Şimdi Ara

Hacettepe kazananlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endüstri ürünleri tasarımı
  • Fizyoterapi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassiopeia_w

Kimya ve gida muhendisligi ayni fakultede mi? Bi de beytepede kac tane yuksek ucretli kyk kiz yurdu var biliyormusun

Arkadaşın yerine cevaplayayım. Kimyayı mı kimya mühendisliğini mi kastettin anlayamadım ama beytepede mühendislikler tek fakülte adı vardır ama hemen hemen her bölümün kendi binası var. Mesela kimya mühendisliğinin ve kimyanın binaları yanyana, gıda mühendisliğinin de ayrı binası var.

Beytepe kyk yurdu yok, üniversiteye ait yurtlar ve öğrenci evleri var. Yurtların fiyatı 160 tl(geçen sene böyleydi.) Geçen sene yurtlara 100 erkek 150 kız öğrenci alınmıştı.
  • Türkçe tıp
  • Elektrik-elektronik, Hazırlıkta görüşmek üzere :D
  • Diş Hekimliği

• Amerikan kültürü ve edebiyatı.

'sup niggas
  • Sıhhiye kampüsünde kaç tane kyk kız yurdu var ve ücretleri nelerdir? Birde üniversitenin yurdunun ücreti nedir ?
  • 15700 elektrik-elektronik kazandım ya yurt olayları nasıl? e.e bölümüne yakın mı? kolay çıkıyo mu? durumlar nedir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turshusuyu -- 26 Temmuz 2013; 15:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

ergoterapi geldi seviniyim mi üzüleyim mi

senin neresi

Hayırlı olsun sevin.
    benimkide Çukurova Biyomedikal Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.bozan -- 26 Temmuz 2013; 16:02:39 >
  • Yurtlar yarı özel.Kayıt yaptırıyosunuz gidip.Çok pahalı değil.Beytepede zor yer bulmak sıhhiye kampüsünde daha kolay.Beytepede yurtlar kampüsün içinde öğrenci köyünde bölümlere çok uzak değil.Sıhhiyede de kampüsün içinde diye biliyorum.

• turshusuyu T kullanıcısına yanıt
    quote:

Sıhhiye kampüsünde kaç tane kyk kız yurdu var ve ücretleri nelerdir? Birde üniversitenin yurdunun ücreti nedir ?

Gençler ne sıhhiye kampüsünde ne de beytepe kampüsünde KYK yurdu yok. Üniversitenin kendi yurtları var. Onun dışında okul yurtları hakkında detaylı bilgi için;

Sıhhiye yurtları içinhttp://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/sihhiyeyurtlari.php

Beytepe yurtları içinhttp://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/beytepeyurtlari.php

Öğrenci evleri içinhttp://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/ogrencievleri.php (öğrenci evleri sadece beytepede var.)

Onun dışında kyk yurtları sıhhiyeye yakın olarak cebecide falan var onlara da kyknın sitesinden bakabilirsiniz.

quote:

15700 elektrik-elektronik kazandım ya yurt olayları nasıl? e.e bölümüne yakın mı? kolay çıkıyo mu? durumlar nedir yani

Geçen sene yurtlarda erkekler için 100, kızlar için 150 kontenjan açıldı. Onun dışında fazla zengin değilsen öğrenci evleri büyük ihtimal çıkar. Yukardaki linkten bakabilirsin. Öğrenci evleri için 1600 tl hava parası veriliyor. 390 ile 430 tl olmak üzere 2 çeşit öğrenci evi var.

O da olmadı kampüs içinde 2 tane özel yurt var. Bunlara da hava parası veriliyor aynı şekilde ve aylık ücreti 600 küsür diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cassiopeia_w

Kimya ve gida muhendisligi ayni fakultede mi? Bi de beytepede kac tane yuksek ucretli kyk kiz yurdu var biliyormusun

kimya mühendisliği ayrı bölümde bizim karşımızda hemen.Kimya bölümünün yanında kimya mühendisliği.
    2 tane okulun yurdu var kız ve erkek yurdu diye odalar 4 kişilik kyk parası ödüyosun fakat kyk dan başvuru yapılmıyor. Sksdb.hacettepe sitesine gir ordan başvuru yapılıyor.
    Okulda 2 tane özel yurt var Atatepe ve Parlar öğrenci yurtları ikisininde internet sitesinden bakabilirsin. Ben atatepede kalıyorum fiyatı pahalı ama en lüks yurt bizim yurt.Spor salonu,masatenisi,bilardo,çalışma odaları,odalar 2kişilik,tuvalet banyo odanın içinde,odamızda lcd tv var,çelik kasa var, mutfağı çok geniş,kız erkek karışık yurt(yaklaşık 450 kız 170 erkek var) 1.kat ve 6.kat erkeklerin diğer katlar kızların toplam 7 katlı.
    Öğrenci evleri var onlarda bizim yurtlara göre biraz biraz daha aşağıda fiyat olarak lükslükte atatepenin üstüne yok.
    Kampüste kalmak her bakımdan çok avantajlı kampüs öğlen gece hep canlıdır sıkılma derdin olmaz.Eğer kampüsün içinde özel yurt düşünüyosan atatepe derim,fakat biraz pahalı.Ben 4 yada 8 kişilik odalarda kalamam rahatıma düşkünüm o yüzden bu senede atatepedeyim

• Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: atflliergen

quote:

Orijinalden alıntı: RihLOUDestFan

Ben Otomotiv mühendisliğini kazandım.Herkese hayırlı olsun

Tebrik ediyorum. Bu sene puanlar sıralama falan ne civarlarda?

EE pek değişmicek sanırım Otomotiv yine 1.5 2bin düştü sanırım :D
  • Hukuk. Bu sene girdim ama 2den devam

• Sıhhiye yurtları 275 tl diyor yemek de içinde mi ayrıca ulaşım ücreti de olmaz heralde dimi ? Kyk nın yurtlarında da yemek varmı? Bilgilendirirseniz sevinirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeryemYs

Sıhhiye yurtları 275 tl diyor yemek de içinde mi ayrıca ulaşım ücreti de olmaz heralde dimi ? Kyk nın yurtlarında da yemek varmı? Bilgilendirirseniz sevinirm :)

Yemekler yemekhanede yeniyor ücreti ayrı.KYK da fiş veriyolardı hala devam ediyo mu bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.