Şimdi Ara

HACETTEPE ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana inanır kardeşim. Sen aslansın kaplansın. En iyi bölümden mezunsun. En iyi üniversiteden mezun oldun. Yüksek lisans da başlatıp terk etmişsin. Savunma sanayinde çalışıyorsun. Biz malız. Yeter mi? Bunu mu istiyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam saçmalayıp konuyu baltalıyorsun. Bölüm hakkında bilgi almak isteyen insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz gelmişsin diyorsun ki bu bölümde okuyanlar tırt gidin başka üniden bilgi alın.
    Burda herhangi bir ego yapmama rağmen konuyu dağıtıp üniversitemi övdüğümü iddia ediyorsun.

Bende diyorum ki Hacettepe EE okunabilir bir bölüm ve okuyan pişman olmaz. Yoksa Banane isteyen istediği yeri yazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goygoy06 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. İyi günler tekrardan

• Sevgili genç arkadaşım,

Ben sizin akranınız değilim, o nedenle bu şekilde başladım. 20 yıllık elektronik mühendisiyim. Konuya başlık olan bölümün bir mezunuyum, lisans, master ve doktora olmak üzere tüm derecelerimi buradan aldım. Toplamda 12 yıl bu bölümde öğrenci oldum yani. Bölümün pek çok hocasıyla arkadaşlık ilişkim de mevcut. Yani bu bölüm hakkında konuşmak ve fikir beyan etmek için her türlü haklı sebebim var. Olumlu ve olumsuz pek çok eleştirim olabilir bölümüm hakkında, zira hiçbir kişi veya kurum mükemmel değildir. Bunları da merak edenlerle seve seve ve uzun uzadıya konuşur tartışırım. Ancak "holiganlık" ile itham etmeniz son derece seviyesiz bir söylem. Ben bu bölümün bir mensubu olarak soru soran genç arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. Sizin ise bu bölüm ile herhangi bir organik bağınız olmadığı gibi, belli ki ilgi alanınız da değil. Saldırgan tavrınız oldukça açık zaten. Rica ederim "tecrübeleriniz ile" kimseye herhangi bir faydanız dokunmayacak ise (olmayan) fikrinizi paylaşmaktan imtina ediniz.

Saygılar.

• Hellseher H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-m-yurtdisi-oranlari-apple-microsoft-calisan-sayisi-dev-rehber-elektronik-eklendi--149854588%23149854588

İstersen sektörde 60 sene çalış. Benim için önemli olan istatistiktir. İstatistik de yukarıda yer almaktadır. Genç arkadaşlara kişisel yorumunuz değil genelgeçer bilgi lazım. O da istatistik ile mümkün. İstatistikleri sadece mühendisler yorumlayamaz. Herkes yorumlar.

Kg. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 30 Temmuz 2021; 18:43:7 >
  • Ne anlam ifade ediyor bu istatistik Hacettepenin kötü olduğunu mu söylüyor ? Hacettepe kötü demek dışında herşeyi dedin. Kötü de ona göre cevap verelim.

Hayır elektronik le elektrikle gram alakan yok ama pabuç gibi dilin var. Millete yol mu gösteriyorsun sen şimdi. Kirletip duruyorsun konuyu. Elektronik mi okuyacaksın git o zaman yazacağım üni nin konusuna. Hacettepeye sen gelme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 30 Temmuz 2021; 19:52:40 >
  • Odtü itü falan olmuyorsa eem yazmayın. Bilg müh yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ok

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Sende ekonomi okuyorsun herhalde gelip yorum yaptığına göre.

De ayrı yazılır. Herkese sallıyorsun bu konuda. Hacettepe profili efsane. Pdr’ciler o zaman tercih listesi hazırlatmasın senin ve hacettepelilerin mantığına göre. Konu sahibi fikir sahibi olmuştur artık

• Gram fikrinin olmadığı konularda böyle gelip insanları yanıltmana izin vermem. Asıl insanların nasıl manipüle edildiğini senin gibi insanlardan görmüş olurlar konuyu okuyunca. İktisat okumuş adam gelmiş EE seçecek insanlara klavuzluk ediyor. Senin öğrendiğin iktisadı biz kulağımıza damlatsak hissetmeyiz.

9 yil degil mi ya, linkedinde 2010-2019 yazıyordu kaldirmadiysa.

Konu sahibine ithafen, ee istiyorsaniz ve para vermeyecekseniz en iyi secim hacettepe o sirada

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı saymadım hocam haksızlık olmasın diye.

Hocam zaten calculusden 2 kez kaldımdan sonra bir şey anlatmasına pek gerek yok ama neyse.Calculuste bu hale düşenin diğer derslerde ki halini sen benden iyi biliyorsundur.  

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bölüm kısmını 7 senede bitirmiş

• Doğru ben hepsini katmıştım, bakış açısı.

Gerçi o bile çok, artık +3 yıl sınırı var zaten.

• Aynen hocam GTÜ varken hacettepe yazmak akla mantığa sığmaz.   İktisat okuyup farklı bölümlerde ki eğitim kalitesini nokta atışı tespit edenlere de ayrı bir hastayım büyük başarı.

Bu arada EE okuyan biri olsaydın hacettepe ve odtüden EE okuyan iki kişinin(aynı ganolara sahip) farkını görürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 30 Temmuz 2021; 21:6:50 >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bölümün adını karaladığı ile kaldı.

• GTÜ ne alaka birader? Hadi Yıldız desen anlayacağım da Gebze Teknik'i Hacettepe'den üstün görme de tam fiyasko

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.