Şimdi Ara

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FB DEN 1 MİLYON DOLAR DİĞER TAKIMLARIDA BEKLİYORUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

ben yardima sms ile katkida bulundum.. yardimlar sehit aileleriin uzuntulerini ne kadar azaltir bilemem ama en azindan onlari bi nebze olsun sevindirebilecegimizi dusunuyorum. OLEN SEHITLERIMIZIN RUHU SAD OLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN ONLARI UNUTMUYACAZ UNUTTURMAYACAZ.. BIR GUN BENDE ASKER OLACAM VE GEREKIRSE ONLAR GIBI BENDE SEHIT OLACAGIM. ICIMDE EN KUCUK BIR TEREDDUT YOK VATANA CANIM FEDA OLSUN..
    NE MUTLU TURKUM DIYENE !!

tabikide şehit ailelerinin acıları büyük ve bu kampanyadan sonra unutulcaklar ama. en azından şuan acıları tazeyken yanlız olmadklarını bilmeleri onları rahatlatacaktır.
  • BU TOPİC ÜST KONU OLMASI LAZIM YÖNETİM.. SADECE BU GECE İÇİN..
  • arkadaşlar kontörlü hatta yollayabiliyor muyuz?

birde faturalıdan yollarken istediğimiz kadar mesaj atabilir miyiz? 2 tane atarsam yani 10 ytl olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

arkadaşlar kontörlü hatta yollayabiliyor muyuz?

birde faturalıdan yollarken istediğimiz kadar mesaj atabilir miyiz? 2 tane atarsam yani 10 ytl olacak mı?

TANESİ 5YTL KÖNTÖRLÜ KONTÖRSÜZ FARKETMEZ GİDER..
  • Yukarı
  • biz 3 msj yolladık... 15 ytl..

yanlız bu paraları nasıl taksim edicekler merak ediyorum.. ne için kullanıcaklar nasıl ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

biz 3 msj yolladık... 15 ytl..

yanlız bu paraları nasıl taksim edicekler merak ediyorum.. ne için kullanıcaklar nasıl ??

merak etmeyin direk tsk ya gidecek . şehit ailelerine yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ne parası toplanıyor??

silah mı alınacak??

sanmıyorum silah var ama şehitlere yardım + mehmetçik vakfına verilcek glb. yoksa 12000000 ytl ye silah mı alınır. alınır da fazla alınmaz.

yuh 5000000 geldi güzel güzel. umarım faydalı şeylere kullanalım.
  • terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyasına katıldığınız için teşekkür ederiz habertürk
  • hadin millet hadin şehitler için vatan için millet için sizin için......
  • yukarda bir arkadaş fener 1 milyon demiş

fenerbahçem 1 milyon ytl mi vermiş? öyleyse helal olsun
  • İyi akşamlar.Sanırım Mehmetçik Vakfı tarafından maaş ve ölüm ve bakım yardımı olarak dağıtılır.
    http://www.mehmetcik.org.tr/index.php?Page=Sayfa&No=132
  • denizfenerine vermekten iyidir yollayalım 5ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyasına katıldığınız için teşekkür ederiz habertürk

keşke tüm kanallar en azından çerçevenin en altından "habertürk deki kampayaya destek için ..............." diye reklam geçse sürekli. ama yok yok yok.

kanaltürkden böyle bir hareket beklerim.
  • bjk + gs +ts+adana demir spor+adanaspor vs...... nerdesiniz.....
  • quote:

quote:

terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyasına katıldığınız için teşekkür ederiz habertürk

keşke tüm kanallar en azından çerçevenin en altından "habertürk deki kampayaya destek için ..............." diye reklam geçse sürekli. ama yok yok yok.

starda az önce popstar yarışmasında duyuru yaptılar. darısı diğer kanallara. Ama dediğin gibi sürekli yazı geçmesi çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖfKeLiKaLaBaLıK -- 14 Ekim 2007; 23:16:06 >
  • quote:

quote:

quote:

starda az önce popstar yarışmasında duyuru yaptılar. darısı diğer kanallara. Ama dediğin gibi sürekli yazı geçmesi çok daha iyi olur.

evet popstar yarışmasında jüri üyeleri fln duyarlı. geçen hafta şehit haberinde bülent ersoy konuşma yapmıştı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.