Şimdi Ara

Hacettepe Hukuk [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrendiğim birkaç bilgiden sonra konuyu güncelleme gereği duydum. Öncelikle okulumuz bu yaz hali hazırda bulunan hocalarımızın yanına 3 profesör 4 doçent ve 2 yardımcı doçent kadrosu daha açmış. İkinci olarak tanıtım günlerinde fakültemizi tercih etmek için bulunan öğrenci profilinin genel olarak 5-7 bin arasında olduğunu öğrendim. Son olarak da doğruluğunun derecesini bilmemekle beraber seneye 205 olan kontenjan dahilinde 100er kişilik sınıfların açılabileceği konusu gündemdeymiş. Tercih edecek veya etmeyi düşünen arkadaşlara duyurayım istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkvargeloglu

Öğrendiğim birkaç bilgiden sonra konuyu güncelleme gereği duydum. Öncelikle okulumuz bu yaz hali hazırda bulunan hocalarımızın yanına 3 profesör 4 doçent ve 2 yardımcı doçent kadrosu daha açmış. İkinci olarak tanıtım günlerinde fakültemizi tercih etmek için bulunan öğrenci profilinin genel olarak 5-7 bin arasında olduğunu öğrendim. Son olarak da doğruluğunun derecesini bilmemekle beraber seneye 205 olan kontenjan dahilinde 100er kişilik sınıfların açılabileceği konusu gündemdeymiş. Tercih edecek veya etmeyi düşünen arkadaşlara duyurayım istedim.

Merhaba bi kaç sorum olacak
    Hacettepe Hukukta hazırlık yok ve eğitim Türkçe diye biliyordum?
    Şehir merkezinde ev tutmayı düşünüyoruz arkadaşlarla, gel git abartıldılğı kadar sıkıntı çıkarır mı?
    Sıralamam 7560, Hacettepe geçen sene 6900 civarı bi sıralamayla almış herkes garanti gibi görüyor ama emin değilim sizce gelme ihtimali?
    Devamlılık zorunluluğu devlet hukuklarında yok diye biliyorum fakat Hacettepede bi kaç derste var diye duydum net bi bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler aklıma geldikçe yazarım :)

• Öncelikle tebrik ederim. Hazırlık isteğe bağlı ve eğitim dili Türkçe. Devam zorunluluğu hocaların insiyatifine kalmış ve birkaç derste var. İş giriş çıkış saatlerinde merkez bir saat kadar sürer normal zamanlarda 30-45 dk. Sıralamanla bencede gelmesi yüksek. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle tebrik ederim. Hazırlık isteğe bağlı ve eğitim dili Türkçe. Devam zorunluluğu hocaların insiyatifine kalmış ve birkaç derste var. İş giriş çıkış saatlerinde merkez bir saat kadar sürer normal zamanlarda 30-45 dk. Sıralamanla bencede gelmesi yüksek. Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler, hayırlı olur inşallah.
  • Yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkvargeloglu -- 24 Temmuz 2013; 2:46:23 >
  • Yukarı
  • Tanışma ve bilgi paylaşımı için kurulan Facebook sayfamız ;https://www.facebook.com/groups/120502421453286/
  • Yukarı
  • Hayırlı olsun arkadaşlar, yeni konu açmayıp burdan devam edelim var mı seneye Hacettepe Hukukta olacak ? :)

• quote:

Hayırlı olsun arkadaşlar, yeni konu açmayıp burdan devam edelim var mı seneye Hacettepe Hukukta olacak ? :)

ben varım.hacettepe'nin kontejan artışıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?herhangi bir avantajı olacak mıdır bu kontejan artışının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lime_

quote:

Hayırlı olsun arkadaşlar, yeni konu açmayıp burdan devam edelim var mı seneye Hacettepe Hukukta olacak ? :)

ben varım.hacettepe'nin kontejan artışıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?herhangi bir avantajı olacak mıdır bu kontejan artışının?

Tebrik ederim. Aslına bakarsan dezantaj ama tabiki pozitif tarafları da vardır.2 sınıf açılma ihtimali varmış ama ne derece doğru bilmiyorum.

• Bu arada Hacettepeden de geçecek metro hattı sene başında açılıyormuş büyük kolaylık olacak henüz bilmiyorsunuz ama otobüs kuyruklarımız epeyce meşhurdu :)

• tanışıyoruz millet..http://forum.donanimhaber.com/m_78511639/tm.htm buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestik1

tanışıyoruz millet..http://forum.donanimhaber.com/m_78511639/tm.htm buyrun

Bu başlıkta devam edelim önceden paylaşılanlar da okunabilsin

• Ankara Hukukun 9 puan gerisinde Galatasaray'ı da sayarsak 3. Olarak kapamışız yine.

• quote:

Ankara Hukukun 9 puan gerisinde Galatasaray'ı da sayarsak 3. Olarak kapamışız yine.

Nerden bakıyoruz? Bu arada nasip olursa seneye aynı sınıftayız :)
  • merhabalar arkadaşlar.hacettepe hukukta görüşüyoruz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

quote:

Ankara Hukukun 9 puan gerisinde Galatasaray'ı da sayarsak 3. Olarak kapamışız yine.

Nerden bakıyoruz? Bu arada nasip olursa seneye aynı sınıftayız :)

Buyur burdan bakabilirsin;http://www.osym.gov.tr/belge/1-19242/2013-osys-yerlestirme-sonuclarinin-aciklanmasi-25072013.html
    Hayırlı olsun tekrar istediğin yer oldu tebrik ederim önümüzdeki sene kolay geçmeyecek kendinizi hazrlamaya bakın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mestik1

merhabalar arkadaşlar.hacettepe hukukta görüşüyoruz inş.

Hayırlı olsun tebrik ederim :) Sormak istediğiniz sorular olursa hem Ankarayla hem Hacettepeyle ilgili yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.
  • Bende hacettepe hukuktayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.