Şimdi Ara

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartalaraz

korkacak dünya korkmak zorunda.... bizimle uğraşanların sonu kötü olur.

Kürşat'ın narasıyla indik Tanrı Dağı'ndan
    ruhumuzu kandırdık orhun'un kaynağından
    Bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur.
    TÜRK' e kefen biçenin ölümü korkunç olur.

Dostum bizde ki bu iman, vatan sevgisi, şehadet mertebesine duyulan saygı ve şehit olma duygusu yüreklerimizden silinmedikçe bu vatan toprağına düşman çizgisi basamayacaktır

• DONANIM HABEREDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ ÜST KONU YAPTIĞI İÇİN. BU KONU İNMEZ DEMİYORUM ARTIK İNMEZ...
    HABER TÜRKE TEŞEKKÜR EDİYORUM. FATİH TERİME YANİ İMPARATORA TEŞEKKÜR EDİYORUM....
    AMA DAHA AZ PARA TOPLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM HAYDİ TÜRK MİLLETİ 70 MİLYON YÜKLEN...... (BİRAZ GAZ VERELİM)
  • KURTLAR VADİSİ TERÖR GERİ DÖNDÜ
    Gelen tepkiler üzerine RTÜK baskısıyla yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör şehit ailelerine destek için geri dönüyor.

BASKET MİLLİ TAKIMIDA DESTEKLİYOR.
    LİMAK HOLDİNG'DEN 300 BİN YTL
    NEVZAT DEMİR'DEN 2.5 MİLYON YTL
    MEHMET KOÇARSLAN'DAN 200 BİN YTL
    ŞEHİDİMİZ İÇİN OKUL YAPTIRACAK
    ERDOĞAN DEMİRÖREN'DEN 500 BİN DOLAR
    CAN HAS'TAN 100 BİN YTL
    DAHA BİR ÇOK KİŞİ TEK YÜREK OLDU.
  • ÜST KONU YAPILMASI GÜZEL BİR DURUM ANCAK BENCE FORUMUN GİRİŞ SAYFASINDA FORUM İÇERİĞİ KISMINDA DIREK OLARAK YER ALMALI BU KONU MESAJ YAZILMASADA ONEMLI DEGIL EN AZINDAN INSANLAR GÖRSÜNLER BİRİLERİ UYANSIN BİRAZ BİR KİŞİNİN BİLE DUYMASI BENCE ÇOK ÖNEMLİ RENKLİ BİR YAZIYLA FORUMUN İLK SAYFASINDA YER ALMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UAMRIM TÜM HALKIMIZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKTIR
  • 5ytl de olsa kısa iletiyle destek verdim. Teşekkür ettiler, abi dediler
  • evet bu kadarmı hadiii ama daha bitmedi çok zor değil tek bir mesaj atın yine yeter durmak yok durmak yok ...
  • KAMPANYA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
    SMS ile katılım 10 saatte iki katına çıktı.

Haydi Türkiye! Vatan Mehmetçiğe, şehit ve gazi olan Mehmetçiklerimizin evlatları bize emanet..

Kampanyaya sms ile katılım 10 saatte tam iki katına çıktı. Şu ana kadar 339 bin 215 kişi 40 milyon 165 bin 328 YTL bağış yaptı.

Herkesi haberdar etmek lazım...Bilmeyenler var...
  • Ya varya bu Nevzat Demir'e harbi helal olsun yaa...Ben hayatımda bu adam kadar yardım sever bir insan görmedim....Beşiktaşa dünyanın sayılı tesislerini kazandırdı,depremde insanlarımızı giydirdi ,doyurdu ilk o koştu, şimdi 2,5 milyon lira verdi vb...Helal olsun NEvzat Demire...Sabancı,Koç,AYdın Dogan üçkagıtcıs,ZOrlu nerde bu adamlar....Alayına isyan....
  • Dakika-skor vereyim...

16.10.2007, 13:45

kişi: 345999
    tutar: 40.524.248 YTL

en hoşuma gidenlerden, biraz önce asaş kurum olarak 200.000 ytl'nin yanında 900 çalışanı bireysel olarak 25.000 ytl bağışta bulundular.
    bu maaşlarından para ayıranların bağışladığı 25.000 ytl bence 200.000 ytl kadar anlamlı, hatta daha anlamlı...

kişi sayısının milyonları bulmasını bekliyorum...

bence avea, turkcell, vodafone faturalı müşterilerine mesaj atıp kampanyaya çağırmalı.
    ve bütün kanallar prime-time'da yaklaşık 2 saat ortak yayına geçseler...
    alt yazılar ile destek olmaları güzel de bence daha fazlasını yapmalılar...

diğer büyük holding sahiplerinin daha toplantılarını sonuçlandırmadıklarına inanıyorum
    eminim ki, sabancı, koç, vs vs vs bir sürü işadamı ve holdingleri böyle bir kampanyaya duyarsız kalamazlar. Zaten kendilerinin başka yollarla mehmetçik vakfi ve diğer vakıflara yardımlarda bulunduklarını biliyoruz, ama bu kampanyayı da desteklemeliler.

Geçen sefer güneydoğu'daki okullar konusunda kampanya yapılırken bir işadamı telefonda şöyle demişti, "Yatlar alan, yurtdışı gezilerine gidip deli gibi para harcayan arkadaşlarım cimri diye bana takılırlar, şimdi onlara paranın nasıl harcanacağını göstermek istiyorum" demiş ve yüklü bir bağış yapmıştı. çok hoşuma gitmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Ya varya bu Nevzat Demir'e harbi helal olsun yaa...Ben hayatımda bu adam kadar yardım sever bir insan görmedim....Beşiktaşa dünyanın sayılı tesislerini kazandırdı,depremde insanlarımızı giydirdi ,doyurdu ilk o koştu, şimdi 2,5 milyon lira verdi vb...Helal olsun NEvzat Demire...Sabancı,Koç,AYdın Dogan üçkagıtcıs,ZOrlu nerde bu adamlar....Alayına isyan....

Zorlu seni duymuş...

Ahmet Nazif Zorlu, Manisa'dan arayıp 2.000.000 YTL bağışladı. :)
  • helaL olsun kadir beye 1,5 trilyon bagısladı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeAdLeY_27

helaL olsun kadir beye 1,5 trilyon bagısladı ...

Kadir bey kim????
  • http://www.mehmetcik.org.tr/onlinebagis/ sitesinden kredi kartıyla on-line bağışta yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 16 Ekim 2007; 17:07:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamana55

http://www.mehmetcik.org.tr/onlinebagis/ sitesinden kredi kartıyla on-line bağışta yapılabiliyor.

kurban bağışıda alıyorlar. demek istediğim hazır kurban bayramıda yaklaşıyor bağışlamak isteyenlerin adresi mehmetçik olsun... yukarıki linkten başvurabilirsiniz..
  • yardımlarınızı esirgemeyin arkadaslar.
  • ESAS RANTI HABERTURK SAGlIOR KIMSE FARKINDA DEGIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdisarikaya

ESAS RANTI HABERTURK SAGlIOR KIMSE FARKINDA DEGIL

Rant sağlasa da iyi bir şey yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdisarikaya

ESAS RANTI HABERTURK SAGlIOR KIMSE FARKINDA DEGIL

BEN O GÖZLE BAKMIYORUM.... HABERTÜRK OLMASA BAŞKA BİR KANAL İŞE EL ATARDI ...BURDA ÖNEMLİ OLAN VATANDIR....

• Sallayın habertürkü işin özüne bakın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.