Şimdi Ara

Hacettepe kazananlar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cubuk__kraker

quote:

Orijinalden alıntı: MeryemYs

Sıhhiye yurtları 275 tl diyor yemek de içinde mi ayrıca ulaşım ücreti de olmaz heralde dimi ? Kyk nın yurtlarında da yemek varmı? Bilgilendirirseniz sevinirm :)

Yemekler yemekhanede yeniyor ücreti ayrı.KYK da fiş veriyolardı hala devam ediyo mu bilmiyorum.

Fiş olsa iyi teşekkürler :)
  • MeryemYs M kullanıcısına yanıt
    yemek 1 tl yemekhanede ve baya iyi yemekler çıkıyor.
    http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/yemeklistesi.php
  • quote:

quote:

Sıhhiye yurtları 275 tl diyor yemek de içinde mi ayrıca ulaşım ücreti de olmaz heralde dimi ? Kyk nın yurtlarında da yemek varmı? Bilgilendirirseniz sevinirm :)

Yemekler yemekhanede yeniyor ücreti ayrı.KYK da fiş veriyolardı hala devam ediyo mu bilmiyorum.

Aynen yemek ücrete dahil değil ama hacettepede yemek 1 tl sıkıntı değil. Kyk içinse sabah kahvaltısı için 2.20 tl yemek için de 4.5 tl fiş veriliyor. Devlet kykda kalan öğrencilere ücretsiz veriyor bu fişleri.
    yemek 1 tl yemekhanede ve baya iyi yemekler çıkıyor.
    http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/yemeklistesi.php
  • quote:

quote:

quote:

Fiş olsa iyi teşekkürler :)

Rica ederim merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turchas

quote:

quote:

Aynen yemek ücrete dahil değil ama hacettepede yemek 1 tl sıkıntı değil. Kyk içinse sabah kahvaltısı için 2.20 tl yemek için de 4.5 tl fiş veriliyor. Devlet kykda kalan öğrencilere ücretsiz veriyor bu fişleri.

1 tl'ye ne yemek veriyorlar acaba merak ettim :D Kyk'nın da ulaşım ücreti+sorunu nu katarsak aynı kefeye denk geliyorlar galiba

mercimek çorbası,pilav,kızarmış tavuk ve patates, ayran vardı bi menüde hepsi 1 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKN--

mercimek çorbası,pilav,kızarmış tavuk ve patates, ayran vardı bi menüde hepsi 1 tl :)

Çok iyi o zaman ya kahvaltı ve öğle yemeği de aynı fiyat mı yani günlük 3 Tl'ye doyabilir miyiz?
  • quote:

quote:

Çok iyi o zaman ya kahvaltı ve öğle yemeği de aynı fiyat mı yani günlük 3 Tl'ye doyabilir miyiz?

kahvaltı 0.75 kuruş.
    http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/kahvaltilistesi.php

öğle yemeği 11.30dan-14.30a kadar akşam yemeği 16.30dan 18.30a kadar. Öğle ve akşam yemek menüsü aynı olur öğle ve akşam yemeği 1 TL ama 2.sefer basılırsa 5 tl keser. Kızsın o tabak bitmez bile :) hiç 2 kere basmadım basanıda görmedim

• quote:

quote:

quote:

kahvaltı 0.75 kuruş.

öğle yemeği 11.30dan-14.30a kadar akşam yemeği 16.30dan 18.30a kadar. Öğle ve akşam yemek menüsü aynı olur öğle ve akşam yemeği 1 TL ama 2.sefer basılırsa 5 tl keser. Kızsın o tabak bitmez bile :) hiç 2 kere basmadım basanıda görmedim

Menüler çok güzel bizim lisedekine benziyor tabi bizimki 4.50 tl idi :D Yemeği bitirebileceğimden bile şüpheliyim 2.basma söz konusu olmaz diye düşünüyorum :) Çok ihtiyacım olan bilgilerdi teşekkürler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kahvaltı 0.75 kuruş.

Menüler çok güzel bizim lisedekine benziyor tabi bizimki 4.50 tl idi :D Yemeği bitirebileceğimden bile şüpheliyim 2.basma söz konusu olmaz diye düşünüyorum :) Çok ihtiyacım olan bilgilerdi teşekkürler :)

rica ederim :) Başka sorun olursa eğer alıntılayarak yada cevap yazarak yorum yap bakarım sayfaya.İyi geceler

• Kac binle girdin?? Ben dis istiyordum ama siralamam cok dusuk oldu mf3 36 bin. Gidayi sectim rahat bi bolum diye, cok sıkmazsa tekrardan hazirlanacam sinava.tavsiyelerin varmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cassiopeia_w

Kimya ve gida muhendisligi ayni fakultede mi? Bi de beytepede kac tane yuksek ucretli kyk kiz yurdu var biliyormusun

kimya mühendisliği ayrı bölümde bizim karşımızda hemen.Kimya bölümünün yanında kimya mühendisliği.
    2 tane okulun yurdu var kız ve erkek yurdu diye odalar 4 kişilik kyk parası ödüyosun fakat kyk dan başvuru yapılmıyor. Sksdb.hacettepe sitesine gir ordan başvuru yapılıyor.
    Okulda 2 tane özel yurt var Atatepe ve Parlar öğrenci yurtları ikisininde internet sitesinden bakabilirsin. Ben atatepede kalıyorum fiyatı pahalı ama en lüks yurt bizim yurt.Spor salonu,masatenisi,bilardo,çalışma odaları,odalar 2kişilik,tuvalet banyo odanın içinde,odamızda lcd tv var,çelik kasa var, mutfağı çok geniş,kız erkek karışık yurt(yaklaşık 450 kız 170 erkek var) 1.kat ve 6.kat erkeklerin diğer katlar kızların toplam 7 katlı.
    Öğrenci evleri var onlarda bizim yurtlara göre biraz biraz daha aşağıda fiyat olarak lükslükte atatepenin üstüne yok.
    Kampüste kalmak her bakımdan çok avantajlı kampüs öğlen gece hep canlıdır sıkılma derdin olmaz.Eğer kampüsün içinde özel yurt düşünüyosan atatepe derim,fakat biraz pahalı.Ben 4 yada 8 kişilik odalarda kalamam rahatıma düşkünüm o yüzden bu senede atatepedeyim

hocam okulun kendi yurtlarında, ankara'da oturanlar da kalabiliyor mu?

• türkçe iktisat kazandım da orayı bilenlere bir sorum olacak.

Gençler'e kombine almayı düşünüyorum. Beytepe'ye de ulaşım zor, seyrek vb diye okudum. 11-12 gibi stadın oradan Beytepe'ye otobüs vb araçlarla ulaşımda zorlanır mıyım, bulabilir miyim? Ulaşım zorluğu efsane mi yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

ergoterapi geldi seviniyim mi üzüleyim mi

senin neresi

hocam ergoterapi ne tam olarak?Bi de sıralaması kaç?
  • hukuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ömer

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

ergoterapi geldi seviniyim mi üzüleyim mi

senin neresi

hocam ergoterapi ne tam olarak?Bi de sıralaması kaç?

418 le kapattı ben 424le girdim ve sıram 28.1 k bilmiyorm ama yaklaşk sırası nedir 29 u görmüştür tahminimce
  • EE

• quote:

Orijinalden alıntı: jestappp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cassiopeia_w

Kimya ve gida muhendisligi ayni fakultede mi? Bi de beytepede kac tane yuksek ucretli kyk kiz yurdu var biliyormusun

kimya mühendisliği ayrı bölümde bizim karşımızda hemen.Kimya bölümünün yanında kimya mühendisliği.
    2 tane okulun yurdu var kız ve erkek yurdu diye odalar 4 kişilik kyk parası ödüyosun fakat kyk dan başvuru yapılmıyor. Sksdb.hacettepe sitesine gir ordan başvuru yapılıyor.
    Okulda 2 tane özel yurt var Atatepe ve Parlar öğrenci yurtları ikisininde internet sitesinden bakabilirsin. Ben atatepede kalıyorum fiyatı pahalı ama en lüks yurt bizim yurt.Spor salonu,masatenisi,bilardo,çalışma odaları,odalar 2kişilik,tuvalet banyo odanın içinde,odamızda lcd tv var,çelik kasa var, mutfağı çok geniş,kız erkek karışık yurt(yaklaşık 450 kız 170 erkek var) 1.kat ve 6.kat erkeklerin diğer katlar kızların toplam 7 katlı.
    Öğrenci evleri var onlarda bizim yurtlara göre biraz biraz daha aşağıda fiyat olarak lükslükte atatepenin üstüne yok.
    Kampüste kalmak her bakımdan çok avantajlı kampüs öğlen gece hep canlıdır sıkılma derdin olmaz.Eğer kampüsün içinde özel yurt düşünüyosan atatepe derim,fakat biraz pahalı.Ben 4 yada 8 kişilik odalarda kalamam rahatıma düşkünüm o yüzden bu senede atatepedeyim

hocam okulun kendi yurtlarında, ankara'da oturanlar da kalabiliyor mu?

okulun kendi yurtlarının çıkması çok zor bi ihtimal herkese çıkmıyor.bende başvuru yapmıştım banada çıkmadı durumunun çok kötü olması lazım çıkması için

• quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

türkçe iktisat kazandım da orayı bilenlere bir sorum olacak.

Gençler'e kombine almayı düşünüyorum. Beytepe'ye de ulaşım zor, seyrek vb diye okudum. 11-12 gibi stadın oradan Beytepe'ye otobüs vb araçlarla ulaşımda zorlanır mıyım, bulabilir miyim? Ulaşım zorluğu efsane mi yoksa?

egolar saat 10.30 gibi son.Hacettepe egosu 230 numaralı otobüs. Biz genelde geceleri telweye felan gideriz ara sıra içeriz eğleniriz sonra kızılay güvenparka gideriz orda gece saat 1.30 a kadar hacettepe beytepe servisleri var onlarla geliriz yurdumuza.2.50 TL ordaki servisler her yarım saatte bir var kaçta başladığını bilmiyorum büyük ihtimalle 23:00dan sonra başlıyor gece saat 1.30a kadar var. Kampüs içindeki yurtlara son giriş saati gece 02:00

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.