Şimdi Ara

İTÜ makina VS Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok arada kaldım . Mühendislikten kiminle konuşursam konuşayım tıpta emeklerimin karşılığını maddi olarak alamayacağım söyleniyor. İki mesleği de çok seviyorum ama İstanbul gibi bir yerde mühendislik okumak bana çok daha fazla şey katacak gibi. Makine mühendisliği de bitecek veya onu kapali bir meslek değil.

• seviliyorsa tıp yazılır ama gerçekten sevip sevmediğinizi bir sorgulayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siralaman 11785 den iyiyse kesinlikle MUHENDISLIK öneririm. Özellikle ITU makine tam size göre, nickinizden aldığım izlenim bana onu söylüyor. Fakat 11785 den kötü yaptıysanız TIP öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden 11785

• Bu beste angaralıdaktıra aittir
    Sen makinasin makina
    Düştüysen kalk gel kendine
    Tıptan daha iyisi yok var farkına
    Attığım bordrolara inanmıyorsan bile
    Sen makinasın makina

Tıp yaz tıp
    Yazmazsan ağlarsın şıp şıp
    Ben indiragandi yaparken atm den maaşı
    Sen açarsın iş yok diye başlık

Bordroların efendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öhöm. Siralamam ona yakın bir şeyler olabilir ama aramızda kalsın

• evet yakınmış bi tık baktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her iki durum birbirinden çok farkli ya, hangisini seçsen diğerine göre hayatin bambaska olacak. alakasız iki meslek. hangisini daha çok sevdiğini dusunmen lazim. sadece okumak manasında değil, kendini hangisinde daha mutlu hayal ediyorsun ya da hangisini yaparken daha mutlu olursun?

• ikisini de okuması zor.ama makinenin hakkını verince çok ciddi rakamlar kazanırsın

• Hangi alanda kendini mutlu hissediyorsan o alana yönelmelisin. Makine ve tıp birbirinden çok uzak makine mühendisliğini adam akıllı bitiririp üzerinde yazılıma yönelirsen birkaç sene sonra gelişen teknolojiden dolayı hastahanelerde çalışma imkanına sahip olabilirsin. Tıp bitiririp üzerine uzmanlığı aldıktan sonra adam akıllı paralar kazanmaya başlarsın.

• tıpta da makinada da eğer iyi iş yaparsan felaket paralar kazanırsın.

• Bir İTÜ'lü olarak keşkelere düşmenizi istemem eğer gerçekten mühendis olmak istiyorsanız çok değerli bir bölüm makine mühendisliği. Ancak tıp isteyip 1. yılında mühendislikten tıpa kayan yada müh isteyip tıptan mühe kayan çok insan var. Doğru düşünüp kendi açınızdan durumu ele alın ve akrabaların gazına gelip sakın mühendislik isterken tıpa yazmak gibi bir şey yapmayın derim :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.