Şimdi Ara

Hacettepede BURS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe İngilizceyi 1. tercihten seçtiğim zaman atıyorum bir boun giibi yurt + burs gibi birşeyler varmı internet sitesinde bulamadım hocam

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama sor hıcam ilk 10 daydu hacettepeyş yazdu
    @ank_yer_6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverut38

Hacettepe İngilizceyi 1. tercihten seçtiğim zaman atıyorum bir boun giibi yurt + burs gibi birşeyler varmı internet sitesinde bulamadım hocam

Ilk 100'den girdiysen yemekhanede para odemiyorsun ve iki kisilik yurt veriyorlar o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Hacettepe İngilizceyi 1. tercihten seçtiğim zaman atıyorum bir boun giibi yurt + burs gibi birşeyler varmı internet sitesinde bulamadım hocam

Ilk 100'den girdiysen yemekhanede para odemiyorsun ve iki kisilik yurt veriyorlar o kadar.

yurtları nasıl hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

yurtları nasıl hocam

Yurtta kalmadigim icin bilmiyorum maalesef. Ama okula çok yakin, yeri guzel yurtlarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serverut38 S kullanıcısına yanıt
    Yurtlar kampüsün içinde. 4 Kişilik odalar (biraz küçük) herkesin masası ve Kitaplığı var. Her blokta ortak mutfak var. Internet hızı 100 mbps

• Bran the Builder kullanıcısına yanıt
    Hocam etrafında başka makul fiyata yurt var mı? varsa iyi mi ?
  • Goldrogers G kullanıcısına yanıt
    Kampüs şehire uzak. En az 2 vasıtayla bir yerlere gidebiliyorsun. Kampüs içinde de yurtlar ve öğrenci evleri var öğrenci evleri 2 Kişilik odası olan yurtlar. Yurt ücreti 210, öğrenci evleri ücretleri 400 civarı bir şey. Onun haricinde kampüs dışında özel yurtlar (çoğu ne idüğü belirsiz cemaat tarikat işi) ve kyk var. Kyk yurdunda bir sene kaldım. Iyidir fakat kampüs içindeki yurtlardan rahatı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 4 Temmuz 2015; 4:06:02 >
  • Bran the Builder kullanıcısına yanıt
    Hocam bana metroyla kızılay 15 dk dediler.Kampüs içindeki yurtlardan kastın Parlar ve Atatepe mi hocam ?
  • Goldrogers G kullanıcısına yanıt
    Parlar ve atatepe hakkında gram fikrim yok. Yurtlar hacettepe üniversitesinin. Yol beklemesiz ve sırasız 15 dakika olabilir. Ama ben 15 dakikaya hiç gitmedim 2 Yıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 4 Temmuz 2015; 10:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldrogers

Hocam bana metroyla kızılay 15 dk dediler.Kampüs içindeki yurtlardan kastın Parlar ve Atatepe mi hocam ?

parlar ve atatepe yurtları beytepe'de. tıp, diş, eczacılık, fizyoterapi gibi bölümler ise sıhhiye'de. sıhhiye ve kurtuluş çevresinde birçok özel yurt var.
  • Hmm anladım hocam.Ben ingilizce iktisat okumayı düşünüyorum.İstanbul-Marmara-Yıldız Teknik oluyor ben sadece Hacettepe ve Ankara üniversitesini yazmayı düşünüyorum sence mantıklı mı yaptığım bazıları git İstanbul da oku eğitimi daha iyidir diyor.
  • up
  • up
  • bölüme yerleşme sıran ya da kaçıncı sıradan tercih ettiğinle ilgilenmiyolar diye biliyorum. sadece ilk 100deysen bi kac iyilikleri dokunuyor yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.