Şimdi Ara

Haberiniz olsun, SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1' TABLET 1399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde kampanya fiyatı süper fiyat diye geçiyor ama asıl bomba burda :D

http://www.samsungavm.com/?urun-508-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-10-1-TABLET.html

1399TL Fiyatı var, Tükenmeden alın derim :)

• 1499 oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

1499 oldu..
    Cuma gunku fıyattan faydalanmak ıstıyorum dersenız sizi kırmıyorlar 1399tl ye alabılıyorsunuz.

Akmerkez Mağaza: 0212 282 06 51-52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkrt_07 -- 30 Eylül 2012; 18:58:06 >
  • Teknosa larda da var , inceledimde yikiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Teknosa larda da var , inceledimde yikiliyor..

hocam ipad ile samsung arasında seçim yapsanız hangisi olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Alıntıları Göster
    bugün yarın yeni ipad alacaktım ama note 10.1 i görünce ( s pen ve multi tasking vs.) androidin özgür sahasında hareket etme isteğim yine depreşti. retina ekran için elimden çıkardığım asus prime'dan sonra new ipad almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım.
    inceleyen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? ekran keskinliği nasıl amoled ekran nedir bilmediğimden soruyorum. renkler nasıl? dokunmatik vs. inceleme siteleri var ama bildiğiniz gibi bu işte acayip para dönüyor açıkçası güvenmiyorum hepsine.

• quote:

quote:

Açık ara Galaxy Note. sebebide şu. Ipad daha çok internet sosyal ağlar , uygulamalar falan hoş.

Galaxy note 10.1 ise hem aynı işlevlerin yanı sıra özellikle ekranın ikiye bolunmesi, kalemin kullanım kolaylığı ve işleviyle çok özel olmuş.

Ayrıca benim çirkin yazımı bile tanıması ile ayrı bir durum ve çokta hoşua gitti.

Benim tablet ihtiyacım var ve onumuzdeki ay kesin alacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Açık ara Galaxy Note. sebebide şu. Ipad daha çok internet sosyal ağlar , uygulamalar falan hoş.

Galaxy note 10.1 ise hem aynı işlevlerin yanı sıra özellikle ekranın ikiye bolunmesi, kalemin kullanım kolaylığı ve işleviyle çok özel olmuş.

Ayrıca benim çirkin yazımı bile tanıması ile ayrı bir durum ve çokta hoşua gitti.

hocam şarj ne kadar gidiyor .örneğin ekran parlaklığı yüzde elli yapıp sadece nette ne kadar gezebilirim.

• quote:

merhaba. kardeş benim çok merak ettiğim kalemin ekran tepkimesi nasıl acaba. özellikle çizimlerde. mesela genelde hızlı bir şeyler çizdiğinizde, çizgi kaleme göre geriden gelir ve buda çizim yaparken çok kötü oluyor. denerken böyle bir şey oldumu hiç acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

quote:

merhaba. kardeş benim çok merak ettiğim kalemin ekran tepkimesi nasıl acaba. özellikle çizimlerde. mesela genelde hızlı bir şeyler çizdiğinizde, çizgi kaleme göre geriden gelir ve buda çizim yaparken çok kötü oluyor. denerken böyle bir şey oldumu hiç acaba ?

Alıntıları Göster
    az önce yine teknosa da denedim.
    gerçekten üstte film oynarken altta not almak ya da yandaki resmi diğer yanda çizmek çok güzel işler.
    kalem dokunuşu çok güzel ama yazarken daha hızlı çizim olayında milisaniye geriden geliyor. kalemle çizmeye alışmışsanız bu biraz sorun ama ben yine de kısa sürede alışarak bir şeyler karaladım.
    eksi diyebileceğim ve almaktan vazgeçirecek iki adet bana göre sorunu var.
    1- kasa çok berbat ekran ve kasa arkası zayıf bir yapı sergiliyor. ipad ve asusun tok hissi yok.
    2- ekran renkleri güzel de olsa parlaklığı kötü. asus ve ipadin orta düzeyi bunda tam düzeyde. güneş ışığında iyi olmaz yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam şarj ne kadar gidiyor .örneğin ekran parlaklığı yüzde elli yapıp sadece nette ne kadar gezebilirim.

12 Saat kullanabılıyorsunuz rahatlıkla internette gezıntı yaparken, ara sıra kullanacaksanız 24 saatten fazla rahat dayanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkrt_07

quote:

quote:

quote:

quote:

12 Saat kullanabılıyorsunuz rahatlıkla internette gezıntı yaparken, ara sıra kullanacaksanız 24 saatten fazla rahat dayanıyor.

mükemmelmiş hocam ya keşke bu tabletten alsaydım ben ainol elf 2 aldım babam demişti hangi tableti istersen al diye bende bunu aldım benim tablet 4 saat gidiyor keşke sizin gibi 12 saat gitse mükemmel olur

• Arkadaslarin dedigi gibi gidin deneyin. Teknosa magalazarinda var
  • 1000 tlye Xperia Tablet varken bunlara para mi verilir ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mükemmelmiş hocam ya keşke bu tabletten alsaydım ben ainol elf 2 aldım babam demişti hangi tableti istersen al diye bende bunu aldım benim tablet 4 saat gidiyor keşke sizin gibi 12 saat gitse mükemmel olur

Ben de inanamadım bu kadar uzun süre dayanmasına
    Gerçekten Müthiş bir cihaz.
    Bu arada fiyatı yıne 1399'a düşürmüşler.
    http://www.samsungavm.com/?urun-508-SAMSUNG-N8005-GALAXY-NOTE-10-1-TABLET--inci-Beyazi-Siyah-.html

Dropbox olayı çok iyi 2 yıl boyunca 50gb alanınız oluyor bedavadan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de inanamadım bu kadar uzun süre dayanmasına
    Gerçekten Müthiş bir cihaz.
    Bu arada fiyatı yıne 1399'a düşürmüşler.
    http://www.samsungavm.com/?urun-508-SAMSUNG-N8005-GALAXY-NOTE-10-1-TABLET--inci-Beyazi-Siyah-.html

Dropbox olayı çok iyi 2 yıl boyunca 50gb alanınız oluyor bedavadan

Alıntıları Göster
    Bugün Turkcell faturamı ödedikten sonra deneme fırsatı buldum. Açıkçası samsung'a karşı hafif bir antipatim var ama bu cihazla oynamak gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle ekranın ikiye bölünebilmesi ve stylus kalemin hassasiyeti çok çok iyi. Elinizi ekrana dayayarak bile çok rahat yazılar yazabiliyorsunuz ve kağıda yazmakla tablete yazmak arasında hiçbir fark yok. Peşin 1500TL, 250MB internet paketi ile 74x24=1776TL, 1 GB internet paketi ile 78x24=1872TL fiyatı var. Biraz zaman sonra fiyatı daha cazip seviyelere düşecektir diye düşünüyorum. Yine de kontratlı almak daha mantıklı görünüyor. Henüz bir tablet almayı düşünmüyorum ancak ipad'e her ne kadar daha sıcak baksam da sanırım ipad yerine bu cihazı seçmek daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ricketsia

Bugün Turkcell faturamı ödedikten sonra deneme fırsatı buldum. Açıkçası samsung'a karşı hafif bir antipatim var ama bu cihazla oynamak gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle ekranın ikiye bölünebilmesi ve stylus kalemin hassasiyeti çok çok iyi. Elinizi ekrana dayayarak bile çok rahat yazılar yazabiliyorsunuz ve kağıda yazmakla tablete yazmak arasında hiçbir fark yok. Peşin 1500TL, 250MB internet paketi ile 74x24=1776TL, 1 GB internet paketi ile 78x24=1872TL fiyatı var. Biraz zaman sonra fiyatı daha cazip seviyelere düşecektir diye düşünüyorum. Yine de kontratlı almak daha mantıklı görünüyor. Henüz bir tablet almayı düşünmüyorum ancak ipad'e her ne kadar daha sıcak baksam da sanırım ipad yerine bu cihazı seçmek daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    cihazı perşembe teknosada gördüm. İpad ın retinası ekran anlamında çok önde. kasası arka yapısı kalitesiz demiş arkadaslar, yahu ipad de olsa 10.1 de olsa kapak kullancaksınız (kılıf) gözükmeyecek yani arkası. Ben beğendim cihazı, android in sanki daha kolay uygulamaları. şimdi ios kötü f,lan demiyorum yanlış anlaşılmasın, android de kendimi daha hür hissediyorum. 1399 da iimiş.

• Selam herkese,

Ben 4 aydır new ipad kullanıyorum,şirket Samsung 10.1 vereceğinden tableti satmayı düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigo35

Selam herkese,

Ben 4 aydır new ipad kullanıyorum,şirket Samsung 10.1 vereceğinden tableti satmayı düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur.
    MERAK EDİLENLER

1- N8000 modelinde telefon edebilme, sms, 3g, wi-fi vs. hepsi var.
    2- N8005 modelinde (turkcel ve teknosada satılanlar) telefon edebilme özelliği yok, ama yazılımı hackleyince oluyor-muş, donanımsal olarak aynı yani
    3- Şarjı normalin biraz üstü kullanımla 12 saat gidiyor.. Gayet tatminkar..
    4- Kalemi oldukça hassas, kalem ekrana yakınken elinizi ekranın başka yerine değdirseniz bile elnizi hissetmiyor, bu sayede elinizi ekranın üzerine koyup yazı yazabilirsiniz kağıda yazar gibi..
    5- El yazısını dijital yazıya çevirme özelliği var hatta klavye modu da var böyle.. El yazısını tanımada "stroke tracking" ve "t9 sözcük tahmin etme" özelliklerini bir arada kullandığından %95 oranında başarılı.. (Facebook messengerdan arkadaşlarımla el yazımı kullanarak mesajlaşıyorum, gayet hızlı ve zahmetsiz oluyor)
    6- Full+full HD vidyoları takılmadan oynatabiliyor.. (1920x1080 çözünürlükteki 12gb lık mkv uzantılı bir filmde denedim)
    7- Kızıl ötesi özelliği de olduğundan, içindeki dahili program sayesinde tv nize, müzik setinize hatta projektörünüze uzaktan kumanda oluyor..
    8- Dahili video izleme programında küçültme özelliği var, yani internette vs. gezinirken aynı anda sağ üst köşeye sürüklediğiniz video pencerenizden klip izleyebiliyorsunuz.
    9- Herhangi bir uygulama ile meşgulken, mini uygulama penceresi açıp hesap mak. takvim, telefon tuş takımı, mesajlaşma vs uygulamalarını pop-up tarznıda aynı anda çalıştırabiliyorsunuz..
    10- Bit torrent programı yükleyip torrentten film bile indirebilirsiniz :)
    11- Ayarlar hanesinde hem mobil hem de wi-fi üzerinden kullandığınız data miktarını ayrı ayrı kontrol edebiliyorsunuz. (hangi uygulama ne kadar data kullanmış bunları da görebilir dilerseniz herhangi bir uygulamanın internet erişimini sınırlayabilirsiniz)
    12- Ekran parlaklığı göz alıcı derecede arttırılabiliyor.. Güneşli havalarda sorun olmuyor..
    13- İki yanında bulunan hoparlörleri ile stereo sesi tatmin edici düzeyde işitebiliyorsunuz.
    14- Ve tabiki androidin sınırsız dünyası.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Daha ne olsun.. Yok yok..
    15- Ipad lerinizi satın bunu alın derim.. Rakiplerinden tek geri kalır yanı ekran çözünürlüğüdür.. Tatminkardır ancak bir ipad deki kadar keskin ve net görüntü alamazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

MERAK EDİLENLER

1- N8000 modelinde telefon edebilme, sms, 3g, wi-fi vs. hepsi var.
    2- N8005 modelinde (turkcel ve teknosada satılanlar) telefon edebilme özelliği yok, ama yazılımı hackleyince oluyor-muş, donanımsal olarak aynı yani
    3- Şarjı normalin biraz üstü kullanımla 12 saat gidiyor.. Gayet tatminkar..
    4- Kalemi oldukça hassas, kalem ekrana yakınken elinizi ekranın başka yerine değdirseniz bile elnizi hissetmiyor, bu sayede elinizi ekranın üzerine koyup yazı yazabilirsiniz kağıda yazar gibi..
    5- El yazısını dijital yazıya çevirme özelliği var hatta klavye modu da var böyle.. El yazısını tanımada "stroke tracking" ve "t9 sözcük tahmin etme" özelliklerini bir arada kullandığından %95 oranında başarılı.. (Facebook messengerdan arkadaşlarımla el yazımı kullanarak mesajlaşıyorum, gayet hızlı ve zahmetsiz oluyor)
    6- Full+full HD vidyoları takılmadan oynatabiliyor.. (1920x1080 çözünürlükteki 12gb lık mkv uzantılı bir filmde denedim)
    7- Kızıl ötesi özelliği de olduğundan, içindeki dahili program sayesinde tv nize, müzik setinize hatta projektörünüze uzaktan kumanda oluyor..
    8- Dahili video izleme programında küçültme özelliği var, yani internette vs. gezinirken aynı anda sağ üst köşeye sürüklediğiniz video pencerenizden klip izleyebiliyorsunuz.
    9- Herhangi bir uygulama ile meşgulken, mini uygulama penceresi açıp hesap mak. takvim, telefon tuş takımı, mesajlaşma vs uygulamalarını pop-up tarznıda aynı anda çalıştırabiliyorsunuz..
    10- Bit torrent programı yükleyip torrentten film bile indirebilirsiniz :)
    11- Ayarlar hanesinde hem mobil hem de wi-fi üzerinden kullandığınız data miktarını ayrı ayrı kontrol edebiliyorsunuz. (hangi uygulama ne kadar data kullanmış bunları da görebilir dilerseniz herhangi bir uygulamanın internet erişimini sınırlayabilirsiniz)
    12- Ekran parlaklığı göz alıcı derecede arttırılabiliyor.. Güneşli havalarda sorun olmuyor..
    13- İki yanında bulunan hoparlörleri ile stereo sesi tatmin edici düzeyde işitebiliyorsunuz.
    14- Ve tabiki androidin sınırsız dünyası.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Daha ne olsun.. Yok yok..
    15- Ipad lerinizi satın bunu alın derim.. Rakiplerinden tek geri kalır yanı ekran çözünürlüğüdür.. Tatminkardır ancak bir ipad deki kadar keskin ve net görüntü alamazsınız..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar salı günü teknosadan 1499 TL ye samsung Galaxy n8005 tablet aldım. Almak isteyenlere çok tavsiye ederim ancak sadece 1 konuda sıkıntım var oda tablet 24 saatte şarj oluyor bu nasıl iştir teknosaya bugün gittim ordaki adama da söyledim bunun şarj olma süresi 24 saat buluyor dedim adamın ağzı açık kaldı bana samsungun müşteri hizmetlerinin numarasını verdi yarın arayacağım. Acaba bataryası 7000 mAh olduğu içinmi bu kadar uzun süre şarj ediyor yoksa tabletimde mi sorun var anlayamadım. İlk aldığımda tamamen bitirdim ve gece 11 de şarja taktım sabah uyandığımda hala şarj oluyordu şarj göstergesinin ne kadar dolduğunu yazmıyordu tableti açtım daha %65 olmuştu çok şaşırdım ve saat öğleden önce 11 gibi tekrar baktım ve nihayet % 100 olmasada % 99 dolmuştu gerçekten çok şaşırdım tam 24 saatte şarj oluyor. Şu ana kadar 2 kere şarj ettim ve 2 sindede 24 saatte şarj oldu. Aramızda bu markadan tableti olanlar sizinde şarjı süresi ne kadar da doluyor söylerseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.