Şimdi Ara

Hacettepe Matematik ve Matematik Bolumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Odtü kkk nasıldı hocam? Dezavantajları neydi kısaca yazar mısınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Bence kötü bir okul değil ama kesinlikle odtü ankarayla karşılaştırılamaz, dezavantajları konusunda sosyal olarak kampüs ufacık, çok az kişi var, her yere uzak, öğlen 5ten sonra toplu taşıma namına bir şey kalmıyor, eğitim olarak kişi sayısının azlığı hocalarla daha kişisel iletişim ve lablarda herkesin deneyim kazanması demek bir yandan onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Hoca kalitesi kesinlikle odtü ankaradan kötü, öğrenci profili zaten çok altında, benim girdiğim sene yıllık 30k idi ve %75 burs vardı artık o yok ve okul 100 küsür bin yanlış değilsem, bilgisayar mühendisliği tam burslu 25k civarı alıyordu o zaman ama ben o sıralamayla kıbrısın çekilecek bir yer olduğunu düşünmüyorum.

Ben odtüde okumaya gidiyorum diye giden hem Ankara'daki odtü kültürünü bulamaz hem de eğitimini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Faydalı konu bu arada kontenjanı 40 kişi düşmüş yanlış görmüyorsam, 100'den 60'a inmiş. Yukarı sıralardaki kontenjan düşüşlerinden dolayı bir domino etkisi olabilir. Tercih yaparken banko gelir deyip aşağısını rastgele sallamayın.

• bu sene 60k

• Econbender kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler hocam hiç aklıma gelmedi bu sene tercih kılavuzuna bakmak, muhtemelen dediğiniz gibi beklenenin de üstünde bir artış olur bu yıl

• benim burdan mezun 35 yıllık öğretmen olan bir hocam vardı gördüğüm en sağlam hocaydı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

o donemlerde bolumun puaninin tip civarinda oldugu iddia ediliyor hocam ne kadar dogru bilmiyorum ama

• güzel konu up, temel bilim okuyanlar gelmeden önce planlı gelsin çok doğru olmuş. büyük okullar harici uzak durun'a da kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up layalim Türkiye'nin mat ortalaması 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 8 Ağustos 2023; 21:56:3 >
  • Hocam ben planli basladim bolume ben bile bunaliyorum bazen veya etraftaki demotive insanlari gormek insanin modunu dusurebiliyor. Buyuk okullarimiz da aslinda cok matah degiller ama en azindan bir seyler ogretiliyor. MIT OpenCourseWare bulunmaz nimet bence bu konuda.

• LeSegur kullanıcısına yanıt
    hocalar kritik hocam bu konuda bi de lab imkanları bence. bunlar da maalesef sadece büyük ünilerde var. istemeyip yazanların demotive olduğunu görmek evet tatsız ama üst sıralamalardaki temel bilim bölümlerinde bu sıkıntı pek yaşanmaz bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 up

• LeSegur kullanıcısına yanıt

selam buralarda mısınız

• keşke okusam dediğim okuldur tunç kurt fakültesi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en son umutlar ölür E kullanıcısına yanıt

Buradayım hocam buyrun

• up

• İş imkanları nelerdir hocam? Mezun olanlar genelde öğretmenliğe mi kayıyor yoksa başka sektörlerde de iş buluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.