Şimdi Ara

Odtü makine vs itü makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışı imkanı eğitim kalitesi kampüs ortam olarak hangisi daha avantajlıdır görüşleriniz nelerdir? Not:Istanbulda yaşıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• odtü

• itü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da isen çok temiz itü yaz geç.

• bu vsye yıldız makine de katılabilir tabiki de itü

• Bir İTÜ'lü olarak ben ODTÜ'yü tercih ederdim hocam. Eğitim olarak sana ekstrası dil olacaktır onun dışında kafa kafayalar diyebilirim. Sosyal ortamından bahsetmiyorum o kısmı kişisel tercihe girer. Bir de Ankara'da öğrenci olmak hem daha kolay hem daha eğlenceli. Eğlence söz konusu olduğu zaman İstanbul kulağa daha cazip geliyor ama Ankara'da eğlencenin azlığı öğrencilerin birbirlerine daha muhtaç hale gelip daha iyi kaynaşmalarını sağlıyor. Aynı efor ile çok daha iyi arkadaşlıklar edinip çok daha güzel anılar bırakırsın ardında.

Yurtdışı imkanından bahsedecek olursak da tamamen kendini geliştirmene, gözünün açıklığına bakar. ODTÜ belki bir noktada hocaların referansları sayesinde işini kolaylaştırabilir. İTÜ öğretim üyelerinin kalitesi son senelerde hem özel üniversitelere kayış olmasından hem de siyasi atamalar sebebiyle ne yazıkki düştü.

Ha bir de benim durumum tam tersiydi. Ailem Ankara'dayken ben İstanbul'a geçtim. Bence aklı başında her üniversite öğrencisi üniversite hayatını ailesinden ayrı bir şekilde yaşamalı (illa ayrı bir şehir olması gerekmiyor. Aynı şehirde yurtta yaşayarak bile olabilir). Tartışmaya kapalı bir şekilde kişisel gelişimine ve hayata hazırlanmana çok büyük katkısı oluyor bunun. Tabi böyle bir dönemde işin maddi kısmını iyi hesap etmek lazım.

Kampüs olarak Maslak kampüsü de ODTÜ kampüsü de efsanedir ama İTÜ Makine fakültesi Gümüşsuyu'nda. Her ne kadar kendi çapında güzel bir kampüs olsa da ne Maslak ile ne de ODTÜ ile kıyaslanamaz. O yüzden kampüs kıyaslanacaksa ODTÜ çok net alır.

• Hem İTÜ hem ODTÜ tutarken İTÜ yü seçtim. İkisinin de birbirine üstün olduğu yanları var. Benim için şehir faktörü çok önemliydi. Bu yüzden İTÜ ağır bastı. Sen ise daha bağımsız bir kampüs arıyorsundur o zaman ODTÜ seçersin. Yada başka kriterlerin varsa onlara göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    12 ay önce açıldı
    İTÜ İŞLETME VS MAKİNA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda yaşıyorsan odtüye gitmeye değmez bence, odtü iyi olsa bile

İtü temiz, istanbula alışmışsın vb

Edit:

Bende istanbul sevgisi var, yani sevdiğimden değil de
    Küçükken hep istanbula gitmek istemiştim
    çok bi olayı yok ama hala yine olsa yine istanbul yazarım fslan

Tv de izlediğiöiz her şeyde istanbul geçmesinin küçüklükten gelen istanbul hevesine dönüşmesini sevdayla devamı

Bir gin ayrılık da sevdaya dahil olacak mı acaba
    https://tilahan.org/ayrilik-sevdaya-dahil/

Boş yaptım neyse
    İyi günler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 17 Haziran 2022; 7:1:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine okumayın tüm potansiyelinizi çöpe atarsınız. ODTÜ için konuşursam yoğun, güncel olmayan ve zor müfredatı var. İş imkanı falan da yok anca savunma sanayiye girersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.