Şimdi Ara

Haberiniz olsun, SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1' TABLET 1399TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

N8000 4 saatte şarj oluyor

nasıl yani N8005 ile N8004 şarj sureleri farklı mı ki?

bu arada 1300 -1250 olsun direk alcam.
  • o fiyata huaweını mediapad 10 fhd alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0587

Arkadaşlar salı günü teknosadan 1499 TL ye samsung Galaxy n8005 tablet aldım. Almak isteyenlere çok tavsiye ederim ancak sadece 1 konuda sıkıntım var oda tablet 24 saatte şarj oluyor bu nasıl iştir teknosaya bugün gittim ordaki adama da söyledim bunun şarj olma süresi 24 saat buluyor dedim adamın ağzı açık kaldı bana samsungun müşteri hizmetlerinin numarasını verdi yarın arayacağım. Acaba bataryası 7000 mAh olduğu içinmi bu kadar uzun süre şarj ediyor yoksa tabletimde mi sorun var anlayamadım. İlk aldığımda tamamen bitirdim ve gece 11 de şarja taktım sabah uyandığımda hala şarj oluyordu şarj göstergesinin ne kadar dolduğunu yazmıyordu tableti açtım daha %65 olmuştu çok şaşırdım ve saat öğleden önce 11 gibi tekrar baktım ve nihayet % 100 olmasada % 99 dolmuştu gerçekten çok şaşırdım tam 24 saatte şarj oluyor. Şu ana kadar 2 kere şarj ettim ve 2 sindede 24 saatte şarj oldu. Aramızda bu markadan tableti olanlar sizinde şarjı süresi ne kadar da doluyor söylerseniz sevinirim.

Sen de sorun var. Gece 3 de %15 idi koydum ve sabah 9 gibi uyandigimda full du. Daha once de halletmis olabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de samsung almayı düşünüyorum. Merak ettiklerim:
    Ofis programları içinde standart geliyormu.
    USB'sinden Harici disk bağlasak 500GB gibi, olur mu?
    Harici klavye ve mause bağlayabilecekmiyiz.
    Sonuç olarak: Harici ekran, mause ve klavye ile masa üstünde kullandığım laptop'un yerine Pad kullanmak istiyorum
    donanımsal olarak yukarıda anlattıklarımı yapabilirsem, laptop'un hantallığından kurtulacağım.
    Çok seyehat ediyorum ve lap top taşımak (13.3" olsabile) zor geliyor. Özellikle şarj cihazını çantaya koymak :)
    PAdlerin şarj cihazlarının ufak olduğunu zannediyorum???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.