Şimdi Ara

Haber Gsm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir konu başlığı açıcam demiştim ve açtım :)

gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız duymamış ve ben donanım habere hizmet adına böyle bir sistemi sizler ile paylaşmak istiyorum

bir gün google'da araştırma yaparken denk geldim HABER GSM diye birşey içeriğine bakmak için tıkladığımda bir e-dergi olduğunu gördüm anlaşılan daha ilk sayıları ama başarılı görünüyorlar içeriği hakkında hemen bir özetleme yapım sizlere

telefon modelleri ve özellikleri
    gsm sektörü ile ilgili güncel haberler
    firma bilgileri
    gsm rehberi ve firma numaraları
    teknik servis bölümünde soru cevap yapmışlar açıkcası doğrusunu söylemek gerekirse benim dikkatimi çeken en çok iki şey oldu

1.telefon modelleri ve özellikleri
    2.teknik servis soru ve cevapları

mesela adamlar yazmış telefonunuza sıvı girmesi durumunda ne yapmamız gerektiğini fln bence başarılı bir dergi olmuş ücret felanda almıyorlar istersenizwww.habergsm.com adresinden inceleyin

•  Haber Gsm

resmi koymayı unutmuşumda :)
  • Eger ki hattimdan 45 lira ya da 4 lira iptal ucreti falan cekilsin, o i$leri yaptiginiz yeri bulup yakmazsam $erefsizim, aha buraya yaziyorum $erefsiz dolandiricilar sizi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecenin 2sinde insanlara mesaj atıp 45 tl'ye abone oldunuz diyen firmadır. iptal'de ücretliymiş. Ne içtiniz arkadaşım siz??
  • bana da geldi aynı mesaj. acabahttp://bilisimsuclari.iem.gov.tr/ilet.php adresine yazsak bu adamlara ulaşıp en azından başkalarına yapmalarını engellerler mi??
  • @yorgunyürek: hay allah razı olsun, iyi hatırlattınız. hemen başvuruyu yaptım.

böyle şerefsiz insanları anlayamıyorum. yahu o kadar yaşlı başlı insan var, böyle şeylere karşı bilgisizler, hiç mi vicdanları sızlamıyor onların üç kuruşlarını iç ederken?

ayrıca buranın moderasyonundan da bu ve benzeri iblisliklerin reklamını yapan şerefsizleri de banlamalarını rica ediyorum.
  • TURKCELL bu konuda bilgilendirme yaptı ücretlendirme yapılmayacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedata

TURKCELL bu konuda bilgilendirme yaptı ücretlendirme yapılmayacakmış.

Atılan IPTAL mesajı ücretleri ne olacak?
  • Onlar da ya faturaya yansımayacak ya da geri yüklenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep gsm operatörlerinin işi, zamanındada dialer denen birşey vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.