var. Youtube 4 k videoları açıyormu. Yani youtube 4k oynatıcı olarak görüyormu. Birde bluetoot varmı cihazda.
    Teşekkürler. Bluetooth var ama 4K konusunda benim tv 1080p olduğundan emin değilim. Açıklamasında 4K diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H310M PRO-VDH PLUS Takaslı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.