Beyler benim l2 yle sorunum var.Lineage II C4 dvd si var yüklüyo(burda bi sorun yok:).C4 Revnge (www.l2revengeserver.com) serverını nasıl oynayabilirim.Yada c4 ü c5 e nasıl çevirebilirim?Fgames diye pvp serverı var (yunanların nıhahahahaha) ama c5 nasıl çevirebilirim yard. olursanız çok çok çok çok sevinirim
çeviremezsin mecbur indiriceksin c5 i....
nasıl indirecem? ve de nerden ve c4 serverını nasıl yapıcam?
uptade et,lineage 2 dosaysının içinde l2 işareti olcak aç onu uptade etmeye başlar 600mb dı hatırladığım kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: aydeeli
uptade et,lineage 2 dosaysının içinde l2 işareti olcak aç onu uptade etmeye başlar 600mb dı hatırladığım kadarıyla
11 nisandan beri o updater interlude versiyonuna güncellemekte.....
sen oyunu indirmeye karşı çıkıyosun oynarken kotadan gitmiyomu sanki ???
Oyunda kota fazla yemiş olsaydı Türkiye de bi çok kişi oynamazdı bu oyunu yada limitsiz tarifeye geçerdi
nhahhahahah kota da ben avantajlıyım eray cıgım c 3 ten sonra ara vermistim c4 u indirmeyim ark dan almıstım c5 cıktıgında 4 u sildim sonra cd yi bulamadim c4 ile c5 i arka arkaya indirdim yine bos yere sahiptim eee super online ozel uyelik var avantaji da oluyo bole ara sıra 1024 baglanti 8 gb kota 5o ytl aylık uzun sureli kullanınca avantaji ciddi ciddi oluyo bea indirmek istedigin seylerde yardimci olurum hani :D yeni pc yi bi alam bide o zmn gor beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme