Edanada lvl 60 charim hacklendi ama sifresi degismis yani sadece itemleri almamislar knightnin forumunda topic actim 3 tane ama cvp yok oyunada girmiyo GM ler Pm atiyorum forumdan ama yok yok yok...
Premium musun ?
evt premium vardi ama bronze
quote:
Orjinalden alıntı: uNKowN
evt premium vardi ama bronze
ko nun sıtesıne log ın olup cus. sup. tan bıldırmen lazım ve sana credı card ın son 4 mu neydı unuttum no sunu ıstıcekler sende yazacaksın onlarda rollback yapacak ama tarıhıde yazacaksın
iyide sifrem degismis login olamiyorum siteye yani premiumda bi ise yaramiyo baska yolu yokmu bu isin???
forgot pass yap gizli şifrenidemi bilmiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: uNKowN
iyide sifrem degismis login olamiyorum siteye yani premiumda bi ise yaramiyo baska yolu yokmu bu isin???
gizli cevabını bılıyorsan charı alırsın sonra cus. sup. a maıl atarsın rollback yaptırrısın
gizli soruyu mailimi falan herseyimi degistirmisler .. kredi kartinin son 4 rakamini biliyorum ama adamlara ulasamiyorumki derdimi anlatayim ben bu GM lerden daha cok oynuyorum bu oyunu yaa yada benim saatler uyusmuyo bunlarla zaten forumdada bir suru msjim var ama bakan yok napacagimi bilmiyorum gece gunduz lvl kastim emekler bosa gitti ona uzuluyorum...
Hatta yeni ogrendim chari birine satmis 250milyona oda bidaha sifreyi degistirmis... napacam bilmiyorum yaa dusundukce uzuluyorum.
gecmis olsun kardesim ne diyem
250 ml gerçek parayamı oyun parasına mı
aynı olay benimde başıma geldi tıpkısının aynısı ama gmle konuştuk ama charı daha alamadık.gitti İB+6
Hacklendiyse Şifresini Nasıl Değiştirsin Malesef Charı Geri Alamzsın !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme