Bildirim
Hukuk mu ODTÜ yada Bilkent Siyaset Bilimi mi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dokuz eylül hukuka gidenler işsiz gibi es geçmişsin orayı
velakin ankara siyasetde güzel bölümdür yapabilirsen tercihlerin arasında bulunsun mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü siyaset bilimi yerine ankara siyasalı düşünebilirsin. onun dışında bilkente lafım yok orası iyidir -
odtü'nün ekstrası ingilizce olacaktır lakin @PaulCrewe 'in dediği üzere Ankara mülkiyenin belli bir prestiji var devlet üniversiteleri arasında tavsiyem Ankara yönünde. -
koç tam burslu hukuk derim ben -
bilkent siyaset konusunda paralı bile gitsen bilkent paranın kuruşuna kadar hakkını verir rahat olabilirsin bilkent konusunda soru işaretin olmasın -
Kesinlikle hukuk hukuk mezunları sbf , iktisat , işletme mezunlarının girebileceği yerlere de girebilir ayrıca mülkiyeyi kazansanız bile mezun olduktan sonra eğer kamuda çalışacaksanız aık öğretim kamu yönetimi mezunlarıyla aynı statüde olursunuz. -
Ne olursa olsun Hukuk farklı bir bölüm. -
yukarııı -
quote:
Orijinalden alıntı: kararsizadamindibi
Beyler Ankara veya İstanbul dışında bir devlet üniversitesinde Hukuk okumak mı yoksa ODTÜ yada Bilkentte Siyaset Bilimi okumak mı daha iyi bir seçim olur.
İkisi arasında kararsız kaldım bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
siyasete aşırı ilgin yoksa ya da bir yerlerde torpilin yoksa kesinlikle hukuk derim. siyasetin nolacağı belirsiz.iktisat okusan daha hayırlı olur pratik anlamda.o yüzden hukuuk derim -
quote:
Orijinalden alıntı: fastrap450
quote:
Orijinalden alıntı: kararsizadamindibi
Beyler Ankara veya İstanbul dışında bir devlet üniversitesinde Hukuk okumak mı yoksa ODTÜ yada Bilkentte Siyaset Bilimi okumak mı daha iyi bir seçim olur.
İkisi arasında kararsız kaldım bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
siyasete aşırı ilgin yoksa ya da bir yerlerde torpilin yoksa kesinlikle hukuk derim. siyasetin nolacağı belirsiz.iktisat okusan daha hayırlı olur pratik anlamda.o yüzden hukuuk derim
Torpil nerde kardeşim keşke olsa :D -
bulaşma derim iktisat oku ille iibf diyosan yoksa en iyisi yine hukuk -
yukarııııı -
yukarıı -
yukarıııı -
yukarıııı -
Ankara ve İstanbul dışında hukuk okumak yerine Bilkentte oku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hukuk başkadır kardeşim neresi olursa olsun hukuk oku -
yukarıııı -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliyildiz
Ne olursa olsun Hukuk farklı bir bölüm.
+12728338338834949372721616161
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- molekülerite nedir
- millet kütüphanesi wifi bağlanma
- ders çalışırken baş ağrısı
- kimler tıp okuyamaz
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X