Elektrik-Elektronik yada Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Aklımda Hacettepe var Öneriniz nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Deli gibi bilgisayar istiyordum ve eğer aile zoruyla odtü iktisata gönderlmeseydim şu an hacettepe bilgisayarda olacaktım. Baya araştırdım zamanında yani hacettepe bilgisayarı okuyanlara falan danışmıştım.
Okulun puanı her geçen yıl düşüyor ama buna bakmamak lazım sadece. Eğitim ödevve laboratuvarlara yani uygulama ağırlıklı deniyor, yani sadece teorik olarak değil, gerçekten öğreniyorsun üzerine düşersen.. Türkiye'nin en eski bilgisayar mühendisliği bölümlerinden zaten köklülüğü de var yani. Bir de 2 tane topluluğa sahip hübit ve ACM di galiba.. bunlar da baya aktif olarak çalışan ve bir şeylere çaba gösteren topluluklar takip ettiğim kadarıyla. Yani eğer gidersen ve cidden üzerine düşersen bence başarılı bir şekilde mezun olursun..
Elektrik elektronik konusunda fikrim yok. Ama elektronik okuyup bilgisayara da yönelebilirsin elektronik altında ama bilgisayar müh. kadar olamazsın tabi. Senin ne ilerde ne yapmak istediğine bağlı bu öncelikle..
bambamm06
kullanıcısına yanıt
Cevabın için çok teşekkür ediyorum. Hacettepe Elektrik-Elektronik düşünüyorum. Staj yapabileceğim firmalar hacettepeye nasıl gözle bakıyor merak ediyorum.
hocam bu linkten öğrencilere sorular sorabilirsiniz Giyat Facebook