Şimdi Ara

Hacettepe Makine Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu yıl 35k sıralama yaptım . Hacettepe Makine Mühendisliği yazmayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var

* Bölüm Otomotiv Mühendisliğinden dönmüş. Otomotiv en son 32k ile almıştı makine sıralaması nasıl olur ?
    * Bölüm yeni açıldı tabi de Otomotivden döndüğü için otomotivde okuyan varsa bölüm , hocalar , hacettepe hakkında bilgilendirebilir mi ?

• Bölümün ismi değişti doğru bundan dolayı talep artabilir diyeceğim ama onun haricinde hiçbir şeyi farklı değil yine aynı sıralamalarda olur derdim bu sene sıralamalar değişecek olmasaydı.bence girebilirsiniz diye düşünüyorum
  • bölümde değilim sizin gibi tercih için araştırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamankredisi -- 8 Ağustos 2018; 18:16:43 >
  • Akreditasyon sahibi olmaması dezavantaj ama makine isminden dolayı tercih edilir yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umburkes1271 U kullanıcısına yanıt
    Hocam kontenjan listesi Tablo 4'e bakın Hacettepe Makine akreditasyon gözükmüyor.
  • Normalde otomotiv 32k ile kapıyorsa makinesi daha yüksek sıralarla kapatır ama herkes hacettepe makine açıldığını bilmiyor bilseler bile şüpheliler. 30K'lar da kalabilir veya yükselebilir.
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam orda görünmüyor ama yakın zaman da verilecektir bir akreditasyon programı bölüm yeni olduğu için olmadığını düşünüyorum

Çünkü ben makina muhendisligi otomotiv programı olarak girdim bölüme ve biz de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Makine Mühendisliği
    5 ay önce açıldı
    İtü makine vs ytü endüstri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umburkes1271 U kullanıcısına yanıt
    Akreditasyon hakkında bilgim yoktu.Biraz araştırdım Ancak tam anlamadım , Akreditasyon diplomanın ulusal olması mı ?
    Bir de bahsettiğiniz programın olmaması çok büyük bir eksiklik midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbark -- 8 Ağustos 2018; 22:35:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankredisi

bölümde değilim sizin gibi tercih için araştırmıştım
    Sıralaman kaçtı ?
    bir de hangi üniversitelere baktın ?
  • mrbark M kullanıcısına yanıt
    25 k daydım YTÜ makina ile İTÜ gemi inşaatına bakmıştım sonra sordum mezunlarla falan konuştum burada karar kıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.