Şimdi Ara

Haberiniz olmadan Vestel tv kullanıyor olabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu ara sıra gezince, türk markalarına karşı çok ağır eleştirilerle karşılaşıyorum, özellikle Vestel ve Arçeliğe karşı

Arçelik Beko adı altında, 100 den fazla ülkeye ihracat yapıyor, ve ingilterenin en popüler beyaz eşya markası

Vestele gelirsek, LG,Samsung,Sony hariç diğer aklınıza gelebilcek markalar avrupaya sattığı TV lerin hatırı sayılır bir kısmını Vestel'e yaptırıyor.

Öyle bildiğiniz fason üretim değil bunlar, bu Tv leri sipariş üzerine Vestel kendi 0 dan dizayn edip, isteyen firmanın markasını basıp veriyor.

Panasonic televizyonuz varsa büyük ihtimalle Vestel, Toshiba varsa çok büyük ihtimalle Vestel, Hitachi kullanıyorsanız 100% Vestel!

Ayrıca Vestel bir çok markaya yazılımda satıyor, bir çok japon tv firması Vestel'in cabot şirketine yaptırdığı yazılımı kullanıyor, bu arada Cabot'da Vestel'e bağlı bir şirket.

Samsung,LG,Sony filan bunların hepsi Arçelik ve Vestel'den iyi markalar kabul, ama bizim Türk markalarımız da yabana atılacak cinsten değil, milli bilinç bu konuda çok önemli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 10 Aralık 2013; 20:46:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel Alt Markaları ile Farkında Olmadan Vestel TV Kullanıyor Olabilirsiniz

Vestel, Türkiye'nin önde gelen elektronik üreticilerinden biridir. Vestel markasının yanı sıra, Altus, Beko, Grundig, Regal ve Vestfrost gibi çeşitli alt markalarla da televizyon üretmektedir.

Bu nedenle, Vestel alt markalarından birinin televizyonunu kullanıyor olabilirsiniz ve bundan haberiniz olmayabilir. Vestel in ürettiği markalar, kendi benzersiz özelliklerine ve hedef kitlelerine sahiptir. Ancak hepsi, Vestel'in yüksek kalite standartlarını ve teknolojik uzmanlığını yansıtır.

Vestel alt markalarının televizyonlarını kullanmanın bir avantajı, Vestel'in geniş servis ağı ve müşteri desteğine erişiminiz olmasıdır. Bu, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda hızlı ve verimli bir şekilde destek alabileceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca, Vestel alt markalarının televizyonları genellikle uygun fiyatlıdır ve çeşitli özellikler ve boyutlar sunar. Bu sayede, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir televizyon bulabilirsiniz.

Eğer şu anda bir televizyon satın almayı düşünüyorsanız veya mevcut televizyonunuzdan memnun değilseniz, Vestel alt markalarının televizyonlarını değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatlarıyla, ihtiyaçlarınıza uygun bir televizyon bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Arkadaşlar forumu ara sıra gezince, türk markalarına karşı çok ağır eleştirilerle karşılaşıyorum, özellikle Vestel ve Arçeliğe karşı

Arçelik Beko adı altında, 100 den fazla ülkeye ihracat yapıyor, ve ingilterenin en popüler beyaz eşya markası

Vestele gelirsek, LG,Samsung,Sony hariç diğer aklınıza gelebilcek markalar avrupaya sattığı TV lerin hatırı sayılır bir kısmını Vestel'e yaptırıyor.

Öyle bildiğiniz fason üretim değil bunlar, bu Tv leri sipariş üzerine Vestel kendi 0 dan dizayn edip, isteyen firmanın markasını basıp veriyor.

Panasonic televizyonuz varsa büyük ihtimalle Vestel, Toshiba varsa çok büyük ihtimalle Vestel, Hitachi kullanıyorsanız 100% Vestel!

Ayrıca Vestel bir çok markaya yazılımda satıyor, bir çok japon tv firması Vestel'in cabot şirketine yaptırdığı yazılımı kullanıyor, bu arada Cabot'da Vestel'e bağlı bir şirket.

Samsung,LG,Sony filan bunların hepsi Arçelik ve Vestel'den iyi markalar kabul, ama bizim Türk markalarımız da yabana atılacak cinsten değil, milli bilinç bu konuda çok önemli bence.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Arkadaşlar forumu ara sıra gezince, türk markalarına karşı çok ağır eleştirilerle karşılaşıyorum, özellikle Vestel ve Arçeliğe karşı

+2 :)

• Zaten bu kompleksi bir yenebilsek her şey çok daha güzel olacak. Kendimde dahil pek çok insan ne yazık ki yerli üretimi sözde destekleyip yine bilinen klasik yabancı markalara yönelmekteyiz. Vestel'i son 9090 serisi gerçekten övgüye değer olmasından dolayı alınabilinecek Tv'ler listeme ekledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artı 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezmediğim market dükkan kalmadı..kesinlikle samsung lg sony ile vestelin görüntüsü mukayese bile edilemez panel vestel olabilir ama kalite arasında dağlar kadar fark var..1 kere para verip alıyorsunuz almışken az biraz zorlanıp samsung lg vs almak gerekir çünkü seyir zevki açısından çok fark var iyi forumlar
  • Bana bedava verip üstüne para verseniz vestelin hiç bir malını evime sokmam.
    Egomu yendimde ne oldu! Yaşadığım sinir harbi yanıma kar kaldı.
    Vestelin 3 adet buzdolabını 1 adet 55 ekran LCD televizyonunu 1 adet 5+1 ses sistemini kullanmış biri olarak bana kimse vestelin ne kadar büyük bir firma olduğunu anlatmaya çalışmasın.
    Dünyanın bütün markalarına ürün yapmakla bitmiyor bu işler.
    Vestel malı satar sonrası yoktur.
    İnanın aldığım bir üründe sorun çıkmadığını hatırlamıyorum. Servis ile yaşadığım hikayeler anlatsam kitap olur.
    Gerisi sizin bileceğiniz iş.
    Evet ilk önce yurdumun malı ama bu şekilde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel anca iyi markaların en düşük ürünlerini topluyor .

Philips

2908
    3008

Toshiba

L2333
    W2333
    L1333
    W1333
  • Konuyu açan heralde Nafizin akrabası Bu arada BMW' nin sağına soluna iyi bak, belki TOFAŞ üretimidir.
  • Dünyadaki sayılı panel üreticilerinden biri diye biliyorum vesteli keza Türkiye'de tek bu konuda.

Zaten Vestel'in aklı lg-samsung-philips de olan müşteriyi kapmak gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Şu boy güzelmiş ver bundan bitane diyen yurdum insanına daha çok hitap ediyor. 98 yılında aldığımız black serisi tv 2013 olmuş hala çalışıyor.

İç pazara daha kalitesiz mallar üretsede Vestel iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Dünyadaki sayılı panel üreticilerinden biri diye biliyorum vesteli keza Türkiye'de tek bu konuda.

Zaten Vestel'in aklı lg-samsung-philips de olan müşteriyi kapmak gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Şu boy güzelmiş ver bundan bitane diyen yurdum insanına daha çok hitap ediyor. 98 yılında aldığımız black serisi tv 2013 olmuş hala çalışıyor.

İç pazara daha kalitesiz mallar üretsede Vestel iyidir..

Alakası yok, bir fabrika çift kalite üretim yapmaz genelde, maliyeti daha yüksek olur, yurtdışına sattığı malların kalitesi neyse TR'deki de o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.