Şimdi Ara

Hack Ex oynanışı[Anlatımlı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google play marketteki en garip oyunlardan biri olan Hack Ex i indiren çoğu kişi napacağını bilemediği için bu oynanış anlatımını yapmak istedim.

Hack Ex de para nasıl kazanılır?

Oyunda Bitcoin gibi olan simge paradır ancak Bitcoin benzeri olan para ücretli olarak alınıyor.

Hack Ex de nasıl gelişilir?

Hacklediğiniz kişilerin bölümüne girin sonra apps i seçin yanında geliştirmelerin leveli yazıcaktır eğer sizinkinden yüksekse -yüksek olduğunu anlamak için +1 gibi birşey olacak- onların üzerine tıklayın download diyin belli bir süre sonra seçtiğiniz geliştirmenin leveli yükselecektir -ne zaman geliştiğini görmek istiyorsanız processes bölümünden "Network" u seçin.

Hack Ex de arkadaş nasıl eklenir?

Contacts bölümündeki "Add Contact" a tıklayın eklemek istediğiniz kişinin "İP" isini yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmebak -- 15 Haziran 2014; 20:08:51 >

• anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bilinmedik bir oyun sanırım.
    Keşke oyunu da tanıtsaydın.
  • Çok güzel bir oyun bağımlısı oldum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel oyun benim ip 81.58.95.192 arkadas olarak ekleuin bakalim ne oluyormus. hacklemeyin cizerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 16 Haziran 2014; 23:36:17 >
  • Hacklimmi ?

• Peki adamın oyundaki parasını nasil transfer edecem ? Bi yol buldu ama şifre istiyor şifresini nasil kiracam ? Cevapla lutfen /edit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garip bur oyun olmasına rağmen sardı beni. Pek sevmem aslında boyle oyunlari.

• Bypasser'ım Lv. 4. Firewall'ı Lv. 2 olan birini hackledim ve Lv. 8 Bypasser'ı download etmek istediğimde 17 saat gibi bi download süresiyle karşılaştım Ve Lv. 3 bi Spam'i upload etmek istediğimde 45 dakika diyor.Bunları hızlandırmanın bir yolu yokmu OC haricinde.Ayrıca para kazanmak için ikaç taktik verirmisiniz :) Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikasa Ackerman

Bypasser'ım Lv. 4. Firewall'ı Lv. 2 olan birini hackledim ve Lv. 8 Bypasser'ı download etmek istediğimde 17 saat gibi bi download süresiyle karşılaştım Ve Lv. 3 bi Spam'i upload etmek istediğimde 45 dakika diyor.Bunları hızlandırmanın bir yolu yokmu OC haricinde.Ayrıca para kazanmak için ikaç taktik verirmisiniz :) Şimdiden teşekkürler.
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 15:58:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar id verin para lazım :D ve bitcoins sadecce parayla alınmıor adamları hackleyip para kazana bilirsibiz
  • Banka hesaplarını nasıl bulacağız şifreleri ?

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    ana sayfadaki scan bölümüne girip diğer kullanıcıları buluyosun. senin bypasser leveline uygun (aynı level yada daha yüksek olmalı)bi firewall bulup ok diyosun. sonra o karşıdaki adamın cihazını kırarsa erişim sağlıyosun. sonra adamın cihaza bağlanıp banka hesabına giriyorsun, burda adamın şifreyi kırman için password cracker alman gerekiyor. eğer senin pasword cracker lvl'in adamın password encriptor lvl'inden yüksekse şifreyi kırıp banka hesabına girip içerdeki parayı kendi hesabına aktarıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazort

ana sayfadaki scan bölümüne girip diğer kullanıcıları buluyosun. senin bypasser leveline uygun (aynı level yada daha yüksek olmalı)bi firewall bulup ok diyosun. sonra o karşıdaki adamın cihazını kırarsa erişim sağlıyosun. sonra adamın cihaza bağlanıp banka hesabına giriyorsun, burda adamın şifreyi kırman için password cracker alman gerekiyor. eğer senin pasword cracker lvl'in adamın password encriptor lvl'inden yüksekse şifreyi kırıp banka hesabına girip içerdeki parayı kendi hesabına aktarıyosun

Bu hatayı veriyo
     Hack Ex oynanışı[Anlatımlı]

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Kazanılan para önce checking yazan yere düşüyo, orda para varsa kendine transfer edebiliyosun, secured savings kısmına dokunamıyosun. Aynı şekilde sende kazandığın paraları transfere basıp secured savings kısmına atarak koruyabilirsin.
  • Oynamaya devam eden arkadaşlar varsa lütfen benimle iletişime geçsinler.

• arkadaşlar ekleyin beni hackleyeni yakarım ip: 105.182.89.184 hadi bakam.

• Oyunu 3 gün önce indirdim 3 günde 23 level oldum encyrptor crackerlar 120 level civarlarında :D Birde hacklediğim hesapların log kayıtlarına bıraktığım notlarla bir adamla iletişime geçtim kendisi oyun birincisi çıktı. Beni ekibine çağırdı ama girmedim zaten oyunu çözmüşüm :D isteyen varsa oyunuda tanıtırım arkadaşlar çok harika ve kurnazlık zeka gerektiren bir oyun. 1 kere dikkatsizlil yapsanız sizi ve tüm oyun arkadaşlarınızı ağ gibi sarıp yokedebilecek olaylar dönebiliyor içerde :)
    https://youtu.be/2MTFfOpQwjQ
    Bu videoda eminem fanı olarak Marshall Mathersa denk gelmemin adına ufak birşey :D
  • Oyunu ciddiye alan kişiler birsürü bot hesap kurup o hesaplarda sadece networku geliştirip gelişmiş bi hesaptan hazır yüksek level spam indiriyorlar. Örnek veriyorum bu adam bu işlemi 10 tane bot hesaptan yapıyor ve her 1 bot hesap 10 tane hesaba spam atıyor 1 hesaptan saatten 1000 dolar kazandığını varsayalım 24 saatte 24.000 1 hesaptan kazanıyor 10 hesaptan 240.000 kazanır. Böyle 10 tane hesap var 10 la çarp 2.400.000 bitcoin eder. 10 tane bot hesap her hesap içindede 10 tane farklı hesaba spam atılmış halde olunca 24 saatte 2.400.000 kazanmış oluyor. Sistem genellikle böyle ilerliyor.

• dinazort kullanıcısına yanıt
    Eklediğim arkadaşıma para nasıl göndereceğim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.