Şimdi Ara

Hack konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün bir arkadaşım ile konuşurken laf hack'e geldi ve bana bir programa birisinin IP numarasını yazarak bağlanabildiğini falan söyledi. Bende inanmadım tabii ki çünkü bu konular hakkında biraz bir şeyler biliyorum ve bende bu kadar kolay olamaz dedim. Haklı olabilir mi ? Sadece IP numarasını yazarak nasıl bir PC'ye bağlanabilir ki ? Neyse soruma yanıt verenlere şimdiden teşekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: millen

Evet arkadaşlar bugün bir arkadaşım ile konuşurken laf hack'e geldi ve bana bir programa birisinin IP numarasını yazarak bağlanabildiğini falan söyledi. Bende inanmadım tabii ki çünkü bu konular hakkında biraz bir şeyler biliyorum ve bende bu kadar kolay olamaz dedim. Haklı olabilir mi ? Sadece IP numarasını yazarak nasıl bir PC'ye bağlanabilir ki ? Neyse soruma yanıt verenlere şimdiden teşekkürler :))

arkadaşın sallamış

nereye yazıyoruz ip adresini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla programın ismini falan bilmiyorum ve programa IP adresini yazınca bağlana tıklayıp bağlandım falan dedi ve sonra benden IP adresimi istiyo göstermek için :))
    Yani böyle bir şey olamaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: millen

Evet arkadaşlar bugün bir arkadaşım ile konuşurken laf hack'e geldi ve bana bir programa birisinin IP numarasını yazarak bağlanabildiğini falan söyledi. Bende inanmadım tabii ki çünkü bu konular hakkında biraz bir şeyler biliyorum ve bende bu kadar kolay olamaz dedim. Haklı olabilir mi ? Sadece IP numarasını yazarak nasıl bir PC'ye bağlanabilir ki ? Neyse soruma yanıt verenlere şimdiden teşekkürler :))

Bırakın bu işleri.
  • Arkadaşın baya sallamış. Bağlanabiliyorsa vereyim ip numaramı bana bağlansın.
  • Eğer bağlanmak istediği bilgisayara trojen yedirmiş ise bağlanabilir. Kontrol açısında her türlü şeyi yapabilir. Webcam var ise görüntü ve ses alabilir. Dosya çeker ve yükleyebilir. Bu konu hakkındaki merak ettiklerini rhy.dh@hotmail.com.tr adresine mail at. Cevaplamaya çalışırım. Bir aralar beyaz şapkalıydım da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 13 Aralık 2013; 21:48:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.