benim de 10.970 hocam gelir mi dersiniz bize |
HACETTEPE ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (2. sayfa)
-
-
Evet ünlü video da atılmış yine
Bölüm olanakları ve eğitim olarak iyi. Ama bazı asistanlar bölümün kalanına göre meh kalıyor biraz. Klüplerle veya hocalarla birlikte proje yarışma gibi şeylere çok kolay katılabilirsiniz. 3+ ortalamayla da iş sıkıntısı falan çekmezsiniz, aselsan biraz daha kafayı uzatanları toplayıp götürüyor zaten bi daha göremiyoruz çocukları
Sorusu olanları alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 29 Temmuz 2021; 21:24:25 > -
umut fakirin ekmeği hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bölümde not ortalamaları nasıl yani demek istediğim 3+ not ortalamasına sahip kaç kişi var? ortalama yapmak oldukça zormuş diyorlar
Abi hacettepe nedir ya. Yok mu teknik ünilerden sıralaması tutan?
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144953447
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145027112
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144953943
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellseher -- 30 Temmuz 2021; 10:28:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe’yi ölümüne savunanlar başlığa doluşmuş. Odtü itü gtü ivarken hacettepe yazmak akla mantığa sığmaz
Sevgili arkadaşım, zehir gibisiniz maaşallah. Başlık Hacettepe Elektrik Elektronik Müh olunca aslında başka bölüm mensuplarının veya mezunlarının gelmesi gerekiyordu, biz yanlış yaptık, affedin.
-
Nedense eleştirmek isteyenler neden yok acaba bu başlıkta? Tavsiye almak isteyen arkadaş, bence itü ve odtü mezun ve mensupları ile konuşsan daha yararlı olur. Hacettepeli adamın kendi bölümünü eleştirmesi beklenemez. Bir tane eleştiren hacettepeliyi bile yerden yere vurmuşlar. Sana tavsiyem her zaman bir okulun holiganlığını yapanlardan uzak dur. Biraz daha gaza gelip odtü veya boun ile karşılaştıracak bu holiganlar. Aman uzak durun hocam
Bende bu sene 4. Sınıfa geçtim.
Bölümün kendi youtube sayfası var ve orada mezunlar kendilerini tanıtıyor. Youtube sayfasına bakmanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunu açıklamanız iyi oldu.İnternetten görünce bu video moral bozuyordu.
Ben eleştireyim. Dersler boru gibi zor. Not ortalaması yapmak zor. Mezun olmak zor. Lablar zayıf sayılabilir ama proje tabanlı olmuş artık dersler değişmiş olabilir sistem. Bu düşüklük diğer üniler daha iyi algısı yaratıyor. Hocalarla iletişime geçmek zor bazısı için imkansız. Yüksek lisansı zayıf eğer önceden bir hoca ile anlaşmaz isen. Baştan planın belli olacak.
Sen ne istiyorsun neyi eleştirelim başka?
Ağzına dolamışsın İTÜ ODTÜ.
Telekom , manyetik, anten gibi dersleri dibine kadar öğrenirsin.
Senin merak ettiğin birşey var mı ?
Hocam internette küçük bir araştırmayla, videoda ki adamın, video yayınlandiktan kisa zaman zaman sonra iş bulduğunu görebilirsin. Ki bu adam 8 yılda düşük ortalamayla mezun olmuş. Zamanın da mezun olup ortalaması iyi olan birisi çok kısa sürede (hatta mezun olmadan önce bile) iş bulabilir(hatta iş seçer )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-m-yurtdisi-oranlari-apple-microsoft-calisan-sayisi-dev-rehber-elektronik-eklendi--149854588#149854588
Mühendislikleri analiz eden bir konu var. İstersen buraya göz at. Hacettepe genellikle son sırada. Öyle ders zormuş. Hocalarla görüşemiyoruz kriteri yok. Direkt oracle microsoft apple gibi şirketlerden istatistik çıkarılmış. Holiganları dinleyeceğine bu konuya bak daha faydalı olur
Eleştir dedin eleştirdim ne istiyorsun anlamıyorum. Sidik yarışı mı yapayım. Hacettepe nin hocalarına mı kötü diyorsun ? Eğitimine mi kötü diyorsun onu söyle ona göre tartışalım. Yurt dışına giden az diye eğitimi kötü mü diyorsun yani düz mantık. Belki de direk Türkiye'de iş bulduğu için yurt dışına girmiyordur.Ben savunma sanayinde çalışıyorum. Yurt dışında çalışmaya ihtiyacım yok ve herhangi bir isteğim de yok. EE mühendisliği için en iyi yerlerden biri savunma sanayisi. Bilgisayar mühendisliği ile karıştırma.
Hocam şimdi sizinle sabaha kadar tartışırım da boşa gidecek söylediklerim. İyi günler diliyorum
Nerde okuyorsun ve ya nerden mezun oldun nerde çalışıyorsun ? Bunlara cevap verde hocam gitmeden ne kadar yetkin olduğunu anlayalım. İnsanlar ona göre fikir edinsin. Yada kim fanatik onu kavrasın.
Yaş 28. iü iktisat mezunuyum. 2016’da bir bakanlıkta işe başladım. Bu sene de sınava girdim. 8k sıralama yaptım. Bunu mu tartışcaz. Ne kadar boş insansınız ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 30 Temmuz 2021; 15:6:35 >
Bende Hacettepe EE mezunuyum ve yaşım 28. Yüksek lisans tez aşaması terkim. Çalıştığım yerde de tonlarca ODTÜ ve Bilkent mezunu adam var. İnsanlara sana mı inansın bana mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X