site resmen bomlamış.bırakın birbirlerini hacklesinler.ne anlıyolarsa.
o publicserver mi eklemiş bence bu işte reklam kokusu var öyle bişey olsa dahi hackhell bu işin altinda kalmaz.
Siteye girdim açık şu anda.
Yapılan açıklama
quote:
( Name Server) adresleri hacker’lar tarafından değiştirilerek, kendilerine ait olan bir yere yönlendiriyorlar.
Kısacası; HacKHeLL girişinde görmüş olduğunuz index bu yüzdendir. Yani; hackhell server yada sisteminde bulunan bir açıktan ötürü değildir problem. Domain şirketimiz olan publicdomainregistry.com ‘da ki açıktan ötürü birçok website de nasibini almış durumda.
Gelişmeleri bildireceğiz. hellboy726.
pekı ama niye bende tehlike uyarısı verdi bu site ?
quote:
Orjinalden alıntı: The_Boss
Siteye girdim açık şu anda.
nasıl oluyo o iş ben giremiyorum?
bnde de kapalı...
kapalı
404 Not Found
Yazık çok yazık...O forumun ilk üyelerinden bir tanesiyim...Adminlerinin çoğuyla Wardom'dan tanışmışlığım vardı.Ama orada adult bölümü açıldıktan sonra ve oradaki bir çok modun hhyi terk etmesinden sonra (özellikle web hack programlar ve keylogger bölüm modları) site resmen adult forumuna dönüştü.Programlar vs. diğer bölümlerde bol bol 2007-2006 dan kalma konular ve mesajlar bulabilirsiniz ama adult bölümü saniye saniye güncelleniyor.
SAYFA BAŞLIĞINA BAKIN
Geldik,Geçtik,Geçicez
eskiden bir üyelik almıştım oraya ama unuttum gitti. sonradan açılan bölümler için bir uğramak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Wasell
açık.
arkadasim nasil acik ya; senin tarayicin ne? IE ve Mozilla ile denedim 404 hatasi veriyor... MAdem acik diyorsun SS koyda görelim...
quote:
Orjinalden alıntı: metinardicli
quote:
açık.
arkadasim nasil acik ya; senin tarayicin ne? IE ve Mozilla ile denedim 404 hatasi veriyor... MAdem acik diyorsun SS koyda görelim...
bendede açık
quote:
Orjinalden alıntı: NoN3
quote:
quote:
açık.
bendede açık
SS isterim
quote:
quote:
açık.
forum çoluk çocuk dolmuş buyur kanıtım:
rahatladın mı ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NoN3
quote:
quote:
açık.
bendede açık
SS isterim
bunun için uğraşıyorum bi türlü upload edemedi şimdi bi tane daha çektim onu upladım buyur;