Şimdi Ara

Haciz ve İcra Hakkında Sorum Vardı Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 10 yıldır zaman zaman evimize haciz memurları gelip gidiyor. Çok şükür şu zamana kadar herhangi bir sorun olmadı. Haciz mevzusu 10 sene önce babamın ortakları onu dolandırıp bütün depodaki malları ve parayı çalıp yurtdışına kaçmalarından dolayı olan bize oldu :/ Şimdi sormak istediğim olay şu. 25 Yaşımdayım ve hala ailemle birlikte yaşıyorum. İşime gidip geliyorum ve haliyle para kazanıp kendime kasalı pc sistemi topladım. Allah muhafaza oldu ki haciz memuru geldi ve babamın borcundan dolayı benim sistemimide yazmak istedi, buna itiraz edebilirmiyim? Fatura ve kartlar benim üstüme babamla bir ilgisi yok deme imkanım hukuken varmıdır ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Haciz işlemi babanla alakalı bir durumdur.
    Faturası senin üstüne olan eşyaya el koyamazlar. Sen aldıgın Eşyanın faturasını kendi adına düzenle. Hacizden kurtarmış olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam vallahi büyük dertten kurtardınız   O zaman ürünlerin faturalarını bir klasöre koyup dolapta tutayım ne olur ne olmaz diye   

• Zamanında icra müdürlüğü sınavına girmiştim. Hatırladığım kadarıyla evdeki eşyanın sana ait olduğunu kanıtlamalısın. Yoksa senin değil komşunun eşyası bile olsa alır götürürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam yanıtınız için   

• Kendi odan için babanla aranda çok düşük bedelle bir kira sözleşmesi yapıp odayı evden bağımsız kendi bağımsız mülkün haline getirebilir misin bir avukata danış. Eğer bu olur derlerse haciz edilmesini istemediğiniz tüm malzemeyi senin kiralık odanda tutarsın. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.