Herkese merhaba arkadaşlar. Bu forumu Hacettepe hakkındaki sorularınızı yanıtlamak için oluşturuyoruz. Sorularınızı buradan ya da aşağıda bulunan fotoğraftaki iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak sorabilirsiniz. Ayrıca şu an tercih dönemindeki arkadaşlar için WhatsApp grubumuz bulunmaktadır. Aynı numaralara yazarak sizleri WhatsApp gruplarına almalarını isteyebilirsiniz. Şimdiden hoş geldiniz!!! İLETİŞİM NUMARALARIMIZ: 0541 922 51 00 0534 215 58 74 0507 932 10 46 0535 684 30 55 |
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZZ!!
-
-
Siz de foruma hoşgeldiniz. Up.
-
Merhabalarr ben bilgisayar mühendisliği bölümünü yazmayı düşünüyorum da mezunlar savunma sanayi dışında güzel yerlerde çalışma yüzdeleri nasıl acaba
-
Merhaba öncelikle mezunlarımızın kendi seçtikleri alanlara göre çalıştıkları çok güzel şirketler olduğunu belirtmek isterim. Mezunlarımız Taleworlds'ten tutun Amazon, Google gibi köklü şirketlerde yer almaktadır.
Sizlere daha somut bilgiler vermek adına aşağıya üç farklı link bırakıyorum.
https://tanitim.cs.hacettepe.edu.tr
Bu linkten mezunların çalıştığı köklü şirketlere bakabilirsiniz.
https://www.youtube.com/user/hubmb/featured
Bu linkten farklı farklı soru-cevapları dinleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/c/ACMHACETTEPE/featured
Bu linkte ise ACM Hacettepe olarak çok kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz Yeni Mezunlarla Söyleşi, Mezunlarla Söyleşi-1 ve 2 izleyerek aklına takılmış ya da takılabilecek soruların cevaplarını bulabilirsin.
Eğer bu linklerdeki bilgiler yeterli olmazsa bizlere tekrardan soru sormayı unutmaaaa
-
Merhaba ben Hacettepe makine ve Hacettepe endüstri mühendisliğini ilk 2 sıraya yazdım. muhtemelen gelecek gibi endüstri hakkında bilgilerim var fakat makine mühendisleri iş bulma süreleri ne kadar. kaç kişi erasmusa gidiyor, staj imkanları nasıl ?
-
Merhaba iş bulma süresi aslında her bölümde olduğu gibi kişinin kendisini geliştirmesi ve azimli iş arayışı ile süreler çok farklılık göstermektedir. Fakat Hacettepe Üniversitesinin toplulukları, kariyer fuarları gibi imkanları sayesinde kendinizi sektöre önceden gösterip network sağlayabilirsin.
Erasmus için;
http://www.me.hacettepe.edu.tr/tr/menu/lisans_programlari-4
Linkte bulunan Erasmus kısmına tıklayarak hangi üniversitelere kaç kişinin gideceğini görebilirsin.
Staj imkanlarına gelirsek aslında yine iş bulma süresi için söylediğim şeyler burada geçerli olabilir. Fakat Hacettepe gibi köklü bir okulun ismini kullanmak başvurular sırasında elbette her zaman bir avantaj sağlamaktadır.
Farklı sorularını bekliyorum
-
Merhaba, konaklama ve Erasmus hakkında yardımcı olabilirsin buradan fakat diğer konularda tam bir fikrim olmadığı için seni grubumuza davet etmek istiyorum daha net bilgileri sana verebilecek arkadaşlarımız çıkacaktır. İletişim bilgilerimizi yukarıya yazmıştım. Teşekkür ederim :)
-
Nerde o eski Beytepe..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:( demeyin öyle
-
hocam beytepe kampusune ulaşım nasıl acaba kızılaydan tek vasıta ile gidlilbiliyor mu?
-
evet hocam tek metro ile gidebilirsiniz ardından ring ile kampüsün içerisine gidersiniz
-
Soru yanıtlama başlığı güzel. Ülkemizin nadide okullarından biri.
Umarım Beytepe 2006 yılından bu yana aşırı değişmemiş ve bir nevi öğrenci cenneti olarak kalmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
numarayı aradım konuda gaye diyo ama mahmut çıktı, çok ayıp ediyosunuz.
-
çok teşekkürler hala birçok şey aynı şekilde duruyor
-
merhaba Hacettepe üniversitesini tercih etmeyi düşünüyorsanız iletişim numaralarımıza whatsapptan mesaj atarak gruplara katılabilirsiniz ekibimzde mahmut diye bir arkadaşımız bulunmamaktadır yanlış numara tuşlamış olabilirsiniz :) teşekkürler
-
Yemek işi nasıl oluyor? Yurtlarda ve öğrenci evlerinde yemek veriliyor mu?
Bi de yazılım şirketlerinde staj konusunda ankaranin çok bir dezavantajı oluyor mu? Çünkü çoğu yazılım şirketi istanbulda.
KYK yurtlarında yemek bulunmaktadır iki öğün fakat Beytepe öğrenci yurdu ve öğrenci evlerinde yemek öğrencilere aittir yemek yapabilecekleri bir mutfak bulunmaktadır. Bunun dışında kampüste çokça yemek yiyebilecekleri kafe bulunmaktadır
-
Ankara'nın sizin için avantajı teknokentleri olacaktır. çoğu yazılım şirketin ofisleri teknoketlerde bulunmaktadır.
Benzer içerikler
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- geometri kaç ayda biter
- telegram pdf grupları
- kunduz soru başı kaç tl
- üniversite hocası nereye şikayet edilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X