Şimdi Ara

Haciz Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haciz durumu bu resimdeki gibi olursa bağlanır mı yoksa yakalamalı hacizli filan mı yazması lazımhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1402456/101883d8-a5a5-4274-b752-ad24480a719c.jpghttps://store.donanimhaber.com/d2/3b/b8/d23bb8a38ab53b8f6332a137bd795bb2.JPG
     Haciz Durumu

• bağlanmaz. yakalama şerhi koyarlarsa yakalanır. yakalama için de icra müdürlüğü 500-1000 tl arası masraf istendiği için yakalama koymaya çekiniyorlar. bu arada 6 temmuz 2013 e kadar yeni haciz koymazlarsa iik 106-110 gereğince icra müdürlüğünden haczin kaldırılmasını talep edersen haciz kalkar :)

şu an sadece 1 haciz geçerli durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 6 Haziran 2013; 20:41:59 >
  • Cevabınız için teşekkürler ümitlendim sayenizde ruhsat başkasının üstünde 1 yıldır üzerimize alamıyoruz masraf yapmayada korkuyoruz elimizden gidecek diye inşllah 6 temmuza kadar başka bir haciz konmaz haciz kalkar inşallah alırız
  • beyler bu ay eski aracımın haczini kaldırıp satışını vereceğim.haczi kaldırırken ruhsat isterler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 8 Haziran 2013; 1:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

beyler bu ay eski aracımın haczini kaldırıp satışını vereceğim.haczi kaldırırken ruhsat isterler mi?

icra haczi ise istenmez. kamu haczi ise vergi dairesi/malmüdürlüğü kaldırıyor ancak onların şartı nedir bilmiyorum. tahminimce kimlik tespiti yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

beyler bu ay eski aracımın haczini kaldırıp satışını vereceğim.haczi kaldırırken ruhsat isterler mi?

icra haczi ise istenmez. kamu haczi ise vergi dairesi/malmüdürlüğü kaldırıyor ancak onların şartı nedir bilmiyorum. tahminimce kimlik tespiti yeterlidir.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.