|
Hacking Neden Bitti?
-
-
Aslına bitmedi, sende o zevk kalmadığı için takip etmiyorsun. Muhtemelen o dönemler deli gibi takip ediyordun. Internette neyle ilgilenirsen onu görürsün :) -
CW görev bitti diyip kapanmış, diğer küçük ama etkili gruplar kaybolmuş, Ayyıldız pasif duruyor, THT basit işlerle uğraşıyor heyecan yok; nerede dönüyor bu işler? -
Hocam ayt ve tht aktif olarak devam ediyor diye biliyorum forumları inceliyor musun?
Zamanında çok lamer vardı kuru kalabalık oluşuyordu onlar piyasadan çekilince şuanki hâlini aldı bence absürt bir durum yok gibi.
-
Her türlü yakalanırsın ve sağlam ceza alırsın. O zamanlar doğru düzgün kanun yoktu -
Sene 2006
Meşhur bir firmanın MCSE kursunda bir gün hoca: "Arkadaşlar size özel bir virüs yazdım, bununla hackleme yapacağız" dedi ve yanında getirdiği flash diskten virüsü tek tek makinelerimize kopyaladı.
"Şimdi herkes rast gele bir internet sitesi seçip virüsü yüklesin ve sonra serverın size nasıl açıldığını görelim" dedi.
Benim ilk aklıma Emniyet Genel Müdürlüğü sayfası geldiği için virüsü resim formatına çevirip başvuru formunun eki olarak sisteme yükledim.
Tam virüsü çalıştıracakken hoca yanıma geldi ve EGM yazısını görünce "Sen çok yanlış yere girmişsin" deyip fişi çekti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X