|
Bildirim
|
Okuluna ciddi bir aidiyet duymayan tüm iyi hocalar özeller tarafından kapıldı,kapılacak zaten.İtü ,ODTÜ ,Boun da hala okuluna aidiyet duygusu besleyen hocalar var,yurtdışından bu duygu uğruna dönmüş ve özel tekliflerini geri çeviren.
|
Bölüme girdikten sonra 2-3 yıl olmayan hocanın şu an tercih yapacak bizlere nasıl faydası olabilir ki
|
Geçen senede birçok hoca gitmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu sınıf grubuna yazıldığında ya da bir ortamda dillendirildiğinde susun hiçbir yerde söylemeyin sıralamalar düşer gibisinden bir muhabbet dönmüştü. Hacettepe yalanlarla insanların hayatını kaydırarak bölüm sırasını yükseltme lobisi hakkını vererek çalışıyor.
|
Ben de ciddi ciddi düşünüyordum, sonra araştırmalarım sonucunda öğrendiğim şu gerçekle karşılaştım sadece Aykut hoca değil, 2 hoca daha bölümden ayrılmış son 1-2 ay içerisinde. Bir bölümden son dönemde 3 tane hocanın ayrılıp gidiyor olduğu senaryoda kafamda ciddi soru işaretleri oluştu.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 14 Ağustos 2020; 12:29:38 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73752631F -- 14 Ağustos 2020; 15:44:5 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|