MF-4 Sıralamam 23500 acaba Hacettepe Bilgisayargelir mi? Bu sene %100 İngilizceye gecmis bunun cok bi etkisi olur mu acaba? Ya da Hacettepeye alternatif önerebileceğiniz yerler nerelerir bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
UP
quote:
Orijinalden alıntı: Laxuss
UP
UP
marmara elektrik elektronigide dusun bence
quote:
Orijinalden alıntı: gestapo1
marmara elektrik elektronigide dusun bence
elektrik-elektronige pek ilgim yok ama küçüklükten beri bilgisayar der dururum
quote:
elektrik-elektronige pek ilgim yok ama küçüklükten beri bilgisayar der dururum
Alıntıları Göster
YUKARI
quote:
YUKARI
Alıntıları Göster
YUKARI
quote:
YUKARI
Alıntıları Göster
Hacettepenin sıralaması her sene düşüyordu bu sene ingilizce olduğu için aynı kalır bence geçen seneyle
quote:
Orijinalden alıntı: kafalar karışık
Hacettepenin sıralaması her sene düşüyordu bu sene ingilizce olduğu için aynı kalır bence geçen seneyle
Alıntıları Göster
Yani bana gelir diyosun?
gestapo1G
kullanıcısına yanıt
+1
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
+1
Marmara bilgisayaar nasıldır acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Luffy_WB
quote:
+1
İstanbul istersen marmara yaz pek bi fark yok egitim acisindan
quote:
Orijinalden alıntı: gestapo1
quote:
quote:
+1
İstanbul istersen marmara yaz pek bi fark yok egitim acisindan
Alıntıları Göster
Ablam var istanbulda rahat ederim ama kampusun anadolu yakasinda olmasi kotu oldu ablam fatihte oturuyo gidip gelmem zor olur galiba
quote:
Ablam var istanbulda rahat ederim ama kampusun anadolu yakasinda olmasi kotu oldu ablam fatihte oturuyo gidip gelmem zor olur galiba
Alıntıları Göster
YUKARI
quote:
YUKARI
Alıntıları Göster
UP
quote:
UP
Alıntıları Göster
UP
quote:
MF-4 Sıralamam 23500 acaba Hacettepe Bilgisayar gelir mi? Bu sene %100 İngilizceye gecmis bunun cok bi etkisi olur mu acaba? Ya da Hacettepeye alternatif önerebileceğiniz yerler nerelerir bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
Valla hocam geçen sene 24500 ile kapatmış ama dediğin gibi bu sene %100 İngilizce oldu bölüm.Onun için sanki tam ucundasın gibi geliyor bana. Ben biraz yükselme bekliyorum doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: DammeR
quote:
MF-4 Sıralamam 23500 acaba Hacettepe Bilgisayar gelir mi? Bu sene %100 İngilizceye gecmis bunun cok bi etkisi olur mu acaba? Ya da Hacettepeye alternatif önerebileceğiniz yerler nerelerir bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
Valla hocam geçen sene 24500 ile kapatmış ama dediğin gibi bu sene %100 İngilizce oldu bölüm.Onun için sanki tam ucundasın gibi geliyor bana. Ben biraz yükselme bekliyorum doğrusu.
Hocam acaba millet bak bölüm yeni açılmış filan diye yazar mı ki ya?
quote:
quote:
quote:
Hocam ben de Hacettepe Bilgisayardayım.2013 girişliyim.Geçen sene yazarken aklımdaki tek sorun bölümün %30 olmasıydı bunun dışında pek bir sıkıntım yoktu.Rahatlatmak isterdim ama kimsenin yeni açılmış felan gibi düşüneceğini zannetmiyorum.Umarım yanılırım da seni aramızda görürüz.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam ben de Hacettepe Bilgisayardayım.2013 girişliyim.Geçen sene yazarken aklımdaki tek sorun bölümün %30 olmasıydı bunun dışında pek bir sıkıntım yoktu.Rahatlatmak isterdim ama kimsenin yeni açılmış felan gibi düşüneceğini zannetmiyorum.Umarım yanılırım da seni aramızda görürüz.
Umarım hocam ya odtu ya hacettepe diyoduk odtu imkansiz oldu artık hacettepeye olur da insallah kurtarırız :D