Şimdi Ara

Hack Ama Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hacklenenler kervanına bende katıldım 61 roguem var +7 full chitin takım +7 2tane md 2 tane kekurim çalındı pardon yanlışlık olmsan soyan insaflı çıktı kafalık ve botu bırakmış :) şimdi bana garip gelen ben sadece evden oynarım kesinlikle cafeden girmem pcmde keylogger olmadığından %100 eminim şifremi bilen başka kimse yok şifrem basitte değil 14 haneli ve alt karakterli dün gece tahminim 12 den sonra soyuldum zarar çok değil ama charım nasıl hacklendi onu merak ediyorum ve inn hostesde işe yarar o kadar işe yarar item varken onlarıda almamış nerden nasıl hack!?

• Sen Evde Oynarken Komşunun Çocuğu Camdan Dürbün İle Bakmış Olabilir

İlla Bir Kusurun VArdır Kardeş Diğer Türlü Soymaları Mümkün Değil
  • evet bir değişik bişey bu hacklenmemişsin bir kaç itemin silinmiş benim hatun mageniinde itemleri zamanında öyle gitmişti dupe kesin değil çünkü itemleri ben kendi elimle yapmıştım inventoryde duran o kadar parayla itemleri almamış bir kaç tane üstümdeki item gitmişti korkma hacklenmedin ama şans sana vurmuş o itemler birdaha gelmicek
  • ewt GM bazen toplu şekilde itemeleri zulalıyor

we reel parayla başkalarına satıyor bundan adım gibi eminim
  • char takas felan değil kendi charım 61 e kadarda ben kastım arkadaşların dediği gibi olabilir ben o itemlerin hepsini parayla aldım hiçbirini kendim basmadım ama herhangi bir reset veya patch gelmeden silindi gerçi soyan adam kafalık ve botuda alır 180m i var zaten kafadan neden almasın değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Kardeş soruma cevap verirsen yorum yapabilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearx -- 5 Temmuz 2006; 17:43:38 >
  • peki charın gece pazardamıydı )?????**
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

peki charın gece pazardamıydı )?????**

Diyelim Gece PAzardaydı O Nasıl Hack Türü Anlatırmısn Slk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Char Pazarda Değildi
    2. Şifremi Kimse Bilmiyo
    3. Siteden şifre değiştirmedim
    4. KeyLogger yemedim
    5. Char takas ve başka birindne alınma değil
    6. İnn hostese kesinlikle dokunulmamış ve +7 Chitin Kafalıkla +7 Chitin Bot da duruyo ve dex 9 belt 8 pendant bunlarda duruyo
    7 ve son olarak giden itemleri para ile pazardan almıştım 2 kekuri 2 +7 md

hadi diyelim mallar dupe idi silindi ne pacth geldi nede reset bu nasıl iş?

Silver Premiumumda var arkadaşlar ve 28 günü daha var
  • Dupemi sence benim kafam karıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Bu nasıl iş ya
  • gm nin işine yarayan itemleri aldığını biliyorum...arkadaş aylarca uğraşıp warior shell gaunlet +9 basdı...ve gm den gelen pm u have +9 shell?----yes---- ve dc----- oyuna girer ve shell yok
  • Gm nin +7 chitin, +7 md ve kekuri lere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama olmaz diye birşeyde yok tabi madem öyle şöyle bi tartışmada olmuştu zamanında Gold alırsanız charınıza dokunamazlar felan diye daha önce gold almıştım ve şuan silver var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

Merhaba arkadaşlar hacklenenler kervanına bende katıldım 61 roguem var +7 full chitin takım +7 2tane md 2 tane kekurim çalındı pardon yanlışlık olmsan soyan insaflı çıktı kafalık ve botu bırakmış :) şimdi bana garip gelen ben sadece evden oynarım kesinlikle cafeden girmem pcmde keylogger olmadığından %100 eminim şifremi bilen başka kimse yok şifrem basitte değil 14 haneli ve alt karakterli dün gece tahminim 12 den sonra soyuldum zarar çok değil ama charım nasıl hacklendi onu merak ediyorum ve inn hostesde işe yarar o kadar işe yarar item varken onlarıda almamış nerden nasıl hack!?

tabiki heack deıl bugb n ıb.elıgı

• Yani herkesin kararı ortak olarak İ... Gm nin i.liğimi :) Dupe değildir değilmi yani gece reset atıldımı ben oyunda değildim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.