Şimdi Ara

Hacettepe yurt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu profiller fake mi?

https://forum.donanimhaber.com/ctis-mezunlari--156654094

• Evet benim bölüm de 24klardan geldi, ama benim ters düştüğüm nokta senin mesajdaki 1 2kdan yazılmaz noktası, çünkü ona bakarsan biz 10kdakiler olarak hiçbirimiz ceng, ctis falan yazmayalım gidelim ie ee okuyup sevmediğimiz derslerle uğraşıp ayretten veri yapıları vs öğrenmeye zaman kaybedelim, o sırada da cengtekiler derslerle muhatap olduktan sonra kendilerini geliştirmek için bir ton zaman bulacaklar. Böyle bir senaryo bence daha da mantıksız o yüzden şu sıralamaya şu bölümler yazılır olayı da mantıksız. Bak sen burs+backend isteği olarak aradığını bulmuşsan ben de burada bulmuşsam sıralamanın ne önemi var.

Benim karşıma Microsofttan falan baya bir çalışan çıkıyor, evet stanford yok ama buradakiler genelde odtü ya da bilkentte lisansüstü yapıp kısa zamanda buralara gelmişler, tabi zürichte yüksek yapan örnekler ya da bir yandan abdde daha az bilinir yerlerde doktora yapıp bir yandan böyle şirketlerde çalışanları da görüyorum, ki linkedln bir şirketi arattığın zaman senin okuduğun bölümden şu şu insanlar var diye listelediği için normal bu da. Yani imkansız değil hatta ctistekiler nasıl oranın başarısını yükseltme potansiyeline sahipse benzeri burada da var.

Yoksa amacım konu sahibine ctis yazma demek değil kesinlikle, sadece sıralama olayını artık unutmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

ben kimseye ybs trollü josetti gibi illa ctis yaz demiyorum. eğer akademik hedefilerin varsa ctis yazma diyorum ki o alanlarda da çalışanlar mevcut gördüğün üzere ama ekstra efor lazım.

konu sahibi de eski ctis mezunlarından çok daha potansiyelli, yukarıdakinin dediği gibi kardeşler software şirketinde developer olarak çalışmayacak yani.

isteyen istediğini yazsın, bölüm takıntısı varsa hacettepe ceng ama okula önem veriyorsa ctis yazabilir.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

rica ederim reis

• Hocam o dağ başında ömür geçmez haberin olsun.Ringler sıkıntılı,mekanlar işletmeler sıkıntılı.Odtüye göre kampüsü çok çok kötü.Kampüsteki hastanenin acilini bile kapattılar diye biliyorum.Gezmeye bakmaya gelirseniz yeşilvadideki 4 tane ağaca kanmayın.(Hacettepeli bir dost)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.