Şimdi Ara

Hacettepe işletme mi ? Siyasal bilimler mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene YKS sıralamam 74k geldi. Aslında hukuk istiyordum ama olmuyor. Bazı ailevi sebeplerden ötürü de mezuna kalmam zor. Hacettepe işletme hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? Geçen yıl 71k ile kapamış ama gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum şahsen. Bir yandan da İstanbul üniversitesi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler düşünüyorum. Siyasete büyük ilgim var zaten. Derslerine baktığımda da zorlanacağımı düşünmüyorum ama devlet istemiyorum daha çok özel sektörde çalışmak istiyorum. Bir de geçen yıl Ankara Mülkiye Politika ve Ekonomi diye biraz daha mülkiye ekolüne ters bir biçimde yüzde yüz ingilizce bir bölüm açmış. Bu bölüm hakkında neler söyleyebilirsiniz ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Ankara politika ve ekonomi bence guzel bir bolum olabilir. Her iki alandan da ders olusu mülkiye ekolu ve ingilizce olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle düşündüm ama yüzde 100 İngilizce olması biraz korkutuyor. Özel sektör için daha iyidir ama siyaset dersleri sonuçta biraz Türkçe de görmek gerekiyor diye düşündüm. Bölümden zevk de almak lazım. Ayrıca yeni açıldığı için ve hocaları diğer mülkiye bölümleriyle ortak da olacağı için ve de genelde bu hocalar Türkçe ders vermeye alışmış olduğu için bir düşündürdü beni açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.