Şimdi Ara

hacettepe fizyoterapi mi acıbadem fizyoterapi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki bölüm arasında kaldım. şöyle bir şey var. acıbadem den mezun olursan direk kendi üniversitesinde işe başlıyorsun. bu da kafamı baya karıştıdı. direk hiç aramadan iyi bir hastanede işe başlamak cazip geldi . hacettepe de köklü, iyi bir üniversite. lütfen yardım edin hangisini seçeyim?
    mf3 te 18 bin oldum ikiside tutuyor büyük olasılıkla.

• ke sin lik le hacettepe. kesinlikle. tartışmak bile doğru değil
  • Hacettepeden de işsiz kalmazsin tabi ki onu dert etme hangi şehri istiyorsan ona gore yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan617

bu iki bölüm arasında kaldım. şöyle bir şey var. acıbadem den mezun olursan direk kendi üniversitesinde işe başlıyorsun. bu da kafamı baya karıştıdı. direk hiç iş aramadan iyi bir hastanede işe başlamak cazip geldi . hacettepe de köklü, iyi bir üniversite. lütfen yardım edin hangisini seçeyim?
    mf3 te 18 bin oldum ikiside tutuyor büyük olasılıkla.

acıbademde bir yıl karşılığı 1.5 yıl çalışma zorunlulugun var sözleşme imzalıyorsun kayıt yaparken 4 yıl okuyacaksın 6 yıl çalışmak zorundasın
  • selocan617 S kullanıcısına yanıt
    hacettepe varken acıbademe gitmek intihar olur
  • Ftr balonu patladı diyodu bi rehberlikçi TV'de doğru mu o merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee_35 kullanıcısına yanıt
    1 yıl Hacettepe ftrde okumuş biri olarak kesinlikle Hacettepe diyorum. Herşeyden önce orada bulunan hocaların kalitesi hangi okulda vardır? O insanlardan aldığın eğitimin ne olacağını da sen düşün artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmrv

1 yıl Hacettepe ftrde okumuş biri olarak kesinlikle Hacettepe diyorum. Herşeyden önce orada bulunan hocaların kalitesi hangi okulda vardır? O insanlardan aldığın eğitimin ne olacağını da sen düşün artık.

Yok ben ftr yazmıcam merak ettim sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee_35 kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu açan arkadaş yerine sana yazmışım kusura bakma

• her üniversiteye fizyoterapi bölümü açılıyor. maaşları çok düşücek diyorlar. yinede bu derecelerle bu bölüm yazarak puanları heba etmem inşallah.
  • quote:

her üniversiteye fizyoterapi bölümü açılıyor. maaşları çok düşücek diyorlar. yinede bu derecelerle bu bölüm yazarak puanları heba etmem inşallah.

diyetetik düşün bence
  • quote:

her üniversiteye fizyoterapi bölümü açılıyor. maaşları çok düşücek diyorlar. yinede bu derecelerle bu bölüm yazarak puanları heba etmem inşallah.

odyometri bölümünü duydunmu bilmem ama şu aralar mezununu bile bulmak zor yeni ve önü açık bir bölüm odyolog oluyorsun
  • merveavcii M kullanıcısına yanıt
    duymuştum ama hiç odyolog olurum diye düşünmemiştim. şimdi baktım hacettepede 24 binle alıyor. ben bi araştırayım bu bölümü :D
  • selocan617 S kullanıcısına yanıt
    Hacettepe fizyoterabi 13k ile kapamış yanlış bakmadıysam bende mf3 18k dayım mf4 14k mf3 yazarsam hacettepe odyoloji düşünüyorum önü açık mezun yok diyorlar ama araştırdım öylede durmuyor kararsız kaldım odyoloji olmassa endüstri mühendisliği düşünüyorum. Odyologluk ile ilgili işe yarar bilgi bulabilirsin bana pm atmanı isterim.
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    hacettepe fizyoterapi 19.800 ile kapatmış. iki yerden baktım kontrol ettim şimdi. odyoloji de ise 5 bin tl maaş falan var. mezunda fazla yok hemen işe girersiniz diyorlar ama bazı yerlerde ise o puanlara çok daha iyi bölümlere girersiniz diyorlar. kararsız kaldım.
  • up

• quote:

hacettepe fizyoterapi 19.800 ile kapatmış. iki yerden baktım kontrol ettim şimdi. odyoloji de ise 5 bin tl maaş falan var. mezunda fazla yok hemen işe girersiniz diyorlar ama bazı yerlerde ise o puanlara çok daha iyi bölümlere girersiniz diyorlar. kararsız kaldım.

Hocam resmen aynı durumdayız ya siz sadece mf3 mü düşünüyorsunuz bana diyetetik falanda önerdiler özel hastanede diyetisyen olursan işin rahat olur falan parasıda iyiymiş onunda.

Bu arada hacettepe 13k ile 2011 yılında kapamış :DD yanlış bakmışım kusura bakma.

Yengem hemşire odyoloji ataması çok yok dedi özelde çalışırsan olabilir ama dedi dedikleri kadar maaşı yok diye biliyorum dedi bana fizyoterapi yada beslenme ve diyetetik önerdi hacettepe fizyoterapiyi 19k ile diyetetik i 22k ile kapamış ikisinede girebiliyorum mühendislik ten vazgeçersem bunlardan birisi olacak galiba daha iyi yer olarakta ne yazacaksınki usta tıp olmaz zaten dişçilikte çok zor diyorlar hemde 5yıl uygulamaları falana ödevlerle boğuşuyormuş millet eczanelerde kapatılacak falan deniyor ben biraz arada kaldım söylediklerimizinde doktor gibi prestijleri yok sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.