Şimdi Ara

Hacettepe makina? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böböböböböböğ.

Mercedes ile antlaşması yokmuş kim uydurmuş he?

Sırf konuşmak için konuşmuşum bak bak sen kerataya bak. Beytepenin haşin çocuğu.

Sponsor Mercedes Benz’di. Hatta direkt Aksarayda olan fabrikasina stajyer almayacak miydi?

Ne bıdı bıdı yapıyosun değişik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet ya yazalim mi burayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Böböböböböböğ.

Mercedes ile antlaşması yokmuş kim uydurmuş he?

Sırf konuşmak için konuşmuşum bak bak sen kerataya bak. Beytepenin haşin çocuğu.

Sponsor Mercedes Benz’di. Hatta direkt Aksarayda olan fabrikasina stajyer almayacak miydi?

Ne bıdı bıdı yapıyosun değişik.
    Çok merak ediyorum hangi bölümde okuduğunu Acaba bilgisayar, elektrik mi yoksa beytepe'nin boş bölümleri mi

Ha hala iddialıyım bana bir tane belge bul Mercedes ile anlaşmalı olduğuna dair. Bak bölümün binasına ve hangara Mercedes'in destek olduğu doğru ama bir anlaşma falan yoktu hiçbir zaman. Ama özellikle bölümünü merak ettim
    ,,

• hocam burayi yazacağiniza iyte makine yazin hem izmir hem müdek akreditasyonu var hemde ingilizce egitim

• byrz91 kullanıcısına yanıt
    Burdan mezun olup yurtdışına çıkılamaz mı yani ?Çıkanlar var mezunlardan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sef2013

Burdan mezun olup yurtdışına çıkılamaz mı yani ?Çıkanlar var mezunlardan ?
    Hacettepe EE'den sonra Türkiye'de çalışıp yurtdışında çok yüksek maaşla çalışan bir tanıdığım var. Çalışan yapar ancak boş bir adam değildi. Türkiye'de çok iyi yerlerde çalışmıştı çok detay veremiyorum ancak gayet mümkün ama gerçekten dünya çapında başarılı olmak lazım. Çünkü yurtdışı dediğiniz anda rakipleriniz sizin alandaki tüm dünya vatandaşları oluyor. Uluslararası rekabet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.