Şimdi Ara

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Habertürk sevilmeyebilir, anlayışla karşılanır. Ama para şehit ailelerine ve gazilere gidecek, habertürk'e değil. Sanırım sadece askerlerle de sınırlı kalmayacak, polis, köy korucuları ve istihbarat mensubu şehit yakınları ve gazilerine de ulaştırılacak. SMS yollayamayan arkadaşlar banka havalesi de yapabilirler.

Keşke işadamları sadece nakit vermekle kalmasalar da birkaç gazimize iş verseler.

up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.B.T

Habertürk sevilmeyebilir, anlayışla karşılanır. Ama para şehit ailelerine ve gazilere gidecek, habertürk'e değil. Sanırım sadece askerlerle de sınırlı kalmayacak, polis, köy korucuları ve istihbarat mensubu şehit yakınları ve gazilerine de ulaştırılacak. SMS yollayamayan arkadaşlar banka havalesi de yapabilirler.

Keşke işadamları sadece nakit vermekle kalmasalar da birkaç gazimize iş verseler.

up!

Başka kanal da yapsaydı sırf muhalefet olmak için onada bir şey söylerlerdi eminim

• inşallah artık muhalefet etmezler. sabah devam ederiz inşallah

www.habertürk.com
    4. SAAT: 123.435 KATILIM; 23.030.855 YTL
    İŞADAMI İBRAHİM KEFELİ BUNDAN BÖYLE ŞİRKETLERİNİN TÜM CİROSUNUN %2'SİNİ KAMPANYAYA BAĞIŞLAYACAĞINI AÇIKLADI

up!
  • BEnde bir ögrenci olarak mesaj attım...Mesaj = 5YTL.......Ögrencilik malum anca bukadar.....Onlar için ne yapsak azdır ...
  • azı çoğu merak etme önemli olan niyettir
    quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

BEnde bir ögrenci olarak mesaj attım...Mesaj = 5YTL.......Ögrencilik malum anca bukadar.....Onlar için ne yapsak azdır ...
  • Ya arkadaslar bide kafama bişey takıldı...Şimdi bu milli takımdaki oyuncular ceplerinden 1 milyonmu verdiler yoksa kazandıkları maçlardan alcakları 1 milyonumu verecekler..
  • Sabah kontör alıp yolluyorum.Bir benden bir annemden bir babamdan bir kardeşimden
  • Ne kadar para birikmiş şu an için ?
  • inmez bu konu
  • inmez bu konu
  • 1. gün: 23.030.855 YTL AŞILDI
    Habertürk telefonları kilitlendi. Toplam bağış rakamlarına şu an için yansımayan banka hesaplarına yatırılacak paralar mesai başladıktan sonra netlik kazanacak.

24:00
    YENİ BİR AÇILIM: İŞADAMI İBRAHİM KEFELİ BUNDAN BÖYLE ŞİRKETLERİNİN TÜM CİROSUNUN %2'SİNİ KAMPANYAYA BAĞIŞLAYACAĞINI AÇIKLADI

23:55
    SERDAR BİLGİLİ 50.000 YTL İLE KATILDI

23:45
    DOĞUŞ GRUBU 2 MİLYON YTL İLE DESTEK OLDU

23:30
    SON KATILIMLAR: YILMAZ ERDOĞAN 100.000 YTL, HALİT NARİN 5 MİLYON YTL, İSMET ACAR 1 MİLYON DOLAR

23:00
    2. SAAT 70.788 KİŞİ "BEN DE VARIM" DEDİ
    İkinci saat sonunda 17.677.460 Ytl toplandı.

23:00
    TEKSTİL İŞVERENLERİ KONFEDERASYONU 5 MİLYON YTL

22:55
    SEDA SAYAN 100.000 YTL İLE KAMPANYAYA KATILDI

22:55
    SANKO HOLDİNG 1.5 MİLYON DOLARLA KATILIYOR

22:50
    FENERBAHÇE 1 MİLYON DOLARLA KAMPANYADA

22:40
    CEM YILMAZ'DAN KAMPANYAYA 250.000 YTL

22:30
    İŞADAMI SELAHATTİN BEYAZID KAMPANYAYA 1 MİLYON DOLARLA KATILDI.

22:19
    FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI HALUK ULUSOY: TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN 1 MİLYON YTL

22;00
    İLK 1 SAAT: 32.060 KİŞİ BEN DE VARIM DEDİ. TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASI İÇİN 7.536.070 YTL TOPLANDI.

TOBB'DAN 5 MİLYON YTL
    Terörle Mücadele Kahramanları'na 364 oda ve borsadan destek. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu açıkladı: Öncelikle şunu belirtmekte fayda var; İnsanlık değerlerinden nasibini almamış terör odaklarına verilecek en güzel cevap, ülkemizin bütünlüğüne sahip çıkmaktır.

FATİH TERİM: "PRİM ALSAK DA ALMASAK DA MİLLİ TAKIM KAMPANYAYA 1 MİLYON YTL İLE KATILACAK"

21:15
    TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASINA İLK 15 DAKİKADA 15.000 KİŞİ BEN DE VARIM DEDİ.

• STAR . SHOW . ATV. FBTV KAMPANYAYI DESTEKLEDİLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaster80 -- 15 Ekim 2007; 12:04:30 >
  • Ben de mesaj attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Ya arkadaslar bide kafama bişey takıldı...Şimdi bu milli takımdaki oyuncular ceplerinden 1 milyonmu verdiler yoksa kazandıkları maçlardan alcakları 1 milyonumu verecekler..

Dün gece Fatih Terim bu konu ile ilgili birşeyler söylemişti. Oyuncular ve teknik kadro bu rakamı (bağışı) primlerle ilişkilendirmiyorlarmış, maçlardan prim gelse de gelmese de 1 milyon YTL bağışta bulunmuşlar.

inmez bu konu, up!
  • Bu konunun en üste kalması lazım...lütfen sabitleyin konuyu...

Genel kurmay başkanımız Yaşar büyükanıt Paşa da telefonla katılarak destek istedi

kampanyanın videosu;
    http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=31782&k_A=haberturk

KAMPANYAYA NASIL KATILACAKSINIZ?

BAĞIŞ İÇİN:

Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.

Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.

BANKA İLE BAĞIŞ İÇİN HESAP NUMARALARI:

ZİRAAT BANKASI - İSTANBUL ŞUBESİ

YTL Hesabı 343434 - 5001

DOLAR Hesabı 343434 - 5002

EURO Hesabı 343434 - 5003

İŞ BANKASI - BEYOĞLU ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 1011 )

YTL Hesabı 171 65 83

Euro Hesabı 332 11 70

GARANTİ BANKASI - YENİBOSNA ÇARŞI ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 531 )

yTL Hesabı 668 97 98

YAPI KREDİ BANKASI - MERKEZ ŞUBE

YTL Hesabı 2013 2013

FİNANSBANK – GÜNEŞLİ ÇARŞI ŞUBESİ

yTL Hesabı 165 806 86

EURO Hesabı 165 806 88

TELEFON :0 212 599 82 86

• trabzonspor devre sonuna kadar oynuyacagi butun maclarin taraftar gelirini bagislayacagini belirtmistir. boylece fenerbahceden daha yuksek bir miktarda para yardimi yapilacaktir. aslinda paranin miktarinin cokda onemi yok onemli olan yardima girismektir..
    quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

bjk + gs +ts+adana demir spor+adanaspor vs...... nerdesiniz.....
  • *** ytl yatırıldı
  • Hedef 100 milyon YTL demin Haberturk de söylediler
  • 31 Milyon Ytl' ye ulaşıldı.

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Melih Tunca: "Bir yıllık gelir bir günde sağlandı"

Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.

Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
  • Aslında arkadslar toplanan paradan çok bence katılım sayısıı önemli...Eger 100.000 lerde kalacaksa bence çok az...70 milyonluk bir ülkede bence enaz milyon seviyesinde bir katılım olmalıır......Lütfen mailllerle bu kapanyayı herkese ulaştıralım....ŞEHİT ve GAZİLERİMİZE hepimizin borcu var....Aslında bu forumunda böyle bir uygulama yapması gerekiyo...Forum yöneticileri üst konulara sürekli reklam amaçlı ilanlar verecegine MEHMETÇİGİMİZE yardım ampanyasını herkese duyurması gerekmektedir...Üzülerek söylüyorumki 2005'den beri foruma üyeyim ben , maalesef donanımhaber milli konular konusunda çok duyarsız ve ilgisiz bir forum.....Daha öncede bu tüp tekliflerde bulunuldu ama maalesefr donanımhaberde gene tık yok.....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.