Eyvallah inşallah hayırlı olur, korkutma şimdiden :))
quote:
Orijinalden alıntı: Sinek7
Bende hacettepe hukuktayım.
Tebrik ederim, sanırım sen de yazmıştın konuya :)
quote:
Orijinalden alıntı: KenanKomutan
Genelde yeni olduğu için bölüme karşı bi önyargı var okul hakkında neler dersin? Kampüs ortamı malum Beytepe nasıldır? Burs bu yıl verilecek mi verilecekse ne kadar? Eğitimi sence diğer okullara göre nasıl?
Beytepe Kampüs çok iyidir. Otobüsler içinde ring atar. Odtü ile komşular zaten. Şehrin dışında felan da değil öyle deniyor genelde. Şahane bir kampüstür. LYS-2 ye orada girmiştim.
bende hacettepe hukuk'a yerleştim ve şuan kafamda ki tek soru ingilizce hazırlık okumalı mıyım ? siz ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: nobelyum
bende hacettepe hukuk'a yerleştim ve şuan kafamda ki tek soru ingilizce hazırlık okumalı mıyım ? siz ne dersiniz
geçen senekilerden biriyle konuştum çoğu kişi hazırlık okumamış direk başlamış okula
quote:
Orijinalden alıntı: nobelyum
Öncelikle tebrik ederim.Geçen sene 80 kişiden 7-8 kişi hazırlık okumak istedi ben de onlardan biriydim. İngilizce eğitimi aman aman değil tabi bu biraz sana denk gelen hocayla da alakalı ama ingilizceyi okulda öğrenmek zor sana tavsiyem istekliysen eğer hazırlık okuman iyi olucaktır ben okudum asla da pişman değilim.
Yukarı
ARKADAŞLAR SELAMLAR BENDE BU SENE HACETTEPE HUKUKA YERLEŞTİM BİR KAÇ SORUM OLACAK YURTTA KALMAKLA ÖĞRENCİ EVLERİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM TABİ BAŞVURU KABUL EDİLİRDE ÇIKARSA O AYRI... SORMAK İSTEDİĞİM ODADAKİ KİŞİ SAYISINDAN ÇOK FARKI VARMI OKULA UZAKLIK NASIL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ BİLEN VARMI KALAN YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM
ARKADAŞLAR SELAMLAR BENDE BU SENE HACETTEPE HUKUKA YERLEŞTİM BİR KAÇ SORUM OLACAK YURTTA KALMAKLA ÖĞRENCİ EVLERİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM TABİ BAŞVURU KABUL EDİLİRDE ÇIKARSA O AYRI... SORMAK İSTEDİĞİM ODADAKİ KİŞİ SAYISINDAN ÇOK FARKI VARMI OKULA UZAKLIK NASIL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ BİLEN VARMI KALAN YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM
Tebrik ederim, hayırlı olsun. Okul yurdunda odalar dört kişilik yeni yapılan fakülte binasına yaklaşık 5 dk yüreme mesafesinde gece giriş saati en son 2 olması lazım öğrenci evleri ise 2 kişilik odalar saatleri hakkında bi bilgim yok ama sanırım bi düzeni yok dağılım olarak farklı biraz yine de maksimum 5-10 dk yürüme mesafesi olur. Fakülte binasını bayadır görmedim son durumunu bilmiyorum ama rektör yetişeceğini söylemişti.
Kampüsümüz gerçekten çok güzel görünce siz de çok beğeneceksinizdir.Ankarada olmamıza rağmen geçen sene çoğu zaman kampüs içerisinde vakit geçirdik çoğu okulu gidip görmüşümdür ama Odtüyle Hacettepe bu konuda çok şanslı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme