Şimdi Ara

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: green_full

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Msn kişisel iletilerimizede yazalım arkadaşlar.Herkesin haberi olsun.

Gazi-Şehit ailelerine yardım: "DESTEK" yaz;Turkcell,Avea için 5610-Vodafone 5630'a gönder

eet sağol şuan bnde yaptım nickimi.

ben de ekledim.
  • 5 ytl dahi olsa hepimizin destekte bulunması gereken bir kampanya, hepimizin o şehit ailelerine gazilere borcu var bu borcu ödemeye çalışmalıyız.

ayrıca olayı habertürkün rantı zihniyetine çekmeye çalışmayın ne kadar güzel ki böyle bir destek için günlerce yayın akışlarını bu desteğe ayırıyorlar. bu olay habertürkün olayı olmaktan çıktı farkındaysanız show tv , kanald , atv hepsi reklam aralarında bağış kampanyasının detaylarını veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

5 ytl dahi olsa hepimizin destekte bulunması gereken bir kampanya, hepimizin o şehit ailelerine gazilere borcu var bu borcu ödemeye çalışmalıyız.

ayrıca olayı habertürkün rantı zihniyetine çekmeye çalışmayın ne kadar güzel ki böyle bir destek için günlerce yayın akışlarını bu desteğe ayırıyorlar. bu olay habertürkün olayı olmaktan çıktı farkındaysanız show tv , kanald , atv hepsi reklam aralarında bağış kampanyasının detaylarını veriyorlar.

kesinlikle katılıyorum

onlar dahi el ele vermiş şehitlerimiz için ortamı bulandırmaya çalışmayın
  • Bende verdim destek
  • Şunu idrak etmekde zorlanıyorum.. Şu an için 50.000.000 ytl toplandı.. Gerçekten büyük meblağlar bağışlaıyor.. Yardım çığ gibi büyüyor ve bununla gurur duyuyorum. 50.000.000 ytl büyük para... Biz buna seviniyoruz ama bir yandan da 103.000.000 ytl 'yi çöpe atıyoruz..

Yok böyle birşey.. Yapılacak cumhurbaşkanlığı referandumu için bugüne kadar harcanan miktar 33.000.000 ytl.. Eğer Referandum yapılırsa bu miktar 103.000.000 ytl'yi bulacak...

Akıl karı mı bu yapılan.. Referandum ertelenmeli (ertelense bile kayıp 33.000.000ytl) ve bu harcanması muhtemel para, bu kampanyaya aktarılmalı. Biz de herzaman 1 yanlış bi doğruyu mu götürür. Biz hiç bi zaman doğru birşey yapamayacak mıyız? Yanlış mı düşünüyorum..?
  • Şuan itibaren 438130 kişi ve 50,345,308 YTL bağış yapmış...Buradaki kişinin az olması ben şuna bağlıyorum bilmem katılırmısınız bana.
    1. Kotürlü hatların kampanyada kullanılamaması
    2. Mesela bir faturalı hattan 5 kişi adına bağış yapıldığında aynı faturalı hat kullanıldığı için o hattın bir kişi sayılması. Yani 5 kişi olacağına 1 kişi yazılıyor kişisayısına...
    3. İse habertürk sadece kablolu tv ve uydudan yayın yaptığı için yani normal antende yayını olamadığı için herkese ulaşılamaması.Bu 3 madde çok düşük bir ihtimal ama gene kampanyadan haberi olamayanlar var...
  • her şey vatan için.
  • milli takıma başarılar
    elektirik su telefon gibi gündelik ihtiyacların normal fiyatından daha aşaıya verilmesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 17 Ekim 2007; 18:50:36 >
  • ARTIK KONTÖRLÜ HATLARDA MESAJ ATABİLİYOR ARKADAŞLAR.... HAYDİN HÜCUM
  • şehitler ölmez vatan bölünmez
  • yensekte yenilsekte önemli değil hocam sen imparatorsun.....

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR.
  • Yolladım.
  • iyiki üst konu yapmışsınız kendimizce bi yardımda bulunduk yardıma devam
  • iki kez gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 18 Ekim 2007; 3:51:23 >
  • 17.10.2007 00:19 - Küçük Ayşe harçlığını verdi: 3 YTL 70 Kuruş!
    17.10.2007 00:22 - Adının verilmesini istemeyen TÜSİAD üyesi, 18 ilde okul yaptıran, üniversite yaptıran, öğrencilere burs veren bir iş adamı 1 Milyon YTL bağışladı...
    17.10.2007 09:04 - Alanya'da yaşıyan 37 yasında gözünün birisinin görmemesi sebebi ile askerliğini yapamamış bir kişi organlarını bağışlayarak katkıda bulunmak istedi...
    17.10.2007 10:17 - Emekli Memur Tuncer Öncü evini bağışladı
    17.10.2007 23:43 - Üniversiteler kahramanlarına sahip çıktı. Adıyaman, Karadeniz Teknik, Selçuk, Haliç, Kars Kafkas, Harran, Sivas Cumhuriyet, Bursa, Van 100.Yıl Üniversiteleri.... Kısıtlı imkanlarına rağmen ellerinden geldiğince destek oldular. Bir SMS leri yeterliydi belkide, sadece biz de varız demeleri bile yeterliydi...
    ... ve daha niceleri.

Bu manzara size tanıdık geldi mi? Turgut Özakman'ın kaleme aldığı, hani bazı kişilerin "demogoji yapıyor, bu devirde öyle insanlar mı var?, boş hikayelerle dolu!, milleti gaza getirmekten başka bi işe yaramayan gerçekdışı masallar anlatıyor!" diyerek yerden yere vurduğu, o meşhur "Şu Çılgın Türkler" kitabının elimde olan "62.Basım"ından kısa bir alıntıyı paylaşmak istiyorum. Sayfa 47:

"Sabah İstanbullular, Kızılay'ın çağrısına uyarak para yardımı yapmak üzere gazetelerde sıraya girdi.İleri gazetesinin dar idarehanesine sığmayanların büyük kısmı, dışarıda kalmıştı.
    Kaldırımın sonunda bir işgal devriyesi göründü.Düzenli adımlarla yaklaşmaya başladı.İşgal askerlerine, her zaman kenara çekilerekyol veren İstanbullular, bu sefer kıllarını bile kıpırdatmadılar.Devriye kolu,kalabalığın arasından geçmeyi göze alamadı, yola inerek geçip gitti.
    İçerde, daha afyonu patlamamış olan huysuz idare memuru, bir deftere, söylene söylene, bağış yapanın adını ve bağış miktarını yazıyordu.
    'Kahveci Ali, 100 kuruş.'
    'Eskici Yusuf, 50 kuruş.'
    'Hallaç Asım, 75 kuruş.'
    'Bakkal Ahmet, 100 kuruş.'
    'Terlikçi Adem, 200 kuruş.'
    Sırada, küçük, cılız bir oğlan vardı.Bir önceki bağışçının çocuğu sanan memur, öfkeyle, yürüyüp yol vermesi için işaret etti.Ama çocuk yürümedi, büyük bir ciddiyetle, bütün servetini çıplak masanın üzerine bıraktı:
    'Hasan, 5 kuruş'
    Suratsız idare memurunun birdenbire gözleri doldu.Ağladığını göstermemek için yüzünü, kocaman mendilinin arkasına saklayarak gürültü ile burnunu sildi."

Zamanında dedelerimiz, ninelerimiz, ellerinden geleni yaparak, nasıl Hasanın bağışladığı 5 kuruşun hakkını verdilerse, inşallah Allah bize de nasip eder de Ayşe'nin bağışladığı 3 lira 70 kuruşun, ve diğerlerinin hakkını veririz...

Gecenin bu vaktinde kimseyi rahatsız etmek istemem, sadece duygularımı paylaşmak istedim...

Merak ediyorum da acaba Sabancı, Koç gibi devler; her fırsatta mangalda kül bırakmayan, milletimizi güya çağdaşlaştırmak demokratikleştirmek için uğraşan, insan haklarını ihlal ediyorsunuz, temel hak ve özgürlükleri kısıtlıyorsunuz diyen sözüm ona bazı sivil toplum örgütleri; diğer üniversiteler (mesela Boğaziçi ve ODTÜ);... biz de varız diyecekler mi? Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, insan gibi yaşamaları için elimizden geleni yapacağız diyecekler mi? Sadece maddi destekden bahsetmiyorum, olmasa da olur, manevi olarak "sadece" biz de varız diyecekler mi, seslerini duyabilecek miyiz? Kötü düşünmek istemiyorum, sadece merak ediyorum. Sadece merak...

18.10.2007 03:56 - 571895 Kişi -- 61,396,988 YTL

• 60 MİLYON YTL’Yİ AŞTIK!
    TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE!KAMPANYAYA DESTEK DURMAK BİLMİYOR
  • biraz önce habertürk'te anlık olarak sayılar değişti, sonra tekrar eski haline geldi

kişi sayısı 1.013.--- civarında
    tutar : 63.---.--- civarında

acaba sayılar buraya ulaştı da heyecanlı olsun diye yavaş yavaş mı arttırıyorlar.

bu arada kontorlü hat sahipleri, mesajlarınızı atabilirsiniz artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

milli takıma başarılar
    elektirik su telefon gibi gündelik ihtiyacların normal fiyatından daha aşaıya verilmesi lazım...

Şehit yakınları ve gaziler ile ilgili bir indirimden bahsediyorsanız,elektrikte %40 civarında,GSM haberleşmelerinde normal tarifelere nazaran gayet uygun görüşme ücreteleri var.Su kullanımında da var,ancak indirim miktarını şu an bimiyorum,bakmak lazım.
  • TÜRKTELEKOM MİLLİ KAMPANYAYA 5.5 MİLYON YTL VERDİ.

http://www.haberturk.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 18 Ekim 2007; 14:49:00 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.