Şimdi Ara

Hacettepe Hukuk [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkvargeloglu

quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

quote:

Orijinalden alıntı: mkvargeloglu

Ankara Hukukun 9 puan gerisinde Galatasaray'ı da sayarsak 3. Olarak kapamışız yine.

Nerden bakıyoruz? Bu arada nasip olursa seneye aynı sınıftayız :)

Buyur burdan bakabilirsin;http://www.osym.gov.tr/belge/1-19242/2013-osys-yerlestirme-sonuclarinin-aciklanmasi-25072013.html
    Hayırlı olsun tekrar istediğin yer oldu tebrik ederim önümüzdeki sene kolay geçmeyecek kendinizi hazrlamaya bakın :)

Eyvallah inşallah hayırlı olur, korkutma şimdiden :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

Bende hacettepe hukuktayım.

Tebrik ederim, sanırım sen de yazmıştın konuya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanKomutan

Genelde yeni olduğu için bölüme karşı bi önyargı var okul hakkında neler dersin? Kampüs ortamı malum Beytepe nasıldır? Burs bu yıl verilecek mi verilecekse ne kadar? Eğitimi sence diğer okullara göre nasıl?

Beytepe Kampüs çok iyidir. Otobüsler içinde ring atar. Odtü ile komşular zaten. Şehrin dışında felan da değil öyle deniyor genelde. Şahane bir kampüstür. LYS-2 ye orada girmiştim.
  • bende hacettepe hukuk'a yerleştim ve şuan kafamda ki tek soru ingilizce hazırlık okumalı mıyım ? siz ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobelyum

bende hacettepe hukuk'a yerleştim ve şuan kafamda ki tek soru ingilizce hazırlık okumalı mıyım ? siz ne dersiniz

geçen senekilerden biriyle konuştum çoğu kişi hazırlık okumamış direk başlamış okula
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobelyum

bende hacettepe hukuk'a yerleştim ve şuan kafamda ki tek soru ingilizce hazırlık okumalı mıyım ? siz ne dersiniz

Öncelikle tebrik ederim.Geçen sene 80 kişiden 7-8 kişi hazırlık okumak istedi ben de onlardan biriydim. İngilizce eğitimi aman aman değil tabi bu biraz sana denk gelen hocayla da alakalı ama ingilizceyi okulda öğrenmek zor sana tavsiyem istekliysen eğer hazırlık okuman iyi olucaktır ben okudum asla da pişman değilim.
  • Yukarı
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR BENDE BU SENE HACETTEPE HUKUKA YERLEŞTİM BİR KAÇ SORUM OLACAK YURTTA KALMAKLA ÖĞRENCİ EVLERİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM TABİ BAŞVURU KABUL EDİLİRDE ÇIKARSA O AYRI... SORMAK İSTEDİĞİM ODADAKİ KİŞİ SAYISINDAN ÇOK FARKI VARMI OKULA UZAKLIK NASIL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ BİLEN VARMI KALAN YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM
  • BİRDE YENİ BİNANIN TEMELİ ATILMIŞ AMA NEZAMAN ORDA ÖĞRENİM GÖRECEĞİZ BİLEN VARMI KAMPÜS NASIL BİRAZ ANLATIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacettepeliii

ARKADAŞLAR SELAMLAR BENDE BU SENE HACETTEPE HUKUKA YERLEŞTİM BİR KAÇ SORUM OLACAK YURTTA KALMAKLA ÖĞRENCİ EVLERİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM TABİ BAŞVURU KABUL EDİLİRDE ÇIKARSA O AYRI... SORMAK İSTEDİĞİM ODADAKİ KİŞİ SAYISINDAN ÇOK FARKI VARMI OKULA UZAKLIK NASIL GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ BİLEN VARMI KALAN YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Okul yurdunda odalar dört kişilik yeni yapılan fakülte binasına yaklaşık 5 dk yüreme mesafesinde gece giriş saati en son 2 olması lazım öğrenci evleri ise 2 kişilik odalar saatleri hakkında bi bilgim yok ama sanırım bi düzeni yok dağılım olarak farklı biraz yine de maksimum 5-10 dk yürüme mesafesi olur. Fakülte binasını bayadır görmedim son durumunu bilmiyorum ama rektör yetişeceğini söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacettepeliii

BİRDE YENİ BİNANIN TEMELİ ATILMIŞ AMA NEZAMAN ORDA ÖĞRENİM GÖRECEĞİZ BİLEN VARMI KAMPÜS NASIL BİRAZ ANLATIN

Kampüsümüz gerçekten çok güzel görünce siz de çok beğeneceksinizdir.Ankarada olmamıza rağmen geçen sene çoğu zaman kampüs içerisinde vakit geçirdik çoğu okulu gidip görmüşümdür ama Odtüyle Hacettepe bu konuda çok şanslı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.