Bildirim
Hacettepe vs. Cerrahpaşa vs. Çapa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstanbul için cevap veriyorum
senelerdir sorulan sorudur bu. ama çapa cerrahpaşadan 1 adım daha öndedir şu an.hatta bir kaç adım. çapa getirdiği sistemle gerçekten eğitim kalitesini oldukça artırdı ve temel bilimleri çok üst düzey hale geldi.Çapa zaten klinikte ülkenin 1 numarası bu tartışılmaz.isterseniz hacetepeliye isterseniz cerrahpaşalıya sorun en iyi klinik olarak çapayı gösterir. cerrahpaşaya gelince sistemleri çıkmış sorula üzerine kurulu bir sistem yaptılar ve öğrencilerini çıkmış soru doktorları olmaya ittiler.ayrıca klinikte de hiç bir hastaya dokunamadan mezun olmaktan her zaman şikayetçidirler. bu sebeple ilk tercihiniz çapa olmalı.gerçekten ilk seneden değer verildiğinizi hissedeceksiniz. şunu da unutmayalım.çapa yani İstanbul Tıp türkiyenin ilk tıp fakültesidir ve cerrahpaşa da Bu Büyük İstanbul Tıp Fakültesinden ayrılma bir fakültedir.
ayrıca çapa cerrahpaşaya göre kıyaslanamayacak şekilde merkezdedir ve ulaşımı çok çok rahattır.cerrahpaşanın önünde 2 otobüs hattı geçer sadece.ayrıca marmaray çalışmasına çok yakın olduğu için temelinde çatlaklar oluştuğu söyleniyor.açıkçası herhangi bir yere gitmek istediğinde yürümeden çapadan metro tramvay ve onlarca otobüs hattını kullanabilirsin.
bu kadar merkezde olmasının diğer avantajı çok sayıda ve çeşitte vaka çapa da bulunuyor.zaten ikisinide gezersen çapada inanılmaz bir hasta populasyonu olduğunu göreceksin.bu da eğer çapayı seçersen senin için pratik açıdan faydalı olcak demektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X