Şimdi Ara

Hacettepe kazananlar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler yurt nasıl çıkıyor, kolay çıkar mı ankara dışından geliyorum.
    Elektrik elektronik.
    beytepe 4 kişilik yurt iyi gibi gerçi 2 kişilik olsa iyi ama.
    sıhhiyenin 2 kişilik yurtlarında kalıp bbeytepe-sıhhiye arası yapmak zor olur mu veya sıhhiye çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

beyler yurt nasıl çıkıyor, kolay çıkar mı ankara dışından geliyorum.
    Elektrik elektronik.
    sıhhiyenin 2 kişilik yurtlarında kalıp bbeytepe-sıhhiye arası yapmak zor olur mu veya sıhhiye çıkar mı?

Sıhhiye beytepe arası zor olur. Zaten sıhhiyeden de yurt çıkması beytepe kadar zordur. Beytepede erkek yurduna 100 kişi alındı geçen sene bu sene de büyük ihtimal 100 kişi alınacak. Torpil önemli ama torpilsiz de çıkabilir bana çıktı mesela. Şansına bağlı. Onun dışında beytepede öğrenci evleri ve özel öğrenci yurtları var. Öğrenci evleri 2 kişilik ve fiyatı 390 ile 430 arasında değişiyor. Daha detaylı bilgiyewww.sksdb.hacettepe.edu.tr adresindeki barınma kategorisinden ulaşabilirsin. Kafana takılan başka bir şey varsa onları da sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turchas

quote:

Elektrik elektronik.

Sıhhiye beytepe arası zor olur. Zaten sıhhiyeden de yurt çıkması beytepe kadar zordur. Beytepede erkek yurduna 100 kişi alındı geçen sene bu sene de büyük ihtimal 100 kişi alınacak. Torpil önemli ama torpilsiz de çıkabilir bana çıktı mesela. Şansına bağlı. Onun dışında beytepede öğrenci evleri ve özel öğrenci yurtları var. Öğrenci evleri 2 kişilik ve fiyatı 390 ile 430 arasında değişiyor. Daha detaylı bilgiyewww.sksdb.hacettepe.edu.tr adresindeki barınma kategorisinden ulaşabilirsin. Kafana takılan başka bir şey varsa onları da sorabilirsin.

bunun haricinde okuduğum kadarıyla parlar-atatepe yurtları varmış sanırım. onlara baktımda fena pahalı geldi bana.
    beytepe yurtları veya en olmadı öğrenci evleri çok iyi, kyk istemiyorum ama torpilimde yok işte..
    100 kişide azmış umarım bana çıkar. olmadı öğrenci evi çıkar, zaten yemek ucuz. 60 lira falan gider yemeğe.
    bu yurtlar (parlar-atatepe-beykent-öğrenci evi) hepsi kampüs içinde mi?

• quote:

quote:

quote:

Elektrik elektronik.

bunun haricinde okuduğum kadarıyla parlar-atatepe yurtları varmış sanırım. onlara baktımda fena pahalı geldi bana.
    beytepe yurtları veya en olmadı öğrenci evleri çok iyi, kyk istemiyorum ama torpilimde yok işte..
    100 kişide azmış umarım bana çıkar. olmadı öğrenci evi çıkar, zaten yemek ucuz. 60 lira falan gider yemeğe.

Beykent haricinde hepsi kampüs içinde. Beykent diye bir yer yok :D O İstanbulda vakıf üniversitesiydi yanlış hatırlamıyorsam :D Yurt ilk başta çıkmasa bile sene içinde boşalabiliyor 1-2 ayda başvurusu oluyor. Ama eğer öğrenci evine yerleşirsen 1600 tl hava parası vereceğin için yurda geçmek istemezsin çünkü o para yanıyor çıkarsan.

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    yurtlar çokta pahalı degil merkezdeki özel yurtları sordum ben aylık 800 tl dediler eğer atatepe olmasaydı orda kalıcaktım.Öğle ve akşam yemeği var fakat öğlen zaten okulda olursun yurdun yemeğini yiyemezsin ve lüks degil merkezdeki özel yurtlar.Atatepe binevi otel , otelden hiç bir farkı yok.Parmak iziyle giriyosun odayı kartla açıyosun kartı takınca elektrikler aktif hale geliyor vb vb Lcd televizyonda var 500 tl yi çok rahat hakediyor.Yemek işinide yemekhanede yersin 1 tl zaten menülerde gayet iyi. Orayı sevmezsen eğer köz den dürüm yersin 3.5 tlye 2.dürümü söyleme bitiremezsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

arkadaşlar hazırlık okuyacak mısınız?

evet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elektrik elektronik.

Beykent haricinde hepsi kampüs içinde. Beykent diye bir yer yok :D O İstanbulda vakıf üniversitesiydi yanlış hatırlamıyorsam :D Yurt ilk başta çıkmasa bile sene içinde boşalabiliyor 1-2 ayda başvurusu oluyor. Ama eğer öğrenci evine yerleşirsen 1600 tl hava parası vereceğin için yurda geçmek istemezsin çünkü o para yanıyor çıkarsan.

beykent dediğim beytepe işte
    umarım çıkar beytepenin o yurtları az kişi alıyormuş ama.
    @hKN-- atatepe 500 tl sanırım ama bi de ayrıca para almıyor mu?

1600 tl katkı payı alıyor. Öğrenci evide alıyor ama aynı parayı yurtla ilgili bi durum degil o rektörlük alıyo 1600tlyi. Atatepe 500 tl oldu bu sene öğrenci evleride 450civarı bişey olur her yurt her sene fiyatı artırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKN--

1600 tl katkı payı alıyor. Öğrenci evide alıyor ama aynı parayı yurtla ilgili bi durum degil o rektörlük alıyo 1600tlyi. Atatepe 500 tl oldu bu sene öğrenci evleride 450civarı bişey olur her yurt her sene fiyatı artırır

anladım, atatepe'de alıyor mu katkı payı?
    eğer kyk geri ödemesiz çıkarsa çok iyi olur ama çıkmazki bizim şansımıza..
    evet. Atatepe,parlar,öğrenci evleri hepsi alıyor sadece okulun yurtları almıyor
  • quote:

evet. Atatepe,parlar,öğrenci evleri hepsi alıyor sadece okulun yurtları almıyor

o zaman en uygunu öğrenci evi veya okul yurtları.
    kontenjanları kaç kişilik siteden baktım bulamadım..
    öğrenci evleri baya blok var okul yurtları zor çıkar ama başvuru yaparsın yinede. Fiyat ve lükslük bakımından en iyisi atatepe ama 500 tl aylık işte.Ama parasını hakediyor sonuna kadar
  • Simdi biz bu yurtlara veya ogrenci evlerine ne zaman basvuru yapacagiz?? Sahsen ben gidip gormeden anlasmayi imzalamak istemiyorum.bi de su hava parasi dedikleri sey baya pahali ,vermek zorunlu mu?? Ben hava parasi vermeden 1 ay denemek icin kalabilirmiyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik elektronik kazandım zor diyor herkes bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassiopeia_w

Simdi biz bu yurtlara veya ogrenci evlerine ne zaman basvuru yapacagiz?? Sahsen ben gidip gormeden anlasmayi imzalamak istemiyorum.bi de su hava parasi dedikleri sey baya pahali ,vermek zorunlu mu?? Ben hava parasi vermeden 1 ay denemek icin kalabilirmiyim acaba

Ogrenci islerinin sayfasini takip edin. Bu hepiniz icin gecerli. Normal kayittan once netten on kayitlar oluyor.www.oid.hacettepe.edu.tr adresinde. Orda yeni gelenler icin baslik var zaten.
  • quote:

öğrenci evleri baya blok var okul yurtları zor çıkar ama başvuru yaparsın yinede. Fiyat ve lükslük bakımından en iyisi atatepe ama 500 tl aylık işte.Ama parasını hakediyor sonuna kadar

tamamdır hocam teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/2013_Barinma_Yonetim_Kurulu_Karari.pdf

Ben de tam bunu paylaşacaktım. Zam gelmiş hıaamına. Eve mi çıksam diye düşünür oldum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.