Şimdi Ara

HABER TÜRK VATAN EVLATLARINA DESTEK KAMPANYASI BÜYÜYOR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: remus

Bu konudaki kullanıcılar: remus, cbey, Fetih, cefucsa, sleep, UniLéE, green_full, tegben, kartalaraz, pacman, seocu

DEVAM

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Msn kişisel iletilerimizede yazalım arkadaşlar.Herkesin haberi olsun.

Gazi-Şehit ailelerine yardım: "DESTEK" yaz;Turkcell,Avea için 5610-Vodafone 5630'a gönder

eet sağol şuan bnde yaptım nickimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

quote:

Msn kişisel iletilerimizede yazalım arkadaşlar.Herkesin haberi olsun.

Gazi-Şehit ailelerine yardım: "DESTEK" yaz;Turkcell,Avea için 5610-Vodafone 5630'a gönder

eet sağol şuan bnde yaptım nickimi.

sadece faturalılarda oluyormuş kontörüm çoktu olsaydı yollayacaktım
  • BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BiLiNE
    BU VATAN UGRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
    APO'NUN P.... SABRIMIZ KALMADI
    MEHMETLER GELiYOR S..... ANANIZI

• NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Aslında biz de burada para birleştirsek Donanimhaber.Com Forum kullanıcıları adına bilmem şu kadar diye bağış yapmak için arasak nasıl olurdu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Aslında biz de burada para birleştirsek Donanimhaber.Com Forum kullanıcıları adına bilmem şu kadar diye bağış yapmak için arasak nasıl olurdu?

BANKAYA GİDİP BAĞIŞ YAPACAM YARIN BEN... MİKTARI AZ AMA ELİMDEN GELEN BU..
  • yurt dışındanda destek var... sağolsun gurbetçi vatandaşlarımız....
  • Hadi yaa.peki bankamatikten havale yapılabiliyormu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: sleep
  • topyekün destek ,,,
  • quote:

Hadi yaa.peki bankamatikten havale yapılabiliyormu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: sleep

http://www.haberturk.com/2007/10/15/
    hesap numaraları var ama havale olur mu bilmem

• Konu buralara düşmemeli. Bu arada belirteyim şu anda Habertürk'de canlı yayın yapılıyor.
  • Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt: "Bağış yapan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz"

GEnelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt HABERTÜRK canlı yayınına katılarak Terörle Mücadele Destek Kampanyası'na ilişkin duygularını anlattı. İşte Orgeneral Büyükanıt'ın açıklamaları:

"İyi akşamlar diliyorum. Duygularımı metne bakmadan sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok duygulandırıcı bir program yapıyorsunuz. Çok duygulanıyorum.
    Yazdığım herşeyi bir tarafa attım. Bu programa katılanlara çok teşekkür ediyorum. Habertürk'e böyle bir program yaptığı için mutluluklarımı iletiyorum,.
    Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

Türk milletinin Silahlı Kuvvetlerine duyduğu sıcaklığı hiçbirşeyle ölçemem. Bizim terörle mücadalede kaybettiğimiz yavrularımızı hep kalbimizde yaşatıyoruz
    ve hayatımız boyunca yaşatacağız. Bu kampanyayı çok içten duygularla kutluyorum. Habertürk'ün başlattığı bu kampanyayı kalbimizden destekliyoruz.
    Şehitlerimize, gazilerimize ne yapabilirsek mutlu oluruz. Silahlı Kuvvetler adına en içten duygularla teşekkürlerimi sunuyorum ve bu kampanyanın Mehmetçik Vakfı'na yönlendirilmesini talep ediyorum. Bu bağışlar Mehmetçik Vakfı'na gittiği zaman sadece ve sadece Mehmetçiklerimize yönlendirilecektir. Türk milleti şehidinin gazisinin her türlü güzel duygularıyla yönlenmiş durumdadır. Bu programı çok içten izliyorum. Sayın Fatih Terim hocamıza TOBB başkanımıza, bağışlar yapan değerli insanlarımıza saygılar sunuyorum. Türk milleti
    bir bütündür. Türk milletini kimse bölemez, kimse zarar veremez. Biz gereken cevabı veririz.
    Türk milletinin birşeyi duyması lazım. O da şudur. Türk milleti çok güçlüdür. Hiç kimse umutsuzluga kapılmısın TSK bu ülkeyi bu ülkeyi korumak ve
    müdafaa etmek zorundadır. Bunu başarıyla yapmak zorundadır ve yapacaktır. Kimse hayale kapılmasın. Bu millete yönelen her türlü tehdidin biz üzerinden gelmek zorundayız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.
    Yüce milletime diyorum ki hiç kimse ne böyle bir hayale kapılsın ne de böyle birşeyi kafasına koysun. Tekrar HABERTÜRK'e teşekkür ediyorum, hepinize
    saygılar ve sevgiler sunuyorum.

ORGENERAL YAŞAR BÜYÜKANIT'IN KONUŞMASINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FATİH TERİM'İN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 15 Ekim 2007; 1:07:25 >

• destekkkkk

destekkkkk
  • http://www.haberturk.com/kategori.asp?id=500
    ayrıntıları takip edebilirsiniz
    kontörlü hatlar için yapacak birşey yok maalesef faturalı hatlar ve banka hesap numaları devrede

Tekrar belirteyim bu habertürkün değil mehmetçik vakfına aktarılacak kampanya
    Starla Show da destek vermiş 1 hafta sürecekmiş sanırım
  • @netmaster belki başlığı "şehit ve gazilere destek kampayası" olarak değiştirirsen daha anlamlı olur giren kişilerin bir kısmı sadece başlığa yorum yapıyor sanrım
  • Biraz Önce Çaykur Rizespor Bütün Maç Hasılatını Bağışladığını Bildirdi...Bir klüp daha ne yapabilir ki?
  • Cem Yılmaz da Mehmetçiğimizi ve ailelerini yalnız bırakmadı. Ünlü komedyen “Ben de varım” diyerek Terörle Mücadele Kahramalarına Destek kampanyasına 250 bin YTL katkıda bulundu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.