Şimdi Ara

Hacker hesabımın epostası değiştirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu ne diye açayım bilemedim sanarım bir hacker bana dadandı gmaili geri değiştirdim şifreyide aldım hesabı ama anlamadığım şeybnasıl girdiği.

Kaspersky antivirüs indirmiştim herhangi bir yazılımda indirmedim önceki olaydan ders çıkarıp ama anlaşılanhala bilgisayarın içindeler.

Birçok hesabıma girmeye çalıştılar

Epicgames

Hatta roblox ama 2 aşamalı doğrulama yüzünden giremediler yada girdilwe aa fakirmiş bu diyip saldılar.

Şuan windowsu sıfırladım gmailim sifreyide değiştirdim diğer gmaillerimide ve bir önerinix varmı ne yapmam gerek. Hala girecekler sanarım girselerde hesapta birşey yok ama sinek gibi rahatsızlık veriyor. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şeyler benim başıma da geliyor birisi sürekli benim mail adresimi ele geçirmeye çalışıyorum içinde Microsoft XBox heabaı var 20 yıllık hesabım. Çözümü çok basit çift aşamalı doğrulamayı aç hatta daha da güvenli olmasını istersen authenticator uygulaması ile telefondan onay vermeden açılmasını engelleyebilirsin. Hesabını nasıl çalıyorlar: senin üyesi olduğu in 10larca yüzlerce siteden bir kaç tanesinin veritabanını çalıyorlar sen zaten hemen hemen tüm sitelerde aynı şifreyi kullandığın için çok aşamalı güvenlik protokolü etkin değilse çalınması çok kolay. Benim hesaplarımın şifresini burada bile yazabilirim çok önemli değil kıramıyorlar

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Reis herbirinde birkaç farklı şifre var iki aşamalı Doğrulamayı açtım ilk steam hesbaım çalındı 3 güne aldım geri epostasını bile değiştirmişti şimdi ise microsoftun gmaili değiştirdi geri değiştirdim. Hayır ben birde her hesabı yeniden şifresini değiştirdikten sonra çaldı microsoftu yani hala bilgisayarımda ama ben kaspersky antivirüs programı indirdim nasıl giriyor anlamadım. Hesapta önemli birşey yok açıkçası ama çalmasını istemiyorum. Epicgamese, robloxa bırakmıştım çalsada umrumda değil. Baya önce oynuyordum birde microsofta girdi hepsinin şifresi farklı yani bende anlamadım şuan bilgisayarı sıfırlıyorum.

• Bilgisayarında keyloger yüklü olabilir phishing saldırılarına maruz kalmış olabilirsin. Bilgisayarı formatlamanda fayda var. Şifrelerini ezbere biliyorsan ve çalınıyorsa sende sıkıntı var oltalama saldırılarında şifreni çaldırıyor olabilirsin şuan Gmail steam Hotmail hiç bir şifremi hatırlamıyorum ve çalınmıyor çünkü bende ne olduğunu bilmiyorum. Genelde şifresini ezbere bilenler daha çok çaldırıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.