abicim hiç mi belesh mail adresine gelmiyor bu aktivasyon???
fatihy saol.Güzel şeyler anlatmışsın fakat şu program için bi rehber yapsan süper olurdu.Mesela ben bir bölümü gezerken 5 dakikada bir "Anet reading article" diyor ve bunun yüklenmesini bekliyorum.Sanırım güncelleme yapıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim...
Güzel bir kullanım klavuzu hazırlamak zaten aklımda ama inanın buna ayıracak zamanım şu an yok. Çünkü yoğun bir şekilde çalışıyorum. Mümkün olduğunda mutlaka hazırlayacağım. Sorununa gelince;
Okumak istediğiniz başlık altında eğer bir dosya varsa otomatik olarak download başlar. "Anet reading article" yazdığı anda güncelleme değil o konu başlığı altındaki dosyanın downloadu başlıyor. Bunu engellemek için o anda en alt sırada gördüğünüz Stop (daire içinde çarpı var kırmızı renkli) tuşuna basın.
Güzel bir kullanım klavuzu hazırlamak zaten aklımda ama inanın buna ayıracak zamanım şu an yok. Çünkü yoğun bir şekilde çalışıyorum. Mümkün olduğunda mutlaka hazırlayacağım. Sorununa gelince;
Okumak istediğiniz başlık altında eğer bir dosya varsa otomatik olarak download başlar. "Anet reading article" yazdığı anda güncelleme değil o konu başlığı altındaki dosyanın downloadu başlıyor. Bunu engellemek için o anda en alt sırada gördüğünüz Stop (daire içinde çarpı var kırmızı renkli) tuşuna basın.
sağolasın gayet güzel çalışıyor herkese tavsiye ederim
herhangi bir konu başlığına tıkladığınızda 502 Hata Mesajı geliyorsa kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun. Bu arada programa girmeden önce üyeliğinizi aktive etmiş olmanız gerek.
kahkaha.com mail werdim kabul ettilşer fakat aktivasyon gelmedi... ayrıca bu prg de şifreniş nereye yasıon... saolun..
arkadaşlar bu video kliplerden zeynep mansur, arto ve erhan güleryüz'ün kliplerini nasıl indirebilirim 2004 yılındaki mesajlar bunlar ama emule üzerinden paylaşıyorsanız tekrar paylaşıma alabilir mi paylaşan arkım benim için çok önemli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme