4. sınıfa geçecektim 3'te sınıfta kaldım 2019 girişliyim neyse... Bütün tıp fakülteleri gibi hak ettiği saçma sapan sıralamalara düşmeyi başardı 2000-2200 falan diyorlar sanırım. 3 senedir psikiyatri bilmem ne derken kafa kalmadı bıktım artık 7/24 doktorlar şöyle, şöyle az maaş alıyorlar, şöyle ölüyorlar. Hala pişmanım keşke ceng yazsaydım diye. Sınavda 500. olarak girdiğim fakülte/seçtiğim meslek ele ayağa düşmüş aptalların ağzına sakız olmuş durumda. Tek tesellim tusta temel bilimlerden bir bölüm yazıp dümdüz bir hayat sürecek olmam. Kısacası tıp kazanmış olan herkese acıyorum bazı şeyler değişmediği sürece iğrenç ötesi bir hayat sizleri bekliyor. Bu arada inanmayan varsa forumda 3 sene önce açtığım konuyu bulabilir. Bilgisayar mühendisliği yazanlara iyi bir hayat diliyorum, benim gibi tıp yazan gerizekalılar da ele ayağa düşmüş bir mesleği hiçbir motivasyon olmadan nasıl okuyacaklar şimdiden planlasınlar. |
Hacettepe tıp'a gelenlere geçmiş olsun

-
-
Bilgisayar yazmasam burayı yazacaktım. Annem de bunu istiyordu.
Bence ucuz kurtuldum. Herkese bol başarılar
-
dostum gerçekleri bu kadar açık yazma bırada tıp yazanlar var ön yargı ile başlarlar.
-
Uzulmenize gerek yok. Merkezi Yatay geçiş yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanmayın tıp yazacak sizi kandırıyor
Hocam ceng ve tıp arasında kalmış biri zaten tıp SEÇMEMELİ bu çok net. Ama herkes yazılımcı olamaz insanların ilgisi ve yetenekleri farklı oluyor. Tıptan çok memnun olanlar da var siz yanlış seçim yaptınız diye insanları da ateşe atmayın
tıp için mezuna kaldım hocam bugün
-
Artık düşük maaşlar geçmişte kaldı. Belki iktidar doktorlar için en büyük icraatini yaptı gitmeden. Umarım kısa zamanda şiddet olayları biter mhrsye de kısıtlama getirirler. Günde max 40-50 hastaya bakacaksın diye. Ama o günler biraz uzakta gibi görünüyor. Bakalım
-
boğaziçi bilgisayara geçsene kardeşim. tıpa devam edersen çok daha fazla okuyacaksın.
-
Arkadaşlar yatay geçiş yap demek kolay da gerçekte uygulamak o kadar kolay değil ayrıca okulda 4. senem. Bunun yanında ceng'i tıp'tan daha fazla istemiyorum zaten benim sitem ettiğim olay mesleğin bu hallere düşmesi. Ayrıca forum küfürlü mesaj yazmayı engelleyen sistem kurmuş kardeşim ben kendimi en iyi küfür ederek anlatıyorum 8 yıllık üyeyim neden bir güzellik yapamıyorsunuz. Kaç defa küfürden ban yedim bu forumda tanımış olmanız lazım bırakın da insanlara kendimi daha iyi ifade edeyim.
-
22 ile 18 yaş arasında gerçekten çok fark var gençler
-
Ben de 2. sınıfta kaldım :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burada insanların en mutlu gününde sevinçlerini kursağında bırakıyorsunuz.kime sorsam tıptan rahatsız madem öyle bırakın mesleği samimiyetinize inanalım
Rahat olun hocam sizden çok başarılı milyoner bir doktor olacak
Tıptan rahatsızım dememiş ki düştüğü durumdan rahatsızım demiş. Ben de tıp okuyorum, içimdekileri bir bir dökmüş arkadaş. Tek yanlışı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zamanlar ben de mutluydum fakat biri bana önceden söylese yol yakınken dönerdim belki bırakın şimdi hevesleri kursaklarında kalsın. Belki ilerde çok para kazanır, iyi bir hayat sürebilirim diplomanın, üniversitenin de avantajıyla ancak bu geçirdiğimiz dönemde yaşadığım travmaları ASLA UNUTMAYACAĞIM. Üni hayatımın tamamı böyle düşüncelerle geçti ve hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Hacettepe tıp tarihinde bu kadar rezil bir dönem geçirmemiştir, herkes umutsuz, herkes karamsar, herkes sınıfta kaldı, kimsede motivasyon yok.
-
hocam ben 3. senemde itü endüstriye geçtim emin olun geç değil hiçbir şey için içinizden gelmiyorsa okumak bırakın
-
Mühendislik de okumak istemiyorum. Hiçbir şey okumak istemiyorum şu an sırf o dönem tıp daha yakın geliyor diye tıp yazmıştım onun da a... s... ler en sonunda. Keşke para verseler ölene kadar işsiz kalsam öyle bir haldeyim.
-
hocam senle LoL forumla çok muhabbetimiz vardı sanki yanlış hatirlamiyorsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dostum gerçekleri bu kadar açık yazma bırada tıp yazanlar var ön yargı ile başlarlar. |
Bilgisayar yazmasam burayı yazacaktım. Annem de bunu istiyordu. Bence ucuz kurtuldum. Herkese bol başarılar |
burada insanların en mutlu gününde sevinçlerini kursağında bırakıyorsunuz.kime sorsam tıptan rahatsız madem öyle bırakın mesleği samimiyetinize inanalım
|
Hocam ceng ve tıp arasında kalmış biri zaten tıp SEÇMEMELİ bu çok net. Ama herkes yazılımcı olamaz insanların ilgisi ve yetenekleri farklı oluyor. Tıptan çok memnun olanlar da var siz yanlış seçim yaptınız diye insanları da ateşe atmayın |
Arkadaşlar yatay geçiş yap demek kolay da gerçekte uygulamak o kadar kolay değil ayrıca okulda 4. senem. Bunun yanında ceng'i tıp'tan daha fazla istemiyorum zaten benim sitem ettiğim olay mesleğin bu hallere düşmesi. Ayrıca forum küfürlü mesaj yazmayı engelleyen sistem kurmuş kardeşim ben kendimi en iyi küfür ederek anlatıyorum 8 yıllık üyeyim neden bir güzellik yapamıyorsunuz. Kaç defa küfürden ban yedim bu forumda tanımış olmanız lazım bırakın da insanlara kendimi daha iyi ifade edeyim. |
Uzulmenize gerek yok. Merkezi Yatay geçiş yapın. |
O zamanlar ben de mutluydum fakat biri bana önceden söylese yol yakınken dönerdim belki bırakın şimdi hevesleri kursaklarında kalsın. Belki ilerde çok para kazanır, iyi bir hayat sürebilirim diplomanın, üniversitenin de avantajıyla ancak bu geçirdiğimiz dönemde yaşadığım travmaları ASLA UNUTMAYACAĞIM. Üni hayatımın tamamı böyle düşüncelerle geçti ve hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Hacettepe tıp tarihinde bu kadar rezil bir dönem geçirmemiştir, herkes umutsuz, herkes karamsar, herkes sınıfta kaldı, kimsede motivasyon yok. |
Bu konuya nasıl geldim bilmiyorum ama baktım herkes karamsar bir not düşmeden çıkmak olmaz dedim. Arkadaşlar canınızı sıkmayın bu kadar. Doktorların şu anki durumunun geçici olduğu gün gibi aşikar. Doktorlar dünyanın her yerinde en zengin meslek grubu. Burda da öyleydi. Ben şu an Türkiye’de en çok maaş veren oyun şirketlerinden birinde bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum ve daha mercedes’i audi’si olan mühendis görmedim. Elbet vardır örnek saymayın şimdi ama sayıları çok az. Türkiye’de maaş ile bu arabaları alabilen tek meslek grubu doktorlardı. Siz mezun olana kadar da yeniden öyle olacaktır benim hiç şüphem yok. Kimseyi rahatlatmak yüreklere su serpmek falan değil amacım bu dünyanın her yerinde böyleyken Türkiye’de farklı olamaz. Şu anki hükümet devasa enflasyonun faturasını memurlara kesti. Doktorlar da memur olduğu için onlar da etkilendi o kadar.
|
Sağlam boş yapmış arkadaş hani okumasak tamam diyeceğiz de kendin sevmiyorsan git yatay geçiş yap
Bi ton mutlu insan var fakültede Edit:tekrar okudum şimdi hocalar konusunda da farklı düşünüyorum hocaların geneli ya da en azından benim derslerime girenler genelde yardımsever,öğrenciye bi şeyler katmayı seven hocalardı zaten hemen hemen hepsi hacettepeli olduğu için kendileri de bir zamanlar o sıralarda oturduğundan amfiyle farklı bir samimiyet de kuruyorlar,anılarını vs anlatıyorlar bazen,illaki ters olanlar da oluyor ama öğrenciye abartılacak şekilde ters davrananı ne kendi dönemimde ne de üst dönemlerde duymadım |
Benzer içerikler
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- ayt netleri nasıl artar
- youtube playlist indirme
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- telegram pdf grupları yks
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X