Şimdi Ara

Hacettepe makina?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomotiv mühendisliğinden makina dönen bir bölüm yazanlar pişman olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu tam anlamadim ama hacetepe otomativ bolumunu soruyorsa kalitelo bir bolum okunur

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Bu sene otomotiv bölümü makina olarak değişmiş yeni bir bölüm olduğu için yazarsam sıkıntılı olur mu eğitimi nasıl olur ilk senesi için

• bence sıkıntı olmaz kuzenim otomotiv mezunu hacettepenin eğitimi çok iyi demişti

• Değişismesinin nedeni son 2 yildir siralamsi cok dusuyordu millet adi otomativ olduğu icin tercih etmiyordu zaten makine muhendisligi dersleri veriyorlardi yani teknik olarak adi makineye çevrilsede eski bir bolum hacettepe de savunma sanayi de taninan is goren bir okul yani yazilacak bir bolum oldugunu dusunuyorum

35k gibi bir sıralama ile girilebilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    11 ay önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    geçen yıl açıldı
    İtü makine
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Hacettepedeyim, o bölüm patladı.

Mercedes ile olan antlaşma iptal edildi.

Bölümün tabanı düşecek, Almanca/İngilizce hazırlığın Almancası kaldırıldı.
  • Normalde kontejan artışı vs olaylari dusununce girilir ama bu yil adi makine olacagi icin belki daha cok tercih edilip siralama olarak onlere gelebilr

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Eskiden iki dilde mi hazırlık vardı?

• 2 sene hazırlık vardı.

Almanca ve İngilizce.

Bu sene itibariyle yani (2017/2018) dönemiyle sadece tek hazırlık var İngilizce.
    İsteyenler ek dil olarak almanca görebilme imkanı var mı?

Hocam anlasma niye iptal oldu duydunuz mu yani mercedes genel ogrenci profilinden mi memnun olmadi yoksa okulda yönetimsel sikinti mi cikti ?

Yoksa anlasma devam edip almanca hazirlikta olsaydı ve mezunlara almanya da calisma imkani taninsaydi siralamasi ilk 10k lara kadar yukselebilrdi

• Hacettepe'de dönen hep bir ütopya vardır. İstediğin hazırlığı okuyabilirsin vs diye ama hiç yapanı görmedim.

İsteğe Bağlı Almanca hazırlık okumak istiyorum diye dilekçe yazabilirsin.

Ama senin dönem arkadaşların o sırada 1. sınıfa başlamış olur.
    Anladım sağolun

Antlaşma iptal oldu sebebi şu,

Mercedes stajyer öğrenci alacaktı üretim sahası için fakat Hacettepe'den kimse kabul görülmedi.

Hacettepe'de rest çekti, noldu abi hayırdır filan? Bu bölümün ortağı siz değil misiniz cart curt.

Mercedes'te gösterdiğiniz almanca hazırlık bu mu gibisinden Almanca'ya sitem etmiş.

İki tarafta birbirine sallaya sallaya karşılıklı feshedildi.
  • Bir de müdek akreditasyonu yok artık. O da sıkıntı bir durum. İleride yurt dışında çalışmak isterseniz denkliğiniz olmaz. O nedenle müdek akreditasyonu olan bölümlerde okumak daha mantıklı.

• hocam hacettepenin akreditasyonu yok mu ya?

• aynı sıralamada iyte makine var akredisyonlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Ben Hacettepedeyim, o bölüm patladı.

Mercedes ile olan antlaşma iptal edildi.

Bölümün tabanı düşecek, Almanca/İngilizce hazırlığın Almancası kaldırıldı.
    Çok merak ediyorum içinde bulunmadığınız bir şey hakkında atıp tutup milleti yanlış yönlendirmek bu kadar kolay mı oluyor. Hayır o kadar saçma sapan konuşmuşsun ki.

Bi kere bölümün hiçbir zaman Mercedes ile bir anlaşması olmadı. Bizzat bölümün öğrencisi olarak söylüyorum bunu. Nerenizden uyduruyorsunuz böyle şeyleri anlamadım gitti. Bu şehir efsanesini kim uydurdu onu da çok merak ediyoruz bölüm olarak.

Almanca hazırlık meselesine gelecek olursak bu 2 yıl hazırlık meselesi bölüm aleyhine oluyordu çoğu öğrenci iki yıl hazırlık mı olur diye bölümü yazmıyordu be. Bölümde bunun için anket yapıyorlardı Üni101 Bölüm tanıtımı sırasında ve herkes kalkmasını istiyordu Almancanın. Bölümde tek bir tane Almanca ders yokken Almanca hazırlığa bir yıl vermenin neresi mantıklı ki zaten ?
    Bölümün sıralaması geyiği diyorsun zaten bölümün sıralamasının düşmesinin bir nedeni de bölümün adının Otomotiv Mühendisliği olmasıydı. İnsanlar diplomasında Makine Mühendisliği yazmasına (ki denkliği de olmasına rağmen)şüpheye düşüp yazmıyordu bölümü.

Bu sorunun çözülmesi için yıllardır uğraştı bölüm ve en önemli engel aşılmış olundu bölüm ile ilgili. Hani biliyorsanız yorum yapın boş boş sallamayın sırf konuşmuş olmak için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.