Şimdi Ara

Hacettepe üniversitesi endüstri mühendisliği nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçeneklerimden birisi olacağını düşünüyorum. Öncelikle İngilizcem iyi değil. Hazırlık okumam yeterli olur mu? Hazırlığı geçsem derslerde konuşulanları anlat mıyım? Eğitimi nasıl? Staj işleri nasıl oluyor bilmiyorum ama güzel yerlerde staj yapmak çok mu zor? Mezun olunca diğer üniversitelerden mezun olan kişilere göre daha mı zor/kolay buluyoruz? Ve bunlara benzer sorular...

• Benim abim doğuş endüstri mezunu torpilsiz mezun olur olmaz iş başvurusu yaptığı şirket kabul etti şuan çalışıyor. İş bulma konusunda sıkıntın olmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1-Yeterli olur
    2-Genel olarak anlarsin ama bazi terimlerde ve cumlelerde anlama sıkıntisi olur
    3-Egtimi iyi
    4-Staj yapmak kolay ama kurumsal ve buyuk firmalarda yapmak daha zor
    5-Ortalaman iyiyse savunma sanayide daha dusukse cesitli sirketlerde is bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

1-Yeterli olur
    2-Genel olarak anlarsin ama bazi terimlerde ve cumlelerde anlama sıkıntisi olur
    3-Egtimi iyi
    4-Staj yapmak kolay ama kurumsal ve buyuk firmalarda yapmak daha zor
    5-Ortalaman iyiyse savunma sanayide daha dusukse cesitli sirketlerde is bulursun
    bu sene lisede son yılım,1-2 yıldır endüstri mühendislğini araştırıyorum ve bana en uygun mühendislik olduğunu düsüşünüyorum ama hocalarıma sorduğumda itü ytü odtü üçlüsünü kazanırsan git diyorlar.tahminen sıralamamda ytünün altında hacettepe marmara arasında oynayacak.sizce abartıldığı gibi iyi ünide(itü,ytü,odtü) okumazsan işşiz kalırsın mantığı doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.